🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 939
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 380
Съжалявам , но доста ми простеят тези изказвания , има някво елементарно поведение , което е добре да се спазва , винаги съм мислила , че жените масово преувеличат за свекървите , но като гледам тази жена😅

# 1 381
Ама Надежда вече си е направила дете, на точната възраст! Тук вече Маман няма какво да каже... И Алек харесва моделът на мама - заварени, доведени, природени, важното е да са много дечица. 5-6.

# 1 382
Мама Ксения усети позьорството и преиграването на Магдалена.
Маги смотолеви какво е завършила - Маркетинг и Моден дизайн и бързо премина на други неща.
Алеко направи опит да се пошегува, знаейки предварително отговора  на майка си ''Мислиш ли, че татко ще я хареса, А?
Малката принцеска с разтуптяното сърчице и мамин льольо не могат да бъдат семейство според безпощадната, но много точна преценка на мама Ксения.

# 1 383
  • Stockholm
Ох, разхилих се на глас като си представих Алеко да беше представил на майка си която и да е от кандидатките, например Теа или Вики, или пък Барбара Joy Май наистина Силви най-става за нея Joy

Най-ставаше Йоана. Майката щеше да я хареса много и да подскочи от радост. Обаче явно Алеко е влязъл да става певец, не да търси жена. За певец не го бива, да си го знае отсега.

Йоана също изглежда по-възрастна от него. Пък и професията ѝ, стюардеса, няма да си е вкъщи. Докато Силви е адвокат, млада, генетично надарена..с коса  Joy

# 1 384
Ще ми проличи източноевропейският манталитет, обаче Маги верно е натоварваща след един час плътно милото й сърчице, романтики, широки усмивки, прехласвания...

# 1 385
Не харесвам Маги, но думите на майката бяха грозни и звучаха като присъда. Тя не вярва в Бог, не вярва в любовта по принцип. Прагматична, властна и студена жена без грам емоционална интелигентност. И пак казвам - не защитавам и харесвам Маги. Сега да видим какво ще каже за Нани, чиято съдба е имала самата тя... С дете вече от предишен брак и ражда от друг на 36, по- голяма е била и от Нанито...Това се казва двоен стандарт и арогантност.

# 1 386
  • София
Шапки долу за мама Ксения!
Право куме... ъ, Маги, в Очи.

На мен ми трябваше повече време да я разгадая колко е фалшива, ама майчинското чувство кликна веднага.
И без излишни любезности и увъртания. Опита да е деликатна, ама как да стане като залогът е бъдещето на сина ти с фалшива, престорена и преекспонираща всичко жена.

Аз бих се разбирала чудесно с такава свекърва. Защото ще съм искрена и непресторена.

# 1 387
Алек е изключително скучен събеседник, какво ли не правят момичетата, за да запълнят екранно време - Маги се превъзнася, Надежда се лигави и прави маймунски физиономии.

аз бих мълчала като Барбара с този пън.

# 1 388
На мен ми хареса как пее Алек.

# 1 389
Туй със спомените е дежа вю.
Моля, сменете сценаристите

# 1 390
Алек страда от Едипов комплекс с тази властна майка, за това си търси нейния образ в другите жени - по-възрастни, напомнящи му за майка му.
Класика!

# 1 391
Изкуствен е Алек до Магдалена, на всяка целувка е дървен, никакво чувство, никаква емоция. Може би сексуално го привлича, но до там.

# 1 392
Колкото майката е прагматична, толкова синът й е въздухар. Жалко.

# 1 393
Шапки долу за мама Ксения!
Право куме... ъ, Маги, в Очи.

На мен ми трябваше повече време да я разгадая колко е фалшива, ама майчинското чувство кликна веднага.
И без излишни любезности и увъртания. Опита да еделикатн, ама как да стане като залогът е бъдещето на сина ти с фалшива, престорена и преекспонираща всичко жена.

Аз бих се разбирала чудесно с такава свекърва. Защото ще съм искрена и непресторена.

Е жената е кардиолог все пак- вижда и в сърцата на хората.... аз не мисля, че Маги е неискрена просто използва едни захаросани фрази и така създава някаква илюзия за розов свят. Но Алек не е дорасъл според мен и още мисли с другата си глава. Майка му също го намекна. А и съм съгласна, че такава разлика в годините с течение на времето започва да тежи.

# 1 394
много му е важно на ергенчо как изглежда острани с жените, чисто визуално...търси се трофей..
но то не е голяма изненада, защото и майка му е "ауу, какво ще кажат хората.."
да бягат и двете от този недорасляк тип мамино синче..

Общи условия

Активация на акаунт