🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 637
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 885
Как си ги причинявате двамата шишковци, наистина не знам. Тия близначки да бяха, нямаше толкова да си приличат. Жалко, че Мила уж има мая да бъде нещо повече от коментаторка на риалитита.

# 886
Майката на Магдалена ѝ говори, че е принцеса и ,разбира се, заслужава ще победи, колко много е постигнала като е на финала,  че това е нейният мъж и пр. Баща ѝ обяснява, че ѝ решавал досега проблемите и искал зет, който да го отмени. Обичат си дъщерята, разбира се, но не са ѝ направили услуга с това отношение и сега разбирам защо е толкова екзалтирана Магдалена в ситуации, които не го предполагат. На 36 години е без реална представа за доста неща.

# 887
Сега гледам Йоана, много ми харесва. По-добре говори и се защити от Надя.
И аз не харесвам такива страхливи мъже, ама ги има много, за съжаление.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 11:31 от Jeri-sweet

# 888
Oще не съм гледала финала, но вече мога да констатирам, че за мен този сезон е пълен провал.

# 889
Наистна е Ел Палячо този ерген.
Не може няколко месеца да им говориш за 6 деца и те да се впрягат и филмират и накрая да се окаже, че даже за 1 не си готов още. Че той докато стане готов, двете финалистки вече може и да не са в детеродна възраст. А като го гледам какъв е лигльо, току-виж още поне 15 години има да се готви психически за бащинство.

# 890
Я кажете на чия ръка ще бъде този пръстен:

Ще си остане в джоба му

Аз залагам на ръката на майка му. Все пак всички знаем, че мъжа е главата на семейството, но жената е шията. А Алеко се обръща натам, накъдето каже мамчето.

За мен Алеко се изложи най-много от всички. Абсолютно нищо мъжко не остана в него. Само един атрибут го описва като мъж, ама то и това не е гаранция, защото и всички хомосексуални мъже го имат, ама….

От тук нататък, не знам коя нормална жена ще го избере Алеко. То бива такова мекотело, ама чак пък толкова. Финал, в който избира една от двете просто за да избере някоя (пък ако ще да я зареже ден след финала) ми се вижда по-добър вариант, по простата причина, че тогава поне ще покаже, че има собствено мнение и че маминка не може да го води за носа и да му дава наклон като на 17 годишен хлапак. Цял сезон високопарни думи и накрая дойде мама, скръцна му със зъби, дръпна му ухото и той подви опашка.
Официално обявявам нов пол или по-точно разновидност - “мекотело”.

# 891
Ще следим в "Тази събота и неделя" дали ще дойде Алек да разкаже туй-онуй.Утре в "Преди обед"също може да интересно с Нани и Маги.

# 892
Ако е вярно, че е влязъл заради загубен бас, финалът е логичен.

# 893
Ако е вярно инфото, че са заснели два финала и БТВ току що разкри единия, значи довечера ще излъчат втория. 🤭

# 894
Мен ми е любопитно Алеко къде ще се появи ,за да се обяснява.

Според мен никъде 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Не помня в подкаст с коя мома бяха питали дали ще има обща среща на всички участнички и ергенът след финала, както се бяха събирали след първия сезон (за втори не помня) и момата в подкаста каза: “не знам дали Алек изобщо ще дойде” 🤣🤣🤣🤣 Сигурно го е страх. С може би и го е срам и не бих се учудила, ако не го видим никъде.

# 895
Е ще се защитава Алеко, то е ясно.
Видеото е публикувано на сайта на Господарите.

# 896

Много са нежни и красиви на този финал. Дано и двете си намерят достоен мъж. 🌹

# 897
От тук нататък, не знам коя нормална жена ще го избере Алеко. То бива такова мекотело, ама чак пък толкова. Финал, в който избира една от двете просто за да избере някоя (пък ако ще да я зареже ден след финала) ми се вижда по-добър вариант, по простата причина, че тогава поне ще покаже, че има собствено мнение и че маминка не може да го води за носа и да му дава наклон като на 17 годишен хлапак. Цял сезон високопарни думи и накрая дойде мама, скръцна му със зъби, дръпна му ухото и той подви опашка.
Официално обявявам нов пол или по-точно разновидност - “мекотело”.

Че е мекотело, го казах още в началото, когато всички се надпреварваха да обясняват, че бил много по-добре от Генчо.
Но критиките към майки, свекърви и т.н., показват единствено отношението и омразата на много от съфорумките към техните собствени Joy
Само дето забравят, че някой ден и те ще са в същата позиция - мразени, защото се “осмеляват” да кажат истината, а именно, че децата са на тези, които са ги правили и никой не е длъжен да поема чужда отговорност Wink
Колелото на живота се върти и утре си там или се превръщаш в този, който днес ненавиждаш;)

# 898
За щастие свекърва ми е страхотна жена и уважава решенията на сина си. Виж, от такива като тази на Алек, всяка здравомислеща трябва да бяга. Grinning

# 899
Сещам се за Виктория и участието й в Надкаст, като каза, че Алек се е скрил, никъде го няма и го призовава да й се обади. Тя се бъзикаше с него тогава.

Общи условия

Активация на акаунт