🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 421
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 365
Колко от вас мислят,че при нормални обстоятелства Маги би била тооооооолкова лудо влюбена в Алек? 😀

# 1 366
В психологията зависимостите: алкохол, наркотици, хранителни зависимости винаги се диктуват от липсата на сепарация от родителите и непосилния натиск от който се опитваш да избягаш..
Сядат на масата и Сандьо хваща веднага гарафата с виното...Майка му знае ли, че прекалява с чашката? Това не е ли патологично?

Колега ли сте?
Защото в психологията думата “винаги” е да кажем “почитана” 🧐

# 1 367
Оф, айде да минаваме на Надежда, че доскуча Joy

# 1 368
Кой каза Тайланд ????Joy

Срещите с момите са ми скучни.
С родителите искам....да гледам...

# 1 369
много смотано се целуват Магда и Алеко. цял сезон така.
тая поема Ваня Щерева ли я написа?
Кой друг, само тя държи, че всяка ергенка като се влюби и почва да пише поеми. 😂😂😂

# 1 370
Колко от вас мислят,че при нормални обстоятелства Маги би била тооооооолкова лудо влюбена в Алек? 😀
Ако не се владееше пред камерите - досега да я е тръшнал инфарктът Joy

# 1 371
  • вкъщи
Трябваше по- рано да вкарат майка му. Чак сега ми стана интересно.... Опасна свекърва е.

# 1 372
Не е добра жена майката на Алек, така не се говори за никоя жена, тя няма да постави щастието на сина си преди своето. Маги, пожелавам ти мъж, който уважава майка си, но не й позволява да мачка жената до него. Алек, намери си младо булче, дето ще припка след полата на майка ти заедно с теб.

# 1 373
Алек ги води накрая на вечерта във вилата. Пробват се. Не се харесват. Писмо Wink

# 1 374
Милото ми сърчице ли чух?

# 1 375
Ще заспя преди да е избягал…

# 1 376
Майката на Маги я нарече няколко пъти принцеса.Тя е по-малката дъщеря в семейството.Явно са я носели на ръце всички.Обаче принцесата няма базови умения за живот, почти никакви за нейните години.Тя е като Богданка.Защо майка ѝ не е положила усилия да я научи ..Майки на момичета подгответе дъщерите си за реалния живот.
Достойнствата на Маги са благия ѝ сговорчив характер,добротата, излъчването и на стилна дама с класа.Да,това тя си го носи и то се вижда, с него тя изпъква.Има добри обноски и маниери също.
Дали това обаче е достатъчно за семейство...........

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 21:23 от Zhani

# 1 377
Сега се замислих, че поведението на Алек ме кара да повярвам в зодиите Joy

# 1 378
  • Варна
Голяма лигла е Маги, голяма!
Голямо театралничене, заучени реплики...

Мамата на Алек като кардиолог трябва да й помогне за "сърчицето".

# 1 379
Ще заспя преди да е избягал…
Не заспивай когато умират звездиии Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт