🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 686
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 675
Това,че всички са се навили да участват в това предаване (естествено не всички водени от порива на любовта) не значи,че ергенът 100% ще се влюби, сгоди и ожени за някое от момичетата. Ми влязъл е, поогледал се е, поцелува се и айде кой от къде е. За мен дори да не избере някоя от двете, би било съвсем логично и очаквано.
И много по-малко криндж от любовните излияния на Виктар към Капитонова.

# 676
Изключително ми е странен коментарът, че бащата на Надежда не трябвало да води жена си. Мислене от 20 век - новата жена да се скрие, къш. Нищо, че и тя е част от живота на Надежда, а и най-вече - опора на мъжа си.

# 677
Маги цял сезон се оплаква, че ще ѝ спре сърчицето и наааай-накрая д-р Младенова ще я прегледа.
😂😂😂

Като се замисля ми изглежда, че мама Ксения просто си знае "материала". Алек витае в облаците и щом на нас не ни вдъхна увереност, че може да има връзка с по-голяма жена, да гледа чуждо дете и тн, майка му съвсем няма да му има доверие. Доста недоволна изглеждаше.

# 678
Най-накрая видяхме истинската усмивка на Магдалена, при срещата с родителите й. И изобщо реалните физиономии при истинските й емоции Simple Smile

# 679
Като майка на ерген. Ами мантрата  ,, 40 е новото 20,, не върви. Ако синът ми ми представи двете каки, ще го питам дали по тия чукари не си е паднал на главата. Като родител си длъжен да му кажеш истината, а ако той е решил да експериментира,  негов проблем. Но само за да си  ,, бяла и добра,, да си изкривиш душата, не мерси.

# 680
От друга страна Алек е бил на броени месеци от това да стане на 29.

Изобщо не харесвам този балкански синдром 30-годишни мъже да питат мама дали може с тази, дали с онази... Да, ако имаш адекватно семейство, тяхното одобрение и съвет са много ценни неща, но ако си се влюбил, би трябвало да си малко "перде". Посмяхме се миналата година на Евгени, ама си избра Валерия и още са заедно, нищо, че мама Светла искаше голямата Ети. Simple Smile

# 681
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.
Надя е на 24-25 по време на снимките, а е с мислене на тетка. Възрастта няма значение. Надежда и Магдалена макар и на 35-36 са по-енергични от по-младите ергенки.

Писах, но да се повторя, не съм  написала това за години, визирайки състоянието на духа. Пак казвам нито се чувствам лелка, нито пък изглеждам на такава. Просто ми е инфантилно в сериозен разговор и контекст да се определям като момиче. Състоянието на духа за щастие не се определя от годините.
според мен се самоопределя като момиче, тя реално се съревновава с момичета, тя също се възприема като момиче. Надежда също - готова да зареже всичко, да заминат някъде, да изключи телефона си и всякакви момичешки истории, плюс държание като на 17.

Ако средната въззраст вътре бе 40, двете щяха да се определят като жени, дами и тн.

# 682
Алекчо ми се струва да е голямо дърво в реалния живот. Излъчва една такава студенина,  има си тегав нрав и много лесно се дистанцира и според мен той отдавна е преценил ситуацията и е взел решението за себе си. Това чудене и вайкане коя да прати вкъщи по церемониите е толкова изкуствено.

# 683
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.
Аз съм на 37 с дете и се наричам момиче. Това е състояние на духа. Може да си на 16 и да си лелка по душа също.

По дух и аз не се чувствам лелка, но някак имам друга представа за момиче като го кажа. Защото съм чувала някой да се изкаже 24-годишно момиче, но за 30+-годишно момиче не бях до сезон 3 на Ергенът. Та така....
Те хората и филм са направили..."Една жена на 33" /чудесен български филм/. Липсва момиче.
Йоана я харесах от първите епизоди. Беше най-подходяща за Алек. Но в животът всеки сам прави своите избори. Алекс губи.

# 684
  • София
Интересно ми е, ако синчето доведе някоя, която е със същите години по- малка от него, колкото “каките” от Алеко, ще има ли притеснения дали мамин златен е с комоцио?

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 00:20 от ~Étoile~

# 685
За трети път пускам това промо, толкова е смешно.

"Влюбването е патологично състояние... Ситуацията изобщо не е хумористична... Смутена съм от всичко, което се случва..."

И тази жена е гледала сега как три месеца синът й става за резил пред цяла България. 😁😁😁😁😁

# 686
Изключително ми е странен коментарът, че бащата на Надежда не трябвало да води жена си. Мислене от 20 век - новата жена да се скрие, къш. Нищо, че и тя е част от живота на Надежда, а и най-вече - опора на мъжа си.
Ами той май нужда от опора точно в кадър нямаше, нищо не пречеше да го подкрепя отстрани. Колкото до Надежда, тя май даже не я отрази в началото. Жената също не се чувстваше комфортно. Факт, че ги последва с Алек на пейката, където "деликатният" ѝ съпруг хич не се сети да я вземе.

# 687
аз като чуя някой над 30 да се самоопределя като 'момиче' ми лъха на нездрава инфантилност и неспособност да се справяш сам с живота си...да се определяш като жена дори е по-секси, не разбирам тази тъпотия..
майката на ергенчо изглежда доста зла, май той иска да ѝ натрие носа с каките, и да се превърне най-после от 'момче' в мъж..

# 688
Тушев, прибери си служителите, че хич не са убедителни. А и от толкова много нови акаунти, не се виждат мненията на истинските зрители - знаем си се вече. 😁

# 689

Постарали са се от екипа. Блестят момичетата!
Ни в клин ни в ръкав насред драматичната музика си викам- ей на Йо роклята ако беше в зелено, какъв хубав кадър щеше да стане.... милно някак..Grinning

Много бяха хубави и трите днес.
И всъщност епизодът ми хареса.
И семействата също.
И срещите.

И се радвам, че утре свършва.
Наистина, не може човек да стане за работа Grinning
Много красиви бяха, да. На мен на Йоана роклята най ми хареса.

Според тълковния речник момиче е дете от женски пол или девойка.
Е и?

abvgdeabvgde
, смени обръщението да не е момичета, че някой може да се засегне Grinning
Е ако почваш всеки пост с аз момичето , ще прескочим обръщението. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт