🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 952
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 410
  • somewhere over the rainbow
Според мен мама се втрещи от несъответствието между сашковото определение "класна дама" и нахилената богомолка, която видя пред себе си. Няколко минути ѝ трябваха да усети колко Не е "изключително интелигентна" и да приключи с опасенията си, че мамин Сашко е напът да се ожени.
Мама е вряла и кипяла, надушва бързо реалността.

# 1 411
Едно признавам на Ергенът тази година - показа простотията българска в пълния и блясък. Оказва се, че хич няма значение кой какви претенции има и млади и стари почти не са мръднали от патриархалните си закостенели разбирания. И това го казвам като противник на модерния феминизъм и човек, на който и Маги и Нани са му супер антипатични😁 свекървата очевидно няма да хареса никоя за детето, освен ако тя не я избере. Не знам как щеше да реагира на момиче с по-екзотична външност и “подобрения” щеше да е много забавно да бяха Теа и Шермин на финала. Сега само едни селяндурски коментари, направо с Надежда прецъфтялата преди изобщо да сколаса да цъфне,  щяха да се харесат и за Алек нямаше и да се сетят. По цял ден злоба и коментари срещу съседки и случайни хора щеше да е 🤣

# 1 412
Толкова празен риалити герой като Магдалена не съм виждала никога. Да благодари на Надя, Йоана и Надежда, че ѝ дадоха някаква характерност. Тя няма нищо съществено в думите, нищо специфично в поведението, тя не дава на зрителя абсолютно нищичко! Този час и половина, в който основен герой беше тя, мога да го запомня само с дефанзивната майка и с нищо, което Магдалена даде на предаването.

# 1 413
Заболяха ме ушите от клишета и патетика. Тия двамата разговаряли  ли са в някой момент като нормални хора’? Въртят една грамофонна плоча до припадък. Може пък да съм изтървала - трудно ми е да се концентрирам, когато Маги говори.

# 1 414
А, то на Алеко си му личеше, че не знае що е влязъл от епизод едно. Кой изобщо го е кастнал не знам.

# 1 415
много е смотан Алек, съжалявам.
голяма излагация е. а и майка му също помага за това.
аз не харесвам това влизане на родата. да си вземат, която си решат и това е. какво ми канят мама, тати, кака, кучето, съседката ...

# 1 416
Изкуствен е Алек до Магдалена, на всяка целувка е дървен, никакво чувство, никаква емоция. Може би сексуално го привлича, но до там.
Е ако го привлича сексуално ще е дървен ли в целувките? Помним го с Мария, че може и по друг начин..

# 1 417
Майката на Алеко не хареса Магдалена като цяло и се чудеше какво да каже като аргумент, че не е за него и накрая, като лекар, измисли това с разликата във възрастта и детеродността след определена възраст.

# 1 418
Да видим сега Надето как ще се представи!

# 1 419
А е и доста визуално неподдържана. Такива жени са винаги брутални и груби, и мразят красивите, поддържаните, женствените.

Какво значи визуално неподдържана?

Жената е с хубава рокля и прическа. Кое я прави неподдържана?

# 1 420
Майката на Алек е и права, като факти и т.н., но такъв човек на фона на очакванията на финала и емлцията от всички, такъв негативизъм внесе таз жена, че ги съсипа там всички. Черна дупка, ниска енергия и повлече надолу нещата. Което доказва, че много лесно можеш да изкараш от собствениа му филм Алексчо. Магдалена залужава здраво стъпил мъж на земята, такъв със замах да действа и прави. Този нищо не може да направи освен да слуша угнетената и кой знае колко видяла майка, и разочарована и изпатила жена, не я виня нея, а него единствено.

# 1 421
Отвратена съм от характера и липсата на сърце у майката на Алек. А е кардиолог! Ах, какъв парадокс!!!!
Не съм и очаквала такова"свекървище". Филмът пасти да яде пред нея. В днешния цивилизован свят еманципираните жени избират да се докажат в професионален план и да натрупат финансова стабилност, за да не бъдат зависими и да не се налага да стоят насила някъде, заради изгодата от това. Други избират пътя първо семейството. Няма правилно и грешно!  Беше много ГРОЗНО да отпише 36-годишните жени и да ги изкара едва ли не ялови...

# 1 422
С оглед на това че сашо 3 месеца беше пиян, редно беше някой трезвен да му каже не хумористичната истина. Плюс това Ксюша такива ги яде за закуска. Магда не е първата златотърсачка дето се върти около сина й та и около мъжа й. А ако Младенов старши си е имал пари от едно време, нищо чудно 3 Ксюша като златотърсачка да го е налазила на времето с 2 доведени и 2 заварени деца. Та магдения маниер веднага го разпозна без интернет и инстаграм. Ние тука 2 месеца ни отне тя за 2 минути 😆

# 1 423
А, Надежда била още там

# 1 424
Завъртяли са му главата, каките... както се казва... Grinning
Ксения не е вчерашна..разбира ги тия раЛти...

Систъра ми е тип Джоди Фостър. Ориентацията и тя същата ми се вижда   ...

Общи условия

Активация на акаунт