🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 745
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 645
На Алеко ще му се наложи да напусне преждевременно театралното представление.

# 646
Магдето ако не спечели вече наистина ще ѝ спре въздуха. 😁

# 647
  • here and now
Що се връзвате на промото..целта на всяко промо е да ви излъжи да идете пред екрана..уж ще има нещо неочаквано  ...
Уж
Ааа утре аларма за 22:45, до тогава тук ще следя разврата на събитията...

# 648
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.
Аз съм на 37 с дете и се наричам момиче. Това е състояние на духа. Може да си на 16 и да си лелка по душа също.
Примерно като Надя и Йоана Simple Smile

# 649
  • Варна
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.
Аз съм на 37 с дете и се наричам момиче. Това е състояние на духа. Може да си на 16 и да си лелка по душа също.

По дух и аз не се чувствам лелка, но някак имам друга представа за момиче като го кажа. Защото съм чувала някой да се изкаже 24-годишно момиче, но за 30+-годишно момиче не бях до сезон 3 на Ергенът. Та така....

# 650
Магдето ако не спечели вече наистина ще ѝ спре въздуха. 😁

Той сигурно затова е избягал Joy

# 651
Това,че всички са се навили да участват в това предаване (естествено не всички водени от порива на любовта) не значи,че ергенът 100% ще се влюби, сгоди и ожени за някое от момичетата. Ми влязъл е, поогледал се е, поцелува се и айде кой от къде е. За мен дори да не избере някоя от двете, би било съвсем логично и очаквано.

Изборът му си е негово право. Но точно така ли? Grinning Именно, че 2 месеца ги мляскоти наред и се нарича мъж, да вземе и да се държи като такъв и да им го каже в очите. Това го казвам в случай, че им остави писмо и избяга като подплашена девойка, нали. Ако има друг обрат - тогава би било по-интересно.

# 652
Според тълковния речник момиче е дете от женски пол или девойка.

# 653
Гениално промо!

Маги: Ти ли трябва да ми кажеш нещо?

# 654

Надя е на 24-25 по време на снимките, а е с мислене на тетка. Възрастта няма значение. Надежда и Магдалена макар и на 35-36 са по-енергични от по-младите ергенки.

# 655
  • софия

Постарали са се от екипа. Блестят момичетата!
Ни в клин ни в ръкав насред драматичната музика си викам- ей на Йо роклята ако беше в зелено, какъв хубав кадър щеше да стане.... милно някак..Grinning

Много бяха хубави и трите днес.
И всъщност епизодът ми хареса.
И семействата също.
И срещите.

И се радвам, че утре свършва.
Наистина, не може човек да стане за работа Grinning

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 23:34 от freespirit

# 656
  • София
Добре, че свършва, нещо много разочарования и изкуствени ситуации, заучени фрази. Не съм гледала втори сезон, първи отгоре отгоре, та не знам и те ли бяха така фалшви.

# 657
Много много се радвам ,че утре му се вижда краят на сезона най-накрая.
От всичко най-забавното бяхте вие момичета  и седях с вас и коментарите в мъката на последните епизоди.
Става ми много тъжно и ще ми липсвате, но се надява за четвърти сезон отново да сте тук.
Благодаря Ви!  Hug

# 658
  • here and now
Ами момиче е Маги, има поведение, мислене, маниер на 15 годишна..

# 659
Майката на Надежда ми изглежда като  жена на 55 години.Как я видяхте като 35 годишна -не знам.Добре изглежда,с хубава фигура-дай Боже всекиму,но годините и си личат .

Да де, странното е че майката е на 55г, а Надежда прилича на 45 г и оттам се получава недоразумението Laughing

Много лошо впечатление ми направи бащата. Още не е излязъл дето се вика от стаята и веднага "деликатно" започна да плюе по бившата си съпруга. Грозно е.
С какво плю по бившата? Пропуснала съм

Общи условия

Активация на акаунт