🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 603
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 735
на финала на епизода има лога на спонсорите, виж там кой е бранда. Йоана така завиждаше, че Маги си има лични рокли и не ползва тези на продукцията.

Тоалетите, което ползваха в ежедневието също ли са от продукцията или са си техен гардероб ?!

# 736
Мислите, че му е лесно да цитира Езопови басни 25 епизода докато ония "момичета" си размятат гъбички и мръсни прашки? 😭
На Наум се чува как му диктуват в слушалката. Горкия толкова е смотан, че 10 реплики не може да научи. Да се чуди човек защо му дават пари на тоя и издържат цялата рода на жена му докато са там. 😅

Aми те за тази работа му плащат. Нали е актьор и би трябвало да помни сценарии? Неговата е най-лесната. За него си е било почивка там.
Наистина на Налъм -аз та си го наричам ,от както една съфорумка го обърка му е песен.Отживя си тоя човек ,три години подред безплатна тримесечна почивка Появява се тук таме в епизодите и изпява  едни заучени текстове ,от които  само умряла  за сън  65 годишна бабичка изгледала всички възможни турски сериали  в ефира може да се впечатли ,малко .Сега разбирам ,че и семейството си там е домъкнал.Хитър е явно .

# 737
От всичко видяно до тук, Александър си тръгва с майка си, тако го разбрах.
Ако бях на мястото на трите заблудени кокошки - финалистки, такъв срам щях да бера, че... мани, мани. И родата си запознаха с него, сякаш в други ден ще е сватбата, чуха милите родители, колко са специални техните неповторими дъщери- принцеси и изведнъж хоп, марш у дома. Унизително е много.

# 738
На мен ми е унизително майката на мъж да му говори като на едномесечно куче, дето не знае къде се намира, но такъв е животът. Grinning

Вчера епизодът ми беше скучен. Добре се представиха всички родители, всеки със своите фасони, но бих казала, че се държаха нормално. Не догледах тези на Надежда, но сигурно и те са били така. Неудобно ми стана да гледам Йоана до Алек, защото ми беше малко все едно Поли да беше останала миналата година....при Мика поне беше емоционално.

А чаровната майка на Алек, той вчера не каза ли, че родителите му са много взърастни, на 67 (поправете ме за цифрата ако не съм чула правилно)? Това не означава ли, че е родила Алек на 39?

# 739
Майката на Алек е на 64 г.,а бащата 70г.

# 740
Значи на 36 е родила Алек. Grinning

Ох, Светлето ще ми се стори като писано яйце. Тя поне беше и въшно по-симпатична. Майката на Алек изглежда много злобна женица, която пази безценния Алуек.

# 741
  • Бургас
Хаха трета жена, той в с харема да беше дошъл. Не го оставят сам, че пътьом и чвтвърта ще забърше.
Да се чуди човек какво му харесват тия жени.

Не е много за чудене, явно е щедър човека, финансово красив е, какво повече.Сега сигурно си пийва малко повече, хоцка , но пък какво толкова, скоро и това ще спре или е спряло  Smile

Майката на Алек с право е в потрес.Поне Йоана  и една кака да беше оставил, а той и двете  каки.И аз да съм и аз ще потреса.За мен такива разлики не са нормални , ако ще и да съм консервативна.Не, че не може да има някое изключение, но принципно не е ок и не бих го искала за сина си.
Толкова добре стояха с Йоана, съвсем друг тип комуникация, като между равни, между млади хора тепърва опознаващи се, а не лиготии с инфантилни и обиграни каки, водещи цялата комуникация.Но явно си пада по по-големи, търси майка си да го обгрижва и насочва.

# 742
Е, чакай сега, Надежда и Маги са виновни, че съществуват или Алек, че си харесва по-възрастни? Майка му може да се започне да се възмущава на сина си, все пак, той и в реалния живот утре ще срещне някоя пенсионарека на 35...

# 743
  • През девет планини в десета...
Ох, хич не ми хареса че майката на Йоана говори на развален български, държи се и изглежда като жена имигрирала от България преди много години. Прилича ми на майката на Чарли и Алън от двама мъже и половина. Студена, пресметлива и властна, сори.

# 744
# 745
  • Бургас
Е, чакай сега, Надежда и Маги са виновни, че съществуват или Алек, че си харесва по-възрастни? Майка му може да се започне да се възмущава на сина си, все пак, той и в реалния живот утре ще срещне някоя пенсионарека на 35...

Никой не е виновен, просто не е ок -от толкова млади жени  той да избере двете най-възрастни.Той е проучван какво харесва, затова са вкарани две толкова добре изглеждащи каки.Реално те сложиха в джоба си по-младите.Една Валерия и Катя им бяха конкуренкти, но неопитни и на него това не му хареса.Явно той е с едипов комплекс и иска да го водят, независимо какви ги приказва.
Не мисля, че има майка, която да иска синът и да доведе толкова по- възрастна от него жена или поне мнозинството от майки не искат.

# 746
Гледам и не вярвам на очите си е това промо. Отказвах да повярвам на спойлерите, но явно мъката и кринджът ще са до самия край. Поне да им се беше обяснил насаме с всяка, така като ги събира и двете, според мен е още
по-ужастично. Искат да убият и последния останал романтик с това ШОО...
За мен също това е най-голямото чудене, как са позволили от продукцията подобно нещо и жестоко унижение към двете моми, защото за да ги събират заедно, аз освен за да изчетата общото писмо, адресирано и до двете не виждам друго обяснение.
Едно е сигурно, досега ниога не са събирали заедно финалистиките, което показва, че финалаът този път ще е различен.
Явно от самата продукция вече не искат да крият това, че си тръгва ,за да ни покажат така промото, явно вече толкова се е разпространил слуха, че не са видели смисъл да ни заблуждават.

Всъщност, това би било идеалното отмъщение на продукцията за проваления финал, дискредитирането на самия ерген...
Това много ми харесва като теория, възможно е наистина са му го позволили, за да се изложи яко.

Боже, какво е това видео, направо падам,защо е качено в бтв и защо издадоха финала..........не мога...............какво се случва?

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 08:19 от Evaeva7

# 747
  • софия
Брутро, нострадални! Дръжте се, последен ден мъка и криндж. Кафето е сервирано, заповядайте!
 Снощи се изясниха доста неща, днес съвсем ще се доизяснят.
 Магдалена и родата. Тя принцеската, мама с тениската Кралица, гаранция, че тате си е татуирал на бицарата един Кинг. Много се смях на пейкинга с бащата. Здрасти, бъдещи зетко. Дай ся банковото извлечение.
 Майката и пастрокът на Йо. Хареса ми как жената прегърна детето си и я усети веднага. Мисля, че това беше най-разбиращата и окуражаваща прегръдка. Тази първа сцена ми се запечата. Хареса ми и колко бързо го разгадаха. На мама и стана ясно от първата минута, какъв е хубавецът и насреща. Пастрокът също ми хареса с: мда, говориш правилните неща.
 Родителите на Надежда също се държаха на положение. Минали през своите бури, успяли някак да се съхранят и да установят хармонични отношения и намерили път към детето си.
 Срещите ги скипнах, само по едно време видях Магдалена да се вее с едни жълти балончета. Тушев, груба грешка, гру ба! Ако бяха червени, Стивън Кинг щеше да е очарован. Видях и Алеко как пльосна в локвата, малко му беше мен, ако питате.
 После пък с Нани гонеха една злощастна птица. Таз година съвсем през просото.
 Довечера остана само мама Ксюша да го хване за ушенце и с подтичкване да запрашат към залеза. Крайно време е да си прибере отрочето недорасло и да не го пуска, докато не се научи, че преди да започне да се оглежда за семейство, трябва да стигне до етап мъж.

# 748
БТВ да не са се объркали, че са пуснали толкова рано това видео, или наистина са го подкарали през просото? Не ми зарежда като видео, само аудио тръгва, но е достатъчно. Даже не го изслушах до края. Все пак не с писмо, а с видео ги зарязва според Наум.

# 749
  • София
Все едно различни майки на Йоана сме гледали, аз видях доста хладни взаимоотношения майка- дъщеря. Това момиче - коя майка говори така за дъщеря си? Подлагането на съмнение на чувствата на Алеко си бяха съвсем в реда на нещата, но тя и с лек присмех реагира на споделеното от собствената си дъщеря, при това демонстративно пред приятелката ѝ. Поне си изясних причините за поведението на Йоана.

Общи условия

Активация на акаунт