🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 692
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 945
Май не е от най-добрите специалисти мама Ксения. Нещо не мога да видя някакви отзиви за нея, освен постна регистрация в здравен сайт и като затрит съдружник във въпросната семейна фирма.

# 946
оставям това тук.
Не че всички не знаем как ще завърши този фарс ама все пак:

СПОЙЛЕР:

https://www.instagram.com/stories/yvailo/3369130679579241968?utm … 4am9wN3praTljaA==

# 947
За нямащите инстаграм не се отваря.

# 948
Погледни в сайта на Господарите - и там вече го има. Интервю с Магдалена, което е трябвало да бъде излъчено утре, но по погрешка го качват днес и някой е успял да го запише, преди да бъде свалено.

https://gospodari.com/gaf-na-btv-izdade-finala-na-ergenat-video/

# 949
За нямащите инстаграм не се отваря.

Това видео впрочем виждам, че е гръмнало - по всякакви сайтове е, и в коментарите на Ергенът в Инстаграм се коментира. Голям гаф.

# 950

Може и едно жури от мама Светла и мама Ксения... 😂

Аз нещо не разбирам сега - по какво съдите, че заради майка си Алек няма да си избере мома?
Дадоха откъс от разговор изваден е от контекста, та как разбрахте?

# 951
За инфантилния сашко инфантилна маги с брекети на 37 години принцесата на тати. Той не е готов за 1 дете но иска 6 за да прилича на тати когато порасне. Снощи маги му вика "аз съм на такъв етап от живота си когато съм готова за деца и ако човекът до мен не е готов..." а сашко довърши "кофти"?! Кофти бе, все едно е загубил на настолна игра😆
От бтв са шайка некадърни напушеляци, прецакаха сезона още от каста, та финала ли няма да оакат
Но.сега ще мъчат от дефекта ефект да получат..

# 952
Еми… провален сезон, провален финал… Аз не си спомням с нещо да са ни изненадали, поне тези, които следяхме и спойлерите. Включително доста прецизно се знаеше реда на излизане. Имаше нещо покрай Теа и Виктория само разместено. Аз мисля, че Виктория рязко ѝ писна и просто я извадиха по-рано.

# 953
Между другото Ксения щеше да одобри Надя. Млада, със сочен ханш като нея самата, ентелегентна, със сияйна усмивка и ляво ухо, образована и мазно лицемерна.100%
Не ми хареса и майката на Алеко. Държи се прекалено суховато. Омаловажава чувствата му, неговото право да си изживее нещата. "Малкото й момченце". Веднага с парния чук "ситуацията не била хумористична". И то не е една реплика. Хора, които говорят с пренебрежение за чувствата, не са пълният комплект интелигентни. Има много ограничения в разсъжденията там. Да не говорим, че е неуважително. Прилича ми на старата версия на Надя.

# 954
Не е гаф, пуснаха го нарочно за мен, за да привлекат повече интерес и да събират пари от рекламите, докато тръгне видеото.
Може би щеше да е малко по-добре да ни дадат индикации, че се отдръпва от момичетата, някак историята да бъде развита.
Незнам защо не му излъчват синхрони с обяснения защо гони дадена участничка, би било много по-яко.
Така историята остава много недовършена.
Незнам какво ще е записал в това видео, ама съм сигурна ,че ще е ала бала и нищо накрая няма да им е казал и да е показал защо е взел това решение.
И в Надежда и Маги имаше доста горчивина, макар, че според мен им беше казано да не го хейтят много много.
Накрая ще го изкарат много достоен и честен , че не ги е залъгвал, бас ловя.
Аз съм по за да има такъв финал-ако наистина не харесва никоя толкова да не избира фиктивно, но историята следва да бъде разказана и проследена.
Сега на мен ми изглежда като просто едно целяно унижение за финалистките.
Този сезон много се стремяха да унижават.
Няма да забравя унизителния начин, по който даде роза на Мария и как се държа с Виктория (не я харесвам грам, просто която и да беше) и после адски унизителния начин , по който изгони Мария, начина по който унизиха Валерия и с нейното изгонване, начина по който махнаха Теа.......явно това е било заложено като цел на този сезон и края напрактика е доста логичен.
Аз вярвам, че Алеко наистина не е чувствал нито към Маги нито към Надежда такива чувства, но мислейки за финала, ми се струва доста режисирано от продукцията това с видеото.
За мен са си казали-така и така няма да си с никоя, по добре да ги унижим на финала и Алек го е приел на драго сърце.
Към момента за мен това е най-режисирания сезон.
Магдалена призна, че си е мислила, че това е шега до края.

# 955
Аз гледам шоуто за реакциите, репликите, динамиките между хората, как са стигнали до там, какво са си казали, пък какво е станало. А не само за да разбера на коя ще предложи накрая. Така че - гаф, да, но бих гледала и следващ сезон дори и със спойлери, пак ми е интересно. Даже понякога изостря да наблюдаваш определени отношения повече.

# 956
Май не е от най-добрите специалисти мама Ксения. Нещо не мога да видя някакви отзиви за нея, освен постна регистрация в здравен сайт и като затрит съдружник във въпросната семейна фирма.
Това нищо не значи. Голяма част от утвърдените доктори ги няма онлайн - не им трябва, имат си достатъчно пациенти. Но ако беше някоя скандално зле - със сигурност щеше да има коментари за нея по форумите. Хората коментират много повече, когато са недоволни, отколкото когато са доволни.

# 957
И за мен е най-режисираният сезон.

# 958
Какво работи Ксения?

# 959
Какво работи Ксения?
Кардиолог е.

Общи условия

Активация на акаунт