🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 884
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 440
Надежда изглежда по възрастна от Маги, да видим Ксения сега. Май пак няма да е очарована.
И бонус дете 😁

# 1 441
Леле, рядко така усещам някого от толкова кратко време и то по ТВ - но много неприятен човек ми се струва тази майка. Страшно ограничено мислене, застинало в някакво далечно минало. И как не особено тънко го подковава, да не кажа заплашва.
Кое не е така, хм?
Аз не се наемам да казвам кое как е, защото за различните хора, реалността е доста различна, колкото и странно да звучи това по принцип. Но лично аз не бих могла да общувам свободно с човек с подобно разбиране за живота. И въобще нямат значение Магдалена и Надежда тук. Останах с впечатление, че той все още най-вероятно финансово зависи от родителите си, и тя явно смята, че има право да определя и други неща в живота му. От това, което аз видях, неговото изражение изстина след нейните думи. И определено не му стана приятно. А колкото до това, че с възрастта хората задължително стават по-обиграни, аз лично мисля, че това е далеч от истината. Шансовете за забременяване и успешно износване на бебе доказано намаляват в известна степен след определена възраст при жените, да. Но има момичета на 23,4,5 със сериозни заболявания като СПКЯ, други видове кисти, ендометриоза, намален яйчников резерв... Какво се случва, ако той някой ден се влюби наистина в някое момиче, което се окаже, че не може да има деца? Според мен такава майка като неговата би го накарала да изостави човека, който обича...

# 1 442
Алеко представя Надежда така сякаш ще я продава Joy

# 1 443
Не разбирам защо все трябва да се премълчава истината, за да не се почувства някой неудобно.

# 1 444
Много по-добре изглежда-Надежда.. чак сега забелязвам, че си подхождат на ръст. Маги-то стърчи с една глава Wink

# 1 445
Алек трябваше да предупреди майка си за детето на Нанка. Егати мишката…

# 1 446
  • here and now
Аз, макар да не съм родила млада(на 30) много се впечатлих от думите на мама Ксюша, че колкото по-рано родиш, толкова повече време ще имате заедно с детето ти(по принцип).

# 1 447
Е, браво бе, почна с опашатите лъжи! Що първо не каза "лепя мигли и гримирам кифли", м?

# 1 448
Надежда на 34 години ли е?

# 1 449
Какъв ИТ сектор, бре, жена.
И тази на интервю за работа, с леки неверности.

# 1 450
Алеко представя Надежда така сякаш ще я продава Joy
Може да има амбиции човека 😄 Бизнес ориентиран е

# 1 451
Погледът на Ксения казва НЕ, очаквано.

# 1 452
Вече съжалявам майка му. Пълен шок!

# 1 453
Ах да, не се бях сетила - майката на Алеко явно разпозна себе си в Маги като опитна златотърсачка и затова се притесни 😀

# 1 454
Какъв ИТ сектор, бре, жена.
И тази на интервю за работа, с леки неверности.
Това е работила. Recruiter в IT сектора. Гримьорстването е било втора работа.

Общи условия

Активация на акаунт