🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 709
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 900
Интервюто на Йоана по БТВ - госпожицата оперна певица по повод на възрастта на Маги много се развихри за връзките, как някоя жена щяла да има 2 пъти по 5 години връзки и после времето й било загубено и после била подложена на социален натиск и пр., и пр. Извинете, но какво по-точно се очаква от връзка без деца? То бива да проучваш партньора си година, две, три, но в крайна сметка или създаваш семейство с него, а семейство за мен означава и деца, или си живееш с него ден за ден, ако сте решили да нямате деца и така. Имам позната двойка, която са решили да нямат деца, млади са в 30-те си и това е тяхното решение и го уважавам. За какъв социален натиск говорим тук? Ако се разделят, всеки си поема сам в живота точно и ако има развод с деца всеки поема сам и си разпределят времето с децата, или ако не могат, съда го прави.
Проблемът на Маги не е, че е сама на 35, а че се опитва да се залюби с 10-години по-млад мъж и то в Ергена, пред очите на цяла България. Ами ок, решила е, прави го, но не може да очаква, че всички ще одобряват.

# 901
Сещам се за Виктория и участието й в Надкаст, като каза, че Алек се е скрил, никъде го няма и го призовава да й се обади. Тя се бъзикаше с него тогава.
Не се е бъзикала. Знаела е края. Надявала се е, че все още е свободен. Тя го хареса. Не мисля, че би му отказала, ако я потърси.

# 902
hell-o
коментара ми е свързан с това, че Виктория ни е подсказала по някакъв начин, че Алеко не става и е бил лицемер. Не ме интересува изобщо Виктория в момента какъв личен живот води. 

# 903
Оха довечера е моя епизод за свекървовещици, аз х 2.Майката на Алек изглежда здраво стъпила на земята. И да мнението на родителите е важно.  Аз не слушах и си пати главата ми.
Браво на майката на Йоана, направо я спаси от заблудата.

# 904
Припомням, че Виктория каза, че са се видели на закуска в дена на заминаването им от Родос.
Това означава, че Алеко се е видял и с Маги и Надежда.
Незнам дали бяга или просто не иска да има контакт с тях.
Само незнам защо беше това цялото преиграване.

# 905
Е, как, да стане и той инфлуенсър. Grinning

# 906
От тук нататък, не знам коя нормална жена ще го избере Алеко. То бива такова мекотело, ама чак пък толкова. Финал, в който избира една от двете просто за да избере някоя (пък ако ще да я зареже ден след финала) ми се вижда по-добър вариант, по простата причина, че тогава поне ще покаже, че има собствено мнение и че маминка не може да го води за носа и да му дава наклон като на 17 годишен хлапак. Цял сезон високопарни думи и накрая дойде мама, скръцна му със зъби, дръпна му ухото и той подви опашка.
Официално обявявам нов пол или по-точно разновидност - “мекотело”.

Че е мекотело, го казах още в началото, когато всички се надпреварваха да обясняват, че бил много по-добре от Генчо.
Но критиките към майки, свекърви и т.н., показват единствено отношението и омразата на много от съфорумките към техните собствени Joy
Само дето забравят, че някой ден и те ще са в същата позиция - мразени, защото се “осмеляват” да кажат истината, а именно, че децата са на тези, които са ги правили и никой не е длъжен да поема чужда отговорност Wink
Колелото на живота се върти и утре си там или се превръщаш в този, който днес ненавиждаш;)

Малко си в грешка Wink
Коментирам поведението на Алеко, не на майка му директно. А и да коментирах майка му - пак щях да имам повод - показала се е по национална телевизия и е казала някакви неща и се е държала по определен начин. Ама пък ти да коментираш неща, с които изобщо не си запозната (съфорумки, техни майки и свекърви) е нелепо 🤡 По-спокойно. И все пак ще кажа: познавайки себе си - няма шанс да се меся в избора на децата си. Ако ме питат за мнение - ще го кажа, но дотам. Всеки си има глава на раменете и трябва самостоятелно да може да взима решения, както се очаква от един мъж на 29-30г., какъвто е Алеко.

# 907
  • София
Припомням, че Виктория каза, че са се видели на закуска в дена на заминаването им от Родос.

Имах си чуденка.. дали поотделно напускат Родос, но явно чакат да ги съберат, сигурно в хотел и заедно са се прибрали за родината.

# 908
Само дето забравят, че някой ден и те ще са в същата позиция - мразени, защото се “осмеляват” да кажат истината, а именно, че децата са на тези, които са ги правили и никой не е длъжен да поема чужда отговорност Wink
“Децата са на тези, които са ги правили”… Отново мислене от 20 век. Всички разведени мами тук, моля, скрийте се веднага и си стойте сами.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 13:03 от Lilly_85

# 909
От тук нататък, не знам коя нормална жена ще го избере Алеко. То бива такова мекотело, ама чак пък толкова. Финал, в който избира една от двете просто за да избере някоя (пък ако ще да я зареже ден след финала) ми се вижда по-добър вариант, по простата причина, че тогава поне ще покаже, че има собствено мнение и че маминка не може да го води за носа и да му дава наклон като на 17 годишен хлапак. Цял сезон високопарни думи и накрая дойде мама, скръцна му със зъби, дръпна му ухото и той подви опашка.
Официално обявявам нов пол или по-точно разновидност - “мекотело”.

Че е мекотело, го казах още в началото, когато всички се надпреварваха да обясняват, че бил много по-добре от Генчо.
Но критиките към майки, свекърви и т.н., показват единствено отношението и омразата на много от съфорумките към техните собствени Joy
Колелото на живота се върти и утре си там или се превръщаш в този, който днес ненавиждаш;)

Малко си в грешка Wink
Коментирам поведението на Алеко, не на майка му директно. А и да коментирах майка му - пак щях да имам повод - показала се е по национална телевизия и е казала някакви неща и се е държала по определен начин. Ама пък ти да коментираш неща, с които изобщо не си запозната (съфорумки, техни майки и свекърви) е нелепо 🤡 По-спокойно. И все пак ще кажа: познавайки себе си - няма шанс да се меся в избора на децата си. Ако ме питат за мнение - ще го кажа, но дотам. Всеки си има глава на раменете и трябва самостоятелно да може да взима решения, както се очаква от един мъж на 29-30г., какъвто е Алеко.

Изобщо не съм в грешка Wink А и майката на Алеко е там точно в това си качество - да даде мнение. А не да решава сама. Просто не ви харесва нито мнението й, нито решението му и затова се настройвате Wink

# 910

Имах си чуденка.. дали поотделно напускат Родос, но явно чакат да ги съберат, сигурно в хотел и заедно са се прибрали за родината.

Явно са тръгнали заедно.
Думите на Виктория бяха, че са се засекли на закуска в хотела в деня на заминаването им.
Демек Алеко не се е изпарил баш и финала с видеообръщение е по-скоро подсказано от продукцията за мен.

# 911
Добре дошла на участничката Габриела сред нас. Прясно регистрирана , за да разреши спора с друга участничка в темата.
Аз вчера тъкмо се разколебах , че финалът няма да е такъв какъвто се говори в темата да спойлери и бам -БТВ с последни коментари от сезона . То , че никоя не беше за него е ясно , но е правилно и редно , по-достойно и в лична слеща с двете момичета да изложи мотивите си  . Но ми се струва , както и в спойлерите се споменава  , че продукцията ще има решение и след финалните кадри , за да подклажда интереса и към следващия сезон .

# 912
  • софия

Ммм ако се изнизва така плахо, след всички величествени думи, то тогава по-добре да стои настрана от тиливизията поне 1 година. Cooldown период.

Не му се очертава добро име. След първи сезон имахме Ел Мачо, втори - Ел Мариачо, а сега какво?

Ел Палячо.
Ел Муньо

# 913
Малко встрани от финала, Виктория е качила стори за приятелствата, които е намерила в Ергенът, но Мария не участва. Явно е останала резервирана и отношенията им са охладнели.🤔
Скрит текст:

# 914

Силно, силно!
Предаването е такова, че сеира се качва +999, когато се намесят и други поколения.
Когато си искал мнението на майка си, трябва да бъдеш готов да го чуеш, явно може и на 30 години да продължиш да се съгласяваш с майце си.
Дали по сценарий или просто така му е дошло, АлекКо не се е дръпнал от полата на мама. И Тибетски монах, ако ще да стане, ще пита днес студено ли му е или е гладен.

Общи условия

Активация на акаунт