🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 562
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 720
Такъв велик артист в този Алекс, че направо да влиза в политиката. Аз наистина не мога да разбера тази вечер коя от трите щеше да си тръгне и коя всъщност харесва.
Отделно идеята му за слава не разбрах. Виктор е ясен вече влезе във филми, предавания, реклами. Евгени стана популярен с музиката, а този?
Всъщност наистина ли Евгени е с Валерия, на мен нешо не ми се вярва.

# 721
НадеждитУ дори като получи розата, не можа да прикрие арогантността си. Мега ми е противна.
Като гледам промото, Ауек маха папионката като Джеймс Бонд, разрошва растата, купува  си една двулитровка "Ариана" и черта към плажа да играе хек и да пече миди на тенекия. Класически Ауек 😎

# 722
Мислите, че му е лесно да цитира Езопови басни 25 епизода докато ония "момичета" си размятат гъбички и мръсни прашки? 😭
На Наум се чува как му диктуват в слушалката. Горкия толкова е смотан, че 10 реплики не може да научи. Да се чуди човек защо му дават пари на тоя и издържат цялата рода на жена му докато са там. 😅

# 723
Уф, много ми бяха изкуствени и трите срещи, поне да си бяха направили труда да разнообразят репликите и на Алек, и на майките, че тази много хубава ценностна система, дето я вижда във всяка направо ми разтуптява сърцето на мене...Mask Да идва Мама утре и да си прибира Влюбения Шекспир! Обаче бащата на Магдалена какви въпроси задава, все едно е банка и ще отпуска заем. Дали са водили подобни разговори и с предишните приятели, или сега редакторите са ги вдъхновили?!.... Миналата години срещите ми бяха по- автентични....

# 724
Не знам това рокля ли е или гащеризон, обаче много ми харесва и много й отива на Надежда. Много слънчево излъчване 🌞
Това е пижама на Гущерова, брандът й е спонсор на епизода и Гущерова споделя сторита с Надежда.

# 725
Майката на Йоана много добре го разбра този лигльо, че се е впуснал в авантюра и дъщеря и му е последната грижа. Жената си е поживяла добре, до брак с англичанин е стигнала, така че трудно би я заблудил един Дечко. Права е, що трябва да и лъжат и използват детето в някакво рейтингово предаване и тя като майка да го позволи. Постъпи много адекватно. Усети фалша в Ергена, а той доста добре лъже. От километри личи, че изобщо не харесва Йо, но продължава да ги къдри благи думи с мед намазани! Майка му ще го вкара в правия път - утре. Спокойно.

# 726
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С нетърпение чакам утре епизода с мама Ксения. От промото ми се стори, че ще детронира безславно мама Светла.
Обаче ако е вярно това, че Алек ще си духне под опашката и ще се омете под давлението на мама, никак не му прави чест и някак ужасно противостои на цялото му поведение в предаването досега.
Финал без избраница и сбогуване с писмо след цялото това млящене, обяснения и тоновете захарен сироп, с който заливаше и двете - колко били специални, дълбоки, как го вълнували и каква привилегия било присъствието им, какво щастие и благословия от Бога, как обожавал да прекарва времето си с тях, да си говорят без думи, как обичал ушите на Магдалена и носа на Надежда... И всичко това остава в небитието само след едно скръцване със зъби от мама. Лошо, Алек, лошо!
Въпреки че нито една от двете не е за него, нито пък той за тях, много грозно би било в крайна сметка. Ако обаче прояви смелостта и доблестта да им го каже в очите, бих запазила доброто си мнение за него. Мислено го предизвиквам, въпреки че съм наясно, че финалът отдавна е заснет. Grinning

# 727
Мислите, че му е лесно да цитира Езопови басни 25 епизода докато ония "момичета" си размятат гъбички и мръсни прашки? 😭
На Наум се чува как му диктуват в слушалката. Горкия толкова е смотан, че 10 реплики не може да научи. Да се чуди човек защо му дават пари на тоя и издържат цялата рода на жена му докато са там. 😅

Aми те за тази работа му плащат. Нали е актьор и би трябвало да помни сценарии? Неговата е най-лесната. За него си е било почивка там.

# 728
За мен тематиката за зачеването да бъде поднесена точно на Маги беше ужасно.
Съгласно промото за финала-явно мама е захапала Маги, мисля, че вече е сигурно,т.к. дават как той я пита дали се е засегнала.
Както и подозирах според мен ще се хване за възрастовата разлика.
Към момента никога не са изправяли двете финалистки една срещу друга-аз друго обяснение, освен, че наистина си е тругнал нямам.
От всичко показано до сега изглежда сякаш майката наистина му променя мнението.
След всичко, което им наговори обаче,ако си тръгне ще е епично.

# 729
  • София
Снощи и на двете им дръпна реч как за мама няма да е проблем, ама днес ще гледаме друго явно.
Доста сърдита изглежда жената, съмнявам се че ще има някоя идеална за синчето в нейните очи някога.

Относно майката на Надежда, хубава жена е, интелигентна звучи, но явно суперлативите в темата ми завишиха очакванията. И поредната юристка с афинитет към астрологията Grinning

# 730
На финалния кадър на промото ,на който ги дават двете как гледат някой, който идва-идва Наум за мен сто процента.
За мен вече няма съмнение, че Алеко си тръгва.
Сега остава загадка с какво обяснение, ще ни забаламоса.
Според мен ще каже, че изборът се е оказал толкова труден, че не може да го направи в този момент.
А майка му явно също ще му окаже влияние.
Възможно е и на срещите с момичетата да става нещо.
Например майка му го провокира да ги пита някакъв въпрос, който задава и на двете и не получава искания отговор.

# 731
Гледам и не вярвам на очите си е това промо. Отказвах да повярвам на спойлерите, но явно мъката и кринджът ще са до самия край. Поне да им се беше обяснил насаме с всяка, така като ги събира и двете, според мен е още
по-ужастично. Искат да убият и последния останал романтик с това ШОО...

# 732
Гледам и не вярвам на очите си е това промо. Отказвах да повярвам на спойлерите, но явно мъката и кринджът ще са до самия край. Поне да им се беше обяснил насаме с всяка, така като ги събира и двете, според мен е още
За мен също това е най-голямото чудене, как са позволили от продукцията подобно нещо и жестоко унижение към двете моми, защото за да ги събират заедно, аз освен за да изчетата общото писмо, адресирано и до двете не виждам друго обяснение.
Едно е сигурно, досега ниога не са събирали заедно финалистиките, което показва, че финалаът този път ще е различен.
Явно от самата продукция вече не искат да крият това, че си тръгва ,за да ни покажат така промото, явно вече толкова се е разпространил слуха, че не са видели смисъл да ни заблуждават.

# 733
За мен също това е най-голямото чудене, как са позволили от продукцията подобно нещо и жестоко унижение към двете моми, защото за да ги събират заедно, аз освен за да изчетата общото писмо, адресирано и до двете не виждам друго обяснение.
Едно е сигурно, досега ниога не са събирали заедно финалистиките, което показва, че финалаът този път ще е различен.
Явно от самата продукция вече не искат да крият това, че си тръгва ,за да ни покажат така промото, явно вече толкова се е разпространил слуха, че не са видели смисъл да ни заблуждават.

Всъщност, това би било идеалното отмъщение на продукцията за проваления финал, дискредитирането на самия ерген...

# 734
Вероятно наистина мама Ксения е казала не и на двете, ако той си тръгва без да избере нито едно от момичетата. Язък!

Общи условия

Активация на акаунт