🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 770
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 660
Краят на формата ми се доближава до сценария на "13-тата годеница на принца". Размятаха ги тия годеници и принцеси, и накрая остана едно магаре, което го чакаше принцът "да му минело, да оздравее и пак да си се превърне в девойка"...

# 661
Ами момиче е Маги, има поведение, мислене, маниер на 15 годишна..
Аз мисля да я наричам вече ученичката.

# 662
  • София
Закъснях с епизода.
Маги се държа като 14-годишен пубер, все едно гледам седмокласничка

# 663
Ксения Младенова е уникален образ... да я гледаш по телевизията, аз много бих се притеснила с такава свекърва. 🙈

Дооооста прагматична ми се стори, има един лаф, че лекарите стават цинични след определен период от практикуване на професията им. Не ми е взискателна точно както мама Светла беше... Ксения поставя чувствата назад в класацията, както и се пошегува - "патологично състояние". Търпение нямам да я гледам.

Добре, че са мамите, за да имаме какво да гледаме. 🌹❤️

# 664
Ами момиче е Маги, има поведение, мислене, маниер на 15 годишна..
Аз мисля да я наричам вече ученичката.
Аз за последно знам за прякора ‘държанката’. Пуснете една анкета за финален прякор, че вече се обърквам Joy

# 665
Йоана ми хареса този епизод. Като почнем от срещата, супер забавна и непринудена и свършим с церемонията където беше много красива.

# 666
Изгледах родителите на Маги и Йоана дотук.
Ами какво по-прекрасно обяснение защо двете не могат да се понасят. От една страна имаме едно семейство, което третира дъщеря си като принцеса- от другата една доста сдържана, да не кажа направо хладна майка, която едва-едва прегърна дъщеря си и я нарича "това момиче". Те просто идват от различни светове. Ох, мъчно ми стана за Йоана. Майка й или е много скептично настроена към цялото това начинание, или просто си е такава дистанцирана. Нищо българско не откривам в нея. Нито изглежда, нито се държи като българка. Определено има някаква немска жилка там.

# 667
Изгледах родителите на Маги и Йоана дотук.
Ами какво по-прекрасно обяснение защо двете не могат да се понасят. От една страна имаме едно семейство, което третира дъщеря си като принцеса- от другата една доста сдържана, да не кажа направо хладна майка, която едва-едва прегърна дъщеря си и я нарича "това момиче". Те просто идват от различни светове. Ох, мъчно ми стана за Йоана. Майка й или е много скептично настроена към цялото това начинание, или просто си е такава дистанцирана. Нищо българско не откривам в нея. Нито изглежда, нито се държи като българка. Определено има някаква немска жилка там.
Наистина много силен контраст. Магдалена е израстнала в мило, сплотено семейство, което я подкрепят и окуражават. Глезили са я, гледали са я с любов. Бащата каза, че й помагали. Нормално е Маги да носи тези розови очила и чак наивен позитивизъм.

Йоана няма този късмет, родителите й се разделят. Майка й май работила извън страната, тя губи баща си. Майката на Йоана изглеждаше доста дистанцирана и подценяваща дъщеря си и емоциите й. Нямаше я позитивната настройка към начинанието каквато имат родителите на Надежда и Магдалена. Започвам да си обяснявам защо Йоана е вечно негативна и мнителна, както и завиждаща особено на Маги.

Стана ми много странно как Надежда първо отиде при баща си, майката също сякаш се изненада. В предаването е споделяла, че ги е изоставил когато е била малка и чак наскоро са почнали да поддържат спорадичен контакт. Явно бързо са наваксали

# 668
Мисля, че това беше епизодът на Йоана. Майка й беше груба, но единствено тя не беше политкоректна и беше напълно искрена и автентична. Адмирации за което. Много ми хареса срещата с Йоана, най-непринудената тази вечер, без превземки и мяукане. Смятам, че само спечели от това, че си тръгна точно сега. Двете каки ще падат от високо. Не разбирам защо Маги е на финал, но ще го приема като поредната житейска загадка 🤣
Да, на перничанки ни личи, че сме от Перник и още повече ни личи как никак не обичаме политкоректността. Simple Smile

# 669
  • Варна
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.
Надя е на 24-25 по време на снимките, а е с мислене на тетка. Възрастта няма значение. Надежда и Магдалена макар и на 35-36 са по-енергични от по-младите ергенки.

Писах, но да се повторя, не съм  написала това за години, визирайки състоянието на духа. Пак казвам нито се чувствам лелка, нито пък изглеждам на такава. Просто ми е инфантилно в сериозен разговор и контекст да се определям като момиче. Състоянието на духа за щастие не се определя от годините.

# 670
А някой знае ли русата жена с майката на Алек коя е, тя присъства на двете срещи с финалистките. Сестричка?

# 671
Момичета, има ли къде да видим първият епизод? Имаше едно дълго интро в него, но не го намирам никъде. В бТВ плюс започват директно от втори.

# 672
  • Вестерос

Постарали са се от екипа. Блестят момичетата!
Ни в клин ни в ръкав насред драматичната музика си викам- ей на Йо роклята ако беше в зелено, какъв хубав кадър щеше да стане.... милно някак..Grinning

Много бяха хубави и трите днес.
И всъщност епизодът ми хареса.
И семействата също.
И срещите.

И се радвам, че утре свършва.
Наистина, не може човек да стане за работа Grinning
Много красиви бяха, да. На мен на Йоана роклята най ми хареса.

Според тълковния речник момиче е дете от женски пол или девойка.
Е и?

abvgdeabvgde
, смени обръщението да не е момичета, че някой може да се засегне Grinning

# 673
Момичета, има ли къде да видим първият епизод? Имаше едно дълго интро в него, но не го намирам никъде. В бТВ плюс започват директно от втори.
https://playtube.tv/watch/%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%8A%D … AQvRREZ8Zjkd.html

# 674
Маги цял сезон се оплаква, че ще ѝ спре сърчицето и наааай-накрая д-р Младенова ще я прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт