🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 591
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 990
На мен ми хареса, че това някак беше доста по-искрен сезон. Като се започне от това, че периодично виждахме/чувахме хора от екипа зад кадър. Имаше разкрита информация - за момичета, които не са вътре за любов, за обвързаност, за бивши. Казваха се доста неприятни истини, макар и пресилени за wow ефект. Струва ми се някакъв логичен завършек поне да не ни замазват очите с взаимна любов, ако такава няма, за да не стане като миналата година, когато толкова хора се ядосваха на залъгваната Елена.
Ще си позволя да не се съглася.
Та той такива неща им говореше и на двете.Как да не ги е подлъгвал.
Тази година намляска всички, със всички имаше нещо и после ги гони без да става ясно защо-не ми се връзва с определението искрен сезон.

# 991
От финалните 10 момичета само на Катето й се е откъснало да последва Алек в Инста. Викито не помня коя по ред беше, но и тя го.

Яко са му сърдити момите, женската интуиция ми го нашепва.
какво да му следваш на този скучен човек. аз доскоро бях убедена, че продукцията му управлява профила. Чак миналата седмица когато се появиха инфлуенсърските реклами и повярвах, че е личен профил на Алек.

# 992
На мен ми хареса, че това някак беше доста по-искрен сезон. Като се започне от това, че периодично виждахме/чувахме хора от екипа зад кадър. Имаше разкрита информация - за момичета, които не са вътре за любов, за обвързаност, за бивши. Казваха се доста неприятни истини, макар и пресилени за wow ефект. Струва ми се някакъв логичен завършек поне да не ни замазват очите с взаимна любов, ако такава няма, за да не стане като миналата година, когато толкова хора се ядосваха на залъгваната Елена.
Ще си позволя да не се съглася.
Та той такива неща им говореше и на двете.Как да не ги е подлъгвал.
Тази година намляска всички, със всички имаше нещо и после ги гони без да става ясно защо-не ми се връзва с определението искрен сезон.
Той може би така си действа - искрено от негова страна, макар и неодобрено от публиката.

# 993

Айде и за край и за начало... 😀
Надежда ми изглежда променена, още не мога да определя в коя част на лицето. Устата може би

Прилича на Денислава от игри на волята Joy всички са еднакви

Просто е напълнила лицето с още филар.

# 994
Мисля си обаче, че момите имат някаква забрана от продукцията да го хранят много много.
Предвид начина, по който се отнесе с някой от тях и с двете финалистки, ми се струва, че са доста премерени в мнението си за него, макар да се вижда, че не го долюбват много много.
Само Влаерия си позволи да го нахейти.

# 995
Абсолютно. Освен Вики, никоя друга не изглежда да храни топли чувства. Направо придобиват каменно изражение, като някой ги попита за него.

# 996
За сметка на това публиката ще го нахейти, цял сезон оплювахме жените, сега и той си показа характерчето.

# 997
От финалните 10 момичета само на Катето й се е откъснало да последва Алек в Инста. Викито не помня коя по ред беше, но и тя го.

Яко са му сърдити момите, женската интуиция ми го нашепва.
Те го залъгваха цял сезон, че са вътре заради него, той ги залъгва, че е там заради тях. На мен ми се струва справедливо и без много цупене и сръдни Grinning

# 998
  • Варна
Май вече има кастинг за сезон 4.

# 999
Като се появи профила му имах усещането че го води Наум 😆 по кифленски и манекенски и от на моделка. В този сезон победителка е Магда. С 8 хиляди последователи в началото и над 80 хиляди сега за 3 месеца. Лицемерие на макс, нямала за какво да му е сърди, простила му. Направи го на 2 стотинки бе жена, кажи си мъката. Аман от тоя НАТФИЗ.

# 1 000
Да, преди 3 седмици някъде го обявиха.

# 1 001
  • Варна
Да, преди 3 седмици някъде го обявиха.

Чак сега видях, не знаех.

# 1 002
Този сезон не акцентират на кастинга толкова активно. Миналата година, до колкото помня, по време на всеки епизод пускаха реклама “Запиши се на кастинг”.

# 1 003
# 1 004
Този сезон не акцентират на кастинга толкова активно. Миналата година, до колкото помня, по време на всеки епизод пускаха реклама “Запиши се на кастинг”.

Да не се окаже пак, че част от бъдещите участнички са поканени от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт