🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 765
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 630
Утре вечер в Ергенът: Маги и Надежда си казват "Да" една на друга Sweat Smile

# 631
"Ситуацията не е хумористична"-  каза мама.  Чакам най-после финала с нетърпение Joy

# 632
  • Вестерос
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.
Аз съм на 37 с дете и се наричам момиче. Това е състояние на духа. Може да си на 16 и да си лелка по душа също.

# 633
Това, че сезонът е друг, не променя правилата.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 634
Как може такъв спойлер на финала😃

# 635
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.
Аз съм на 37 с дете и се наричам момиче. Това е състояние на духа. Може да си на 16 и да си лелка по душа също.

Познавам една 70-годишна, която се представя с галеното си име +фамилията отзад, ама не е гот..смеят й се...

# 636
  • Paris
Е верно ли това ще се окаже финалът… Аз от самото начало се надявах на нещо неочаквано

# 637
Май утре ще има ''Ергенът беглец'''. Двете невести чакат, чакат и накрая разочаровани разбират, че Алеко си е взел шапката и китарата и е духнал. Мама не хареса и двата му избора. Жена реалист. А той би се съобразил с мнението й. ''Тумба лумба шикалка, сватба няма никаква...''

# 638

При Магда е състояние на ума.

# 639
Различен финал, с нетърпение чакам!

# 640
Дет се вика Алеко утре ще избере "от трите най -дългото"

# 641
  • Вестерос

Познавам една 70-годишна, която се представя с галеното си име +фамилията отзад, ама не е гот..смеят й се...
Пука ѝ на черупката на жената, че някой ѝ се смее..

# 642
Що се връзвате на промото..целта на всяко промо е да ви излъжи да идете пред екрана..уж ще има нещо неочаквано  ...
Уж

# 643
Мама ураган ще ги издуха утре двете барбита ми се струва.

# 644
Това,че всички са се навили да участват в това предаване (естествено не всички водени от порива на любовта) не значи,че ергенът 100% ще се влюби, сгоди и ожени за някое от момичетата. Ми влязъл е, поогледал се е, поцелува се и айде кой от къде е. За мен дори да не избере някоя от двете, би било съвсем логично и очаквано.

Общи условия

Активация на акаунт