🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 605
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 690
Като майка на ерген. Ами мантрата  ,, 40 е новото 20,, не върви. Ако синът ми ми представи двете каки, ще го питам дали по тия чукари не си е паднал на главата. Като родител си длъжен да му кажеш истината, а ако той е решил да експериментира,  негов проблем. Но само за да си  ,, бяла и добра,, да си изкривиш душата, не мерси.
Еми той е на 28, те на 35-36. Горе-долу толкова е разликата между мен и моя мъж. И точно на 28 беше като се сгаджосахме. И деца съм му родила и добре живеем, грижи се за нас. Иска трето. Стар ми е малко вече, но си го обичам и търпя.  Хубаво е, че не му беше хрумнало да пита майка си.    Доста двойки има такива около мен с одъртели жени, искащи семейство, си хващат  млади левенти.  Живеят си хората, обичат се, деца правят, с нищо не се различават от други семейства.

# 691
Йоана от начало до край си ми остана безразлична. Толкова е студена, че не може да предизвика в мен никакви емоции. След като чух/видях майка й, не съм учудена. Сурови хора.
Как така ви хареса роклята на Йоана ? За мен беше ужасна !
Като цяло всички родители се представиха добре. Най - много харесах бащите. Майката на Надежда беше много обрана, овладяна. Не я виждам тази голяма хубост и благост в нея, която сте видели повечето. Да, симпатична дама, умна, внимателна и толкоз.
И най - шокиращото за мен в този епизод беше въпросът какво ще направиш ако голямата ти любов не може да има деца. Това не може да е случайност и явно се намеква дебело, че Магда има някакъв проблем. Ако е така и тия Щеревици и Тушевци по заобиколен начин изнасят тази толкова лична и съкровена информация, би било най - долното нещо, което са правили. Също ме впечатлиха думите на Маги, че Сашко май още не е готов да бъде родител. Много си права, Маги, не е за теб.
Ксения е фурия. Предчувствам, че най - накрая ще си имам истинска любимка този сезон и това ще е тя.

# 692
  • с трима мъже :)
Значи утре наистина си тръгва Алекс. Както и четохме в нета цял сезон.
Ами кашмер е малко. Цял сезон тоя човек се кле и на двете колко ги харесва и как иска да бъде с едната, пък с другата...  Кофти, ако утре верно избяга. Явно затова Маги реагира в утрешното промо: Ти ли?
Очевидно на Наум говори.
Ми.. квот, такова. Да се свършва вече тая агония, че много взех да се дразня .

М/у другото, забелязахте ли последните епизоди как Йоана се кротна, без Надя?

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 00:32 от galaBG

# 693
Естествено, че Алек не е готов за деца. Никой, който наистина е узрял за това, не говори, че иска 6, за да мине бройката на баща си. Показваш само, че грам не осъзнаваш каква огромна отговорност е.

# 694
Роклята на Йоана и на мен не ми хареса.

# 695
Като майка на ерген. Ами мантрата  ,, 40 е новото 20,, не върви. Ако синът ми ми представи двете каки, ще го питам дали по тия чукари не си е паднал на главата. Като родител си длъжен да му кажеш истината, а ако той е решил да експериментира,  негов проблем. Но само за да си  ,, бяла и добра,, да си изкривиш душата, не мерси.
Еми той е на 28, те на 35-36. Горе-долу толкова е разликата между мен и моя мъж. И точно на 28 беше като се сгаджосахме. И деца съм му родила и добре живеем, грижи се за нас. Иска трето. Стар ми е малко вече, но си го обичам и търпя.  Хубаво е, че не му беше хрумнало да пита майка си.    Доста двойки има такива около мен с одъртели жени, искащи семейство, си хващат  млади левенти.  Живеят си хората, обичат се, деца правят, с нищо не се различават от други семейства.

И аз не разбирам какви са тези предразсъдъци. По-млада жена не е равно автоматично на щастлива връзка/брак. Какво, ако по-младата му стопи лагерите на тоя мъж, а пък с по-голямата от него има шанс за щастливи отношения. Примерни сценарии. Ако видиш нещо фрапантно кофти - да се намесиш като родител, но само по повод на възрастта, при положение, че не е фрапантна, не разбирам.

Едит: как се правеше спойлер? През телефон не виждам опциите и не помня какво се пишеше.

# 696
Как някой съфорумки определят степента на обич в  семействата . Може би  ако си самотен родител или дете на разведени родители си по-малко обичан.
За даденото  възпитание и образование мисля, че срещата беше малко по-показателна.
А  относно браковете с възрастова разлика , раздели и нови партньори , животът е шарен и никога не казвай никога .

# 697
  • София
Маги и Надежда през почти целия сезон бяха с най- хубавите рокли, дали защото са любимките на продукцията, дали защото те имат силуета за тях. Надя и Йоана доста често бяха с обемни рокли, с много пластове, каквито аз не харесвам.

# 698
Ако тук има човек от продукцията (чувствам се малко като в Шоуто на Труман вече), моля Ви, направете един Златен ерген - явно много харесваме мами и особено татковци, сребърни лисици и колоритни госпожи. Ще бъде един епичен финал на така моралното по интернета и особено фейсбук буумър поколение.

# 699
На мен много ми хареса епизодът - и срещите с родителите, и срещите на двойките бяха много позитивни, казаха се много важни неща за отношенията. Някак ми изтриха неприятното усещане от скандалите.
Много ми харесаха майките на Йоана и Надежда. Доближават се до поведение, което аз бих имала на тяхно място. Радвам се, че задаваха много важни въпроси и не витаеха в облаците.

# 700
  • София
Странното е, че в промото за утре ги дават двете една срещу друга изненадани, но в първи епизод това промо, което излъчиха съвсем в началото се чува как той казва на някоя: "Обичам те, обичам всеки миг с теб".
Досега не сме го чували да казва такива силни думи, а и не ми се вярва да го каже и после да избяга. Няма логика. Може би ни представиха това сега, за да ни объркат, а реалната развръзка да е съвсем друга.

# 701
Ами то и в промото за утрешния епизод (от тази вечер) дават как Алек казва на Надежда, че я обича. Но, ще видим утре.

# 702
а Алеко може ли да говори на толкова развален английски. Очаквах повече, обикновено децата на милионерите имат перфектен английски, често са учили и в университет на запад (за престиж разбира се, не за знания)
Не му е толкова лош английският, оправя се. Конкретно за милионерските деца не знам, но масово децата се ориентират към френски и немски напоследък, също някои по-екзотични езици. Идеята е, че много хора говорят добър англиски, но малко - добър норвежки (примерно). Алеко е завършил френската гимназия.

# 703
Аз обаче си мислих през цялото време как никога не бих подложила семейството си на такова нещо, независимо дали съм от страната на ергана, или на момичетата. Ако съм решила да се впусна в това начинание, ок, ама да ги изтипосам всички в подобна ситуация...

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 00:29 от Meddyy

# 704
  • София
Искам Биг Брадър Фемили със семействата на ергени и ергенки.

Общи условия

Активация на акаунт