🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 666
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 915
Интересно майка му къде беше, когато се е записвал за участие.

# 916
Гледам в студиото на бтв (все забравям името на предаването! най лесно ми е да му казвам "добро утро" 😀), ама мнооого мекички и милички с Йоана! И водеща, и Полито, и оперната кактосеказваше... Чак шапка и свали тя! Дума не обелиха за поведението на Йоана, която дращеше като котка по ламарина по мозъците на зрителите с налудничавата упоритост в търсене на свещената "истина"! Изнесли предаването с Виктория и Надя, а друго бълваше преди това. Как се отмятат хората и от мнението си, и от думите си, и от поведението си, значи.
Туджаров е най-читавият в това коментарно студио, най-точен когато успее да вземе думата и най-готин изобщо!

# 917
Скрит текст:
spoiler]
Я кажете на чия ръка ще бъде този пръстен:

Ще си остане в джоба му
Ще го даде на мама
ахаахахахаха и аз така мисля,.
Да припомня нещо любопитно.Виктория беше разказала как са се засекли на закуска в хотела, в деня на прибирането им от Родос.
За мен това означава следното-полети няма чести и от един момент натам са събирали ергенките отпадналите в някакъв хотел, а накрая и финалистките и ергено и всички заедно са се върнали с полет в България.
Демек самото му бягство май не е много бягство.
Замислете се...........ти знаеш, че после ще ги видиш тия моми.................май от продукцията са го скалъпили това, в крайна сметка и Алеко се съгласил на драго сърце.
[/quote]

Бяхме в Родос миналата година, полети има два пъти в седмицата. Алек
 може да е избягал и в самия остров или на друг, пълно е с фериботи, а и полети до други дестинации.

# 918
Да бе, продукцията няма пари да им осигури минимални условия в имението, обаче плаща хотел на изгонените два месеца. Че то тогава от първата вечер ще се надпреварват да ги гонят.

# 919
Скрит текст:
От тук нататък, не знам коя нормална жена ще го избере Алеко. То бива такова мекотело, ама чак пък толкова. Финал, в който избира една от двете просто за да избере някоя (пък ако ще да я зареже ден след финала) ми се вижда по-добър вариант, по простата причина, че тогава поне ще покаже, че има собствено мнение и че маминка не може да го води за носа и да му дава наклон като на 17 годишен хлапак. Цял сезон високопарни думи и накрая дойде мама, скръцна му със зъби, дръпна му ухото и той подви опашка.
Официално обявявам нов пол или по-точно разновидност - “мекотело”.

Че е мекотело, го казах още в началото, когато всички се надпреварваха да обясняват, че бил много по-добре от Генчо.
Но критиките към майки, свекърви и т.н., показват единствено отношението и омразата на много от съфорумките към техните собствени Joy
Само дето забравят, че някой ден и те ще са в същата позиция - мразени, защото се “осмеляват” да кажат истината, а именно, че децата са на тези, които са ги правили и никой не е длъжен да поема чужда отговорност Wink
Колелото на живота се върти и утре си там или се превръщаш в този, който днес ненавиждаш;)

Малко си в грешка Wink
Коментирам поведението на Алеко, не на майка му директно. А и да коментирах майка му - пак щях да имам повод - показала се е по национална телевизия и е казала някакви неща и се е държала по определен начин. Ама пък ти да коментираш неща, с които изобщо не си запозната (съфорумки, техни майки и свекърви) е нелепо 🤡 По-спокойно. И все пак ще кажа: познавайки себе си - няма шанс да се меся в избора на децата си. Ако ме питат за мнение - ще го кажа, но дотам. Всеки си има глава на раменете и трябва самостоятелно да може да взима решения, както се очаква от един мъж на 29-30г., какъвто е Алеко.

Изобщо не съм в грешка Wink А и майката на Алеко е там точно в това си качество - да даде мнение. А не да решава сама. Просто не ви харесва нито мнението й, нито решението му и затова се настройвате Wink

Нейно право си е да си казва мнението, след като я е извикал и я пита. Това кой го оспорва? И негово право си е да си взема самостоятелни решения. И той го направи - да се навре под полата на мама Simple Smile Ето тук е разковничето, за неразбралите. Wink И ще се повторя, пак за неразбралите.  Да не се беше правил на палячо месеци наред да им се обяснява как това нямало да е проблем, онова нямало да е проблем и накрая стана голям проблем - защото мама каза и ние решихме. А, не защото сам е достигнал до това прозрение. Заради такива майки и свекърви, синчетата им си остават вечните ергени. А и майка му явно забравя, че и нея са я взели с дете/деца от друг мъж Wink Ето - сега вече директно обсъдих нея.

А за останалото - да, в грешка си Wink Ти, ако си такова свекървище, не означава, че и всички останали са или ще бъдат.

# 920
на финала на епизода има лога на спонсорите, виж там кой е бранда. Йоана така завиждаше, че Маги си има лични рокли и не ползва тези на продукцията.

Тоалетите, което ползваха в ежедневието също ли са от продукцията или са си техен гардероб ?!
Тоалетите от ежедневието, с които ходят на индивидуални срещи също са на продукцията.
Например, вчера късата рокля на Надежда бе от Светлана Гущерова.
Когато Йоана запознава родителите си с Алек е с рокля на спонсориран бранд. Дори панталонът й от индивидуалната среща после е от същия бранд - https://www.instagram.com/christine_fashionbrand/

Единствено Магдалена е със собствени дрехи. Само веднъж в ежедневието е била със спонсориран бранд - това бе късата бяла рокля, с която бе на индивидуалната среща на лодката.

# 921
Да бе, продукцията няма пари да им осигури минимални условия в имението, обаче плаща хотел на изгонените два месеца. Че то тогава от първата вечер ще се надпреварват да ги гонят.
И аз се изнанадах, но явно е така, полетите в сезона са толкова чести, после ставали по два пъти в месеца четох някъде.
Не виждам защо Виктория би лъгала за подобно нещо.
Тя се изпусна и го каза в контекста на това, че все едно и бил казал, че ще се чуят.
Миналата година също са се върнали заедно Евгени , Влерия, Елена и екипа.
Ако е така, егати бягствотое било.

# 922
Не разбирам аплодисментите към Йоанината майка. Имала била право да разкоства Алеко, да го разпитва като че ли е тя е полицай, а той престъпник, разобличила го била, че за него това е авантюра. Ок, ама чакайте малко. Собствената й дъщеря, която се е бутала да я дават по твто не е ли авантюристка ? Не е ли и тя там за авантюрата и приключението ? Значи ако Йоана е авантюрист е много положителна черта, но ако Алеко е такъв, значи е жалък. Да беше спряла дъщеря си да участва навреме, вместо постфактум да държи сметка на Алеко. Ще кажеш, че Йоана насила са я снимали в предаването. И всички тези нападки към Алек не ги разбирам. Как така изведнъж той стана виновен за всичко, а жадните за известност и слава меркантилни девойчета се оказаха нещастни негови жертви ?

# 923
Но критиките към майки, свекърви и т.н., показват единствено отношението и омразата на много от съфорумките към техните собствени Joy
Само дето забравят, че някой ден и те ще са в същата позиция - мразени, защото се “осмеляват” да кажат истината, а именно, че децата са на тези, които са ги правили и никой не е длъжен да поема чужда отговорност Wink
Колелото на живота се върти и утре си там или се превръщаш в този, който днес ненавиждаш;)

Силно, силно!
Предаването е такова, че сеира се качва +999, когато се намесят и други поколения.
Когато си искал мнението на майка си, трябва да бъдеш готов да го чуеш, явно може и на 30 години да продължиш да се съгласяваш с майце си.
Дали по сценарий или просто така му е дошло, АлекКо не се е дръпнал от полата на мама. И Тибетски монах, ако ще да стане, ще пита днес студено ли му е или е гладен.

Да, и да е било по сценарий, фактите са си факти. Сценаристите казват на Алеко какво да прави и той “Ок”, после мама му казва и той пак “Ок”. Значи Алеко като футболна топка, всеки може да си го подритва в каквато посока си поиска.

# 924
Сещам се за Виктория и участието й в Надкаст, като каза, че Алек се е скрил, никъде го няма и го призовава да й се обади. Тя се бъзикаше с него тогава.
Не се е бъзикала. Знаела е края. Надявала се е, че все още е свободен. Тя го хареса. Не мисля, че би му отказала, ако я потърси.
знаела е края, даже го е разказала на Иван Милин, който пък го сподели на последователите си в лайф, там бе и Виктория и му каза по едно време да мълчи, ама той си продължи.

# 925
Има много отчаяни жени, ама свястна и стойностна жена не знам как ще иска да погледне Алек след този финал. 🤡

А той и музика искаше да прави. 🤡 Народната любов не прощава.

# 926
Много са евтини тази година- 2 момичета в едно легло? (Ясно, че това е и за да им скъсат нервите, но все пак, нямат ли нужда от малко лично пространство) Снощи роклята,с която беше Маги на срещата с Алек- розова и широка до коляното съм я виждала на Валерия в дълъг варинт и на Йоана също на нейната среща с колието(което не вярвам да е златно) - различни рокли са преполагам, но са един тип и ги обличат с тях за индивидуалните им срещи, малко тъпо ми се вижда. Няма и диамантени гривни, колиета и т.н. ...  поне да ги компенсират малко за излагацията и за тоя тип Алек, които ги зарязва накрая, щом е вярно. Егати тъпото парче. #sorrynotsorry

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 13:02 от BobbyDyl

# 927
Йоана сега била щастлива, че я наритаха ден преди финала. Joy

Ергенът явно е голям провал като проект. Как пък един не намери дамата на сърцето си?!

# 928
Йоана сега била щастлива, че я наритаха ден преди финала. Joy

Ергенът явно е голям провал като проект. Как пък един не намери дамата на сърцето си?!
Евгени намери Валерия

33% успеваемост

# 929
  • Варна/Амстердам
Аз виждам едно разочарование (и с пълно право) в момичетата, гледайки Алек как сваля звезди и целува почти всички. Днес и при Йоана го долових, а още по-интересно ще ми е да видя коментарите на Магдалена и Надежда. Иначе някои от девойките изобщо не се интересуваха от ергена-Барбара, Християна, Габриела. Даже си ги представям как са се шегували по между си и са му са се смяли.
Имам усещането, че единствената, която би имала връзка с него е Виктория. Самата тя го "покани" да се свърже с нея. Всякаш Satisfied не ѝ прави лошо впечатление еднаквото му донжуанско поведение спрямо всички момичета, което ме навежда на мисълта, че изобщо не цени себе си. А и щом се движи с онзи примат, съвсем затвърждава тази теза.

Общи условия

Активация на акаунт