🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 661
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 930
Намери, ама трънки. Повече от година никакво развитие. Явно по договор се мяркат заедно понякога

# 931
Не ми хареса как майката на Маги беше голям цербер и изиска веднага от Алек да го резервира за празненствата.  "Привилегия и чест било да се докосне до нейната "принцеса". Голяма простотия.

Алеко прекалено много пъти каза на всички, че не иска да ги наранява. Пролича си, че не е убеден за никоя от девойките.

Надежда го усети, че няма да го бъде да са двойка. Каза й "че е жена мечта за всеки мъж" и "че не бива жена като Надежда да губи вяра в любовта". Много общо, прекалено оптимистично дистанцирано от нея. Подобни неща говореше Евгени на Елена като й каза, че не я избира. А Надежда си е обиграна, тя разбра, стана мълчалива.

# 932
Всъщност за Магдалена и Надежда така е по-добре. Никоя няма полза да е фиктивен победител и после от октомври до май да не се среща с мъже, да трябва да се крие. Това би било загуба на време и за двете.

изобщо не мисля, че е възможно да съществува договор, който кара 2ма души да се правят на двойка. Виждаме колко малък е бюджета на предаването, това не е Холивуд, че да предложат на някого пр договор и да гушнат тлъста пачка, за да се правят на двойка.

# 933
Всъщност за Магдалена и Надежда така е по-добре. Никоя няма полза да е фиктивен победител и после от октомври до май да не се среща с мъже, да трябва да се крие. Това би било загуба на време и за двете.
Е те пак трябва да се крият, до финала на предаването.

# 934
Е те пак трябва да се крият, до финала на предаването.
Едно е да са както Валерия и Евгени вече са се харесали да си наемат апартамент и там да се крият. Съвсем друго е да се криеш още от момента на запознанството с някой мъж. Виждаш го на заведение и веднага го каниш в апартамента под наем, за да се опознавате там?

# 935
Алеко се оказа тролът на републиката. Многозначително показа какво мисли за "принцесите" вътре и за предаването, като цяло. Много е забавно. Наистина Йоана само спечели, че си тръгна трета.

# 936
Да, да се правят на двойка не е решение за никой, ама тоя Алек ги баламоса много добре и то не само Надежда и Маги. Толкова много от жените там му се вързаха на приказките.

# 937
Йоана сега била щастлива, че я наритаха ден преди финала. Joy

Ергенът явно е голям провал като проект. Как пък един не намери дамата на сърцето си?!

Никакъв провал не е, въртят си рейтинга, гледанията и рекламите бол. Сори, че си мислехте за някви реални любови тука JoyJoy

# 938
Не ми хареса и майката на Алеко. Държи се прекалено суховато. Омаловажава чувствата му, неговото право да си изживее нещата. "Малкото й момченце". Веднага с парния чук "ситуацията не била хумористична". И то не е една реплика. Хора, които говорят с пренебрежение за чувствата, не са пълният комплект интелигентни. Има много ограничения в разсъжденията там. Да не говорим, че е неуважително. Прилича ми на старата версия на Надя.

# 939
  • София
Ауу, кой можеше да предположи в началото на сезона, че на края на сезона, Алеко ще е най-зле от тримата Ергени Satisfied Мен не ме учудва развитието, Алеко изфиряса много отдавна и си личеше, че едвам бута. Поне като за финал ще има свеж сеир, Ергена да избяга на последната права не сме го гледали досега. Но много слаб сезон и пълен провал накрая. Дано другата година има сериозна промяна, че тая почти не гледах последните епизоди, нито ме интересуваше да коментирам, което си е показателно.

# 940
За мен финалът не е провал, очевидно беше, че с никоя не си пасна, всеки друг финал би бил повторение на сезон 1.

# 941
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да си тръгнеш след всичко с писмо или видео, е все едно да скъсаш с СМС. Никак не е мъжко, никак!

За мен бяха доста странни индивидуалните срещи с момичетата снощи. За Магдалена имаше много важни въпроси, а за останалите две - игри. Хайде, тази за доверието имаше някакъв смисъл на надграждане на отношенията, обаче тази с Надежда си беше просто запълване на времето. Сякаш Йоана и Надежда вече ги познава достатъчно добре и няма нужда от уточняване на разни значими въпроси. Или още "по-сякаш" не го интересува. Joy
Въпросите към Магдалена обаче също бяха озадачаващи. Не като смисъл, а като време на задаване. Такива значими неща би трябвало вече да са били изговорени, още повече, че имаха цели две срещи. Алеко разкритикува, че и изгони Катето заради неподходящ тайминг на въпрос, а снощи ни сервира точно от същото.
Сега, ясно, че от въздишките, превземките и лигавщината на Магда може би му е било трудно да насочи нещата към  сериозни теми, но трябваше да се постарае, ако му е било важно изобщо.
От друга страна и на страшно "влюбената" Магдалена очевидно толкова й е било важно да опознае избраника на сърцето си, че през цялото време му проглушаваше ушите с безконечните си истории на мутреса, но така и не й дойде наум да го пита нещо за него самия.

# 942
Майката на Алеко само от промото си личи, че е адски неприятна персона.

# 943
  • Берлин
Ауу, кой можеше да предположи в началото на сезона, че на края на сезона, Алеко ще е най-зле от тримата Ергени Satisfied
...

Аз. В един от първите ми постове обрисувах Алеко точно така, както се и представи по-късно. Пропуснала съм само пиенето.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 14:43 от PAPURCHE MEHURCHE

# 944
Да си тръгнеш след всичко с писмо или видео, е все едно да скъсаш с СМС. Никак не е мъжко, никак!

За мен бяха доста странни индивидуалните срещи с момичетата снощи. За Магдалена имаше много важни въпроси, а за останалите две - игри. Хайде, тази за доверието имаше някакъв смисъл на надграждане на отношенията, обаче тази с Надежда си беше просто запълване на времето. Сякаш Йоана и Надежда вече ги познава достатъчно добре и няма нужда от уточняване на разни значими въпроси. Или още "по-сякаш" не го интересува. Joy
Въпросите към Магдалена обаче също бяха озадачаващи. Не като смисъл, а като време на задаване. Такива значими неща би трябвало вече да са били изговорени, още повече, че имаха цели две срещи. Алеко разкритикува, че и изгони Катето заради неподходящ тайминг на въпрос, а снощи ни сервира точно от същото.
Сега, ясно, че от въздишките, превземките и лигавщината на Магда може би му е било трудно да насочи нещата към  сериозни теми, но трябваше да се постарае, ако му е било важно изобщо.
От друга страна и на страшно "влюбената" Магдалена очевидно толкова й е било важно да опознае избраника на сърцето си, че през цялото време му проглушаваше ушите с безконечните си истории на мутреса, но така и не й дойде наум да го пита нещо за него самия.
Според мен Магдалена задаваше правилните въпроси - пита го за годините й, явно й е важно и се притеснява. На последната им среща жената директно си каза, че търси сериозна връзка. Пита го и за родителите му, как биха приели нея и тн. Пита го дали някога е имал връзка с по-големи жени.

Алеко никога не е задал въпрос на която и да е от момичетата с цел да я опознае, да пита нещо важно за нея.

Общи условия

Активация на акаунт