🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 578
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 870
Я кажете на чия ръка ще бъде този пръстен:

Ще си остане в джоба му
Ще го даде на мама

Ами при тия “булки”…
Трябва да е луд да се хване с държанка или да гледа чуждото дете на злобарката.

# 871
ееее, да не сме му ги избирали ние тия булки. Можеше и пожарникарка да си хване, ама пустия нагон не прощава Grinning

# 872
Мен ми е любопитно Алеко къде ще се появи ,за да се обяснява.

# 873
ееее, да не сме му ги избирали ние тия булки. Можеше и пожарникарка да си хване, ама пустия нагон не прощава Grinning

Те и останалите бяха същия бом-бок. Този сезон, нито една не ставаше за нищо.

# 874
Все още харесвам Алек. Добър Ерген, слаба селекция моми. В началото беше ентусиазиран, но някъде в средата на шоуто осъзна, че с никоя не си пасва и просто си играеше ролята. Не разбирам защо го обвиняват някои, че бил подмамил две жени? Нито знаем по договор какво му е написано, нито знаем какво му е диктувано в слушалката. Напълно нормално постъпва - не избира никоя, за да може всичко това да остане там в Родос, на снимачната площадка и двете дами да не бъдат залъгвани в реалността, когато се върнат в България, че между тях може да се получи нещо. Казвате да им беше съобщил в очи, но по план от сценаристите за повече драма и коментари от гледащите да са решили по този начин да им поднесат избора му. Всичко там е навързано, избрано, монтирано така, че да има гледаемост и интерес. Там всичко приключва и всеки се връща в реалността след това. Момите си изпълниха целта за популярност, чак такава изпепеляваща и силна любов аз лично не видях, че да не го преживеят. Ако беше дал пръстен, щеше да имаме раз(врат)вой на събитията като в първи сезон. Пак щяхме да сме излъгани като зрители. Аз не се чувствам измамена, напълно естествено се разви сюжета - нямаше силно привличане (няма да казвам любов), няма победителка.

# 875
Никъде. Ще зачезне като Виктор навремето, ни пръстен дал, ни пръстен мирисал, и после изведнъж ще започнат масирани участия с него, излизайки ту от печка, ту от хладилник, или изтягайки се на матрак. Може и в Гласът на България да се появи, и У Хеллс Кичън да бие кюфтета.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 13:33 от Анонимен

# 876
И бам видеото е свалено. 😀 Или някой яко ни пуска по пързалката или всички в БТВ са мъртво пияни.

И аз търсих да го гледам и греда Joy
Някой няма ли го на скрийнрекординг 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Аз имам, но не е цялото видео, че не ми се занимаваше.
Ако някой го издирва - да ми пише на лично.

Да, видях го от коментара ти в темата за спойлерите. Благодаря, Ashley5

# 877
Изгледах родителите на Маги и Йоана дотук.
Ами какво по-прекрасно обяснение защо двете не могат да се понасят. От една страна имаме едно семейство, което третира дъщеря си като принцеса- от другата една доста сдържана, да не кажа направо хладна майка, която едва-едва прегърна дъщеря си и я нарича "това момиче". Те просто идват от различни светове. Ох, мъчно ми стана за Йоана. Майка й или е много скептично настроена към цялото това начинание, или просто си е такава дистанцирана. Нищо българско не откривам в нея. Нито изглежда, нито се държи като българка. Определено има някаква немска жилка там.
Имаме едно семейство, което е насърчавало детето си да бъде принцеса и са го харизали на бея за две камили. Имаме и друго семейство, в което детето отрано е научено да се справя самостоятелно, да е независимо, да управлява живота си. Два абсолютно различни подхода. Майката на Йоана пресече театралниченето на Алеко доста саркастично и сякаш не й беше комфортно да играе в тоя водевил. Подобно поведение има и майката на Алеко.

# 878
Щом не ме разкъсахте за мнението ми на майка, която също няма да хареса двете каки за снахи  - или и на вас ви е все тая, или нещо сте загубили форма. Явно ще избутаме тая агония някак, пък за следващия формат, да си ходи целият екип начело с Наум и Щерева. По добре да закупят нещо правено от професионалисти, отколкото да ни пробутват нашенски вкиснали бози.

# 879
Йоана каза, че майка й е интуитивен човек за разлика от нея. след като излязла от шоуто й казала, че този човек /Алек/ не знае какво иска и не е за нея, и е била щастлива, че е излязла преди Надежда и Магдалена. сега като гледа предаването не знае дали наистина е била влюбена, или самата изолация провокира някакви мисли, че чувстваш нещо.

# 880
Снощи се разчуствах и ми стана мило на срещата на Маги и родителите и, толкова е хубаво са имаш двама родители, здраво семейство което да те подкрепя.
Смятам, че нейните чуства са истински.

Относно Алек му предлагам да мине към полигамията Grinning , както се видя той с една не се задоволява.

# 881
То оставаше и да не се държи саркастично. Шоуто вече има два сезона в България, ясно е какво се прави в него. Много по-реално гледаше на нещата майката на Йоана, отколкото превзетата майка на Малката принцеса.

# 882
Гледам "Преди обед". От трите грации са само две- Пам отсъства. На Мила Михова някой й е направил лоботомия!!!🤕 Коренно различно поведение и мнение отпреди.🙃
 Връщам се да ви чета...😀

# 883
Гледам "Преди обед". От трите грации са само две- Пам отсъства. На Мила Михова някой й е направил лоботомия!!!🤕 Коренно различно поведение и мнение отпреди.🙃
 Връщам се да ви чета...😀

И аз гледам и не мога да повярвам за какво лицемерие става въпрос.

# 884
Някой може ли обобщен преразказ на преди обед?

Общи условия

Активация на акаунт