🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 677
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мисля, че майката на Йоана не е българка.

Не е.  Граовка от Перник е  Joy

# 286
Опа,майката на Йоана задава точните въпроси.За съжаление,май и стана ясно,че Алеко не  е влюбен в Йоана, и не е "единствената"а само я харесва.Мнителна е жената,и с право.Здраво стъпила на земята,за разлика от "кралицата".

Да.
Хубава е майката на Йоана, леко се притесняваше, не е превзета като тая на Маги

# 287
Харесаха ми майката на Йоана и втория й баща. Държат се естествено и с достойнство.

# 288
  • тук и там
Не намирам майката на Йоана за провинциална,напротив-прилича си и тя на англичанка.Майката на Маги е излъскана  просто,но си има типично Бг излъчване на банкова служителка примерно.. ..

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 21:26 от Кайсия

# 289
Това семейство повече ли ви харесва? Стоят си там със скръстени ръце, все едно са далечни роднини. Повече топлина съм получавала от непознати Joy

На мен ми харесва семейството на ТГ..и то само едната половина Joy
Инак тук съм за забавата...

# 290
Мисля, че майката на Йоана не е българка.
Нашенка си е и много и личи, че е от Перник
И по какво си личи, ако не е тайна, че е от Перник?

# 291
И аз повече харесах семейството на Йоана. Майката на Маги е задушаваща, като нея самата.

# 292
На мен в интерес на истината и двете майки ми харесват външно повече от дъщерите им.

# 293
Това семейство повече ли ви харесва? Стоят си там със скръстени ръце, все едно са далечни роднини. Повече топлина съм получавала от непознати Joy

На мен ми харесва семейството на ТГ..и то само едната половина Joy
Инак тук съм за забавата...
Знаем те теб Joy Разбираемо е

# 294
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Майката въобще не го хареса, а той пък й се издразни и почна да й бучи. Но нейното поведение е чисто защитно, не иска детето й да се излага.
Е, малко е късно за това. Joy Всички се изложиха колкото им позволяваха възможностите.
Досадно беше от страна на майката това ровене дали и коя си е избрал Алеко. Разбирам, че се притеснява за детето си, но едва ли си вярва, че точно на нея ще й сподели точно преди финала.
Марк е свежарка, харесвам го.

# 295
Ама тоя англичанин как лъже като дърт циганин... имало магнетизъм между тях.

# 296
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Алеко с неговите три думи на кръст на английски ми е малко като "Ай спийк инглиш вери бед,
олмост хич" Joy.

# 297
А тази жена като стане майка, кой ще й гледа детето, като пътува по 20 дни ли какво разправя тази? Шантава работа

# 298
  • София
Според мен, следващият ерген трябва да го снимат в Перник и майката на Йоана да е в ролята на Наум

# 299
На Алеко най-ще му пасне пастрокът на Йоана. Ше си цоцат двамата биричка и ще гледат дартс 😁

Общи условия

Активация на акаунт