🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 567
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 705
Разкостихме втората жена на бащата на Надежда и какво дири в предаването, но истинският въпрос е какво дири приятелката на Йоана и тя там? Grinning

# 706
  • с трима мъже :)
Ами то и в промото за утрешния епизод (от тази вечер) дават как Алек казва на Надежда, че я обича. Но, ще видим утре.

Обикновено така ги нагласят промотата, че да ни подведат.

flower.fairy97   , възможно е наистина да си е тръгнал, и след това да са сглобили едно видео (след предаването), в което да казва разни неща, които да пуснат в първи епизод на сезона, за да има отново тръпка.

Сега искам да ви питам нещо.
Миналата година, като свърши сезона, Цитиридис покани Евгени на гости, и ние всички чакахме, за да разберем дали Валерия е с него.

Другата седмица (вече в реално време) ще разберем ли дали, все пак, Алек е с някое от момичетата? Това със снимките от ските на Маги и Алекс (едно и също място), логично, ме навежда на мисълта, че все пак те са заедно към момента, или поне са се пробвали като двойка след предаването.

# 707
  • София
Снимките на Магдалена бяха стари, без брекети е на тях.

# 708
Простичко е - за неразбралите възрастовата разлика. От детската градина до пенсия мъжете си остават незрели и чиста проба дечковци дори спрямо връстничките си, да не говорим за каките. Примерът е пред очите ви, цял сезон точно това гледахте. То и двете дрънкаха на тая струна  - то електронни игри, то подскоци по нощнички, то лиготии. Та да попитам  - от това ли трябва да съм очарована?

# 709
  • с трима мъже :)
Снимките на Магдалена бяха стари, без брекети е на тях.

А сега с тях ли е? Те докога се носят тия брекети?

# 710
По каква скала се измерва колко "любящо" е едно семейство?

# 711
След 3 месеца сваля брекетите. Маги прави това, което и Елена правеше миналата година. Уж случайно “спойлва” нещо, за да си мислят хората, че е победителка. Нищо чудно това да е хрумване на продукцията.

# 712
Искам Биг Брадър Фемили със семействата на ергени и ергенки.
Светла и Танко, както и онзи грък от предния сезон.
От този много ми допада на Надежда баща ѝ, както и майката на Йоана.

# 713
Ох, голям смях с този Алеко Laughing

Йоана добре че излезе днес.

# 714
  • София
С нетърпение очаквам майката на Алеко да го строи в две редици Grinning

# 715
Простичко е - за неразбралите възрастовата разлика. От детската градина до пенсия мъжете си остават незрели и чиста проба дечковци дори спрямо връстничките си, да не говорим за каките. Примерът е пред очите ви, цял сезон точно това гледахте. То и двете дрънкаха на тая струна  - то електронни игри, то подскоци по нощнички, то лиготии. Та да попитам  - от това ли трябва да съм очарована?
Далеч не смятам, че всички мъже остават незрели. Около мен имам няколко примера на мъже на под 30, които имат връзки с по-големи от тях жени от няколко години. Част от тях имат и деца. И Алеко не е представителна извадка за всички мъже.

# 716
Честно казано аз не смятам, че някой е искал нещо да намекне на Маги с въпроса за партньора, който не може да има деца. Просто те за два месеца са обсъдили всякакви мейнстрийм въпроси около любовта и връзките и са искали да включат някакви "по-дълбоки" теми. Друг е въпросът, че докато не си бил в такава ситуация, няма как да отговориш адекватно, а и ги снимат...Та беше абсолютни излишно.

# 717
Доста гнило баш на Маги цялата тази тематика за проблема със зачатието. Бях пуснала подобни съмнения тук с оглед на 36те й години и поднормено тегло. Но чак на такъв манастир да я води и последния му въпрос.... Може да му е споделяла нещо зад кадър или Сашо да подозира.. А татко й затвърди подозренията ни за меркантилност. Още не са се здрависали а той го пита кой ще плаща наема и кой ще дава джобни на внучето. Да, това е важна тима, ама 5 мин след като сте се запознали с кандидат зетя е рано..

# 718
Аз не забелязах да е засегната от въпроса или да й е станало неприятно. Изглеждаше като жена, която действително не е мислила по темата. Ако е истина или ти е болно място, със сигурност ще си проличи.

# 719
  • София
Короната беше само да я усетят, после си я прибраха.

Сериозно ли я взеха? 🙄Е аз си живея в заблуда цял сезон 🙃

Общи условия

Активация на акаунт