🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 614
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 615
Мама Алек май ще ми е фаворитката този сезон

# 616
Не беше за това предаване Йоана и продукцията не беше много на нейна страна . Утре ще отиде при тези лошите в Преди обед и ще я смажат още малко.
Маги “  От цели 26 момичета , няма как да не се чувстваш специален” . Това й водещо на “момичето”  на което  почти всяко изречение започва с аз .
О утре докторката ще реши трудната ситуация Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 23:16 от gerido

# 617
Оп, май наистина ще има писмо. Така изтъпанени двете заедно пред фонтанчето….

# 618
А коя е лелята до майката....?Flushed

# 619
  • here and now
Май май ще има утре "Беглецът жених милионер"...

# 620
  • Вестерос
Промото е един път. С глас се смея. Накрая как гледат двете- Наум идва явно с писъмце, че Алек е беж да го няма, че мама не одобрява възрасти и деца.

# 621
Мисля, че това беше епизодът на Йоана. Майка й беше груба, но единствено тя не беше политкоректна и беше напълно искрена и автентична. Адмирации за което. Много ми хареса срещата с Йоана, най-непринудената тази вечер, без превземки и мяукане. Смятам, че само спечели от това, че си тръгна точно сега. Двете каки ще падат от високо. Не разбирам защо Маги е на финал, но ще го приема като поредната житейска загадка 🤣

# 622
Мама Светла утре ще има достойна конкуренция ми се струва.

Чакахме 3 месеца за нещо интересно. Надеждите са във финала и майка му…

# 623
  • София
Короната беше само да я усетят, после си я прибраха.

# 624
  • Варна
Маги по време на снимки е на 36 и се нарича момиче, аз след 9 дни ставам на 34 и бога ми няма шанс да се нарека момиче, освен самоиронично в някакъв контекст. Дори и много хора да ми казват, че изглеждам по-малка на години.

Хахаха казах аз, че мама Светла я пенсионираме утре и ще излезе, че е много светла жена.

# 625
Последната сцена с Надежда и Маги е много голям спойлер.

Мама Младенова изглежда много разумна. Но и подучена от продукцията да ги попържи малко.

За имената на внуците не спомена, но трябва да се казват Светла. Сори. Това, че сезонът е друг, не променя правилата.

# 626
Ха,ха,ха, финалът е туше...

# 627

Синхроните след епизода.

# 628
Свекито ще е по-зле от мама Светлаааа! 😂😂😂 Тая ще ги разкости до край, пука ѝ коя не може да диша, коя живота ѝ е пред нея и коя има деца и т.н. 😂
Тая сцена накрая с двете строени и липсваш ерген ми се струва, че е епично. 😄 Нооо забележете, че Магдалена беше първа извикана, а първата извикана не е избраната!

# 629
На Надежда много смешно и седяха ненките в тази рокля.

Общи условия

Активация на акаунт