🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 805
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 920
Приземиха брутално "звездите" от хайлайфа.
А те горките си вярваха, че са богопомазани.
Не можаха се докопат до парите - каква загуба!
С тези фалшиви чувства получиха очаквано заслужен финал.

# 1 921
Магдалена му праща сигнали че си го чака още. Надя го отсвири. Маги само дето не му смига че в София могат да се виждат тайно без майка му да знае. Тя и без тва има опит в тайните връзки. Пък той за компенсация че я крие ще и купува по едни ебаленсиаги за всяка среща.

# 1 922
This is a man's world, but it would be nothing without a woman or a girl...

Невероятно силен финал, не очаквах, с феминистки привкус. Всичко го изживях, сякаш аз чакам Алек да дойде да ми даде обяснение. Не знам какво става по другите групови чатове, ама моят женски гърми и съм убедена, че всички се замисляме за ситуации, където сме били разочаровани така.

Не успях да харесам истински двете финалистки, но това беше повече от унизителен завършек на един унизителен сезон и не го заслужаваха. Желая им от все сърце смел мъж и истинска любов.

# 1 923
  • Paris
Тоя сезон беше разочарование отвсякъде

# 1 924
Колко тъжен, но красиво заснет финал - разчустваща музичка, нощ, светлини, море, скали, красиво развяти рокли, сълзи, изгубена любов...Пак ще го кажа - оператори, режисьори, сценаристи - много слаб сценарий, творческа немощ и излагация.

# 1 925
Пълен шит.
Закривай!

# 1 926
  • Somewhere beyond the moon and stars
Алеко да си намери атрибутите, макар че му е бая късно вече. Подсказвам, че не са под полатa на мама.

Ужас.. Много недостойно и грозно.

# 1 927
  • Вестерос
Надежда накрая каза много верни неща.
Магдалена до последно в отрицание, което е нормално.

Пълен мухльо е Алек, можеше лично да ги уважи и да им ги каже, не общо, не чрез видео. Мижитурка. Отърваха се и двете. Пожелавам им да намерят истинската любов.

# 1 928

Синхроните за сезона.

# 1 929
Интересни ми бяха реакциите на момичетата: Маги беше изненадана, не разбира какво се случва, но Надежда беше бясна и с изражението и езика на тялото си показваше, че схваща какво се случва, но е ядосана. Едната не спря да говори как не вярвала на случващото се, другата тихо беснее и си къса нещо там и дума не обели.
Алеко каза, че от седмици е мислил как да се раздели с едната. Ми тогава за какво беше тоя цирк, та чак и до срещи с родители се стигна?
Заради клаузи в договора Wink

# 1 930
Така е, една свястна нямаше този сезон
То щот ергени имало. И то едни ергени - с кол да ги брулиш. И то един кол - с нож да го остриш. И то един нож… Joy

# 1 931
Е, то и да беше избрал едната, за втората си е унизително отвред.
То шоуто си е такова....унизително, изначално....
Всички изгоени са си унизени донякъде...

Тъй че...не задълбавайте чааак толкова...

# 1 932
Не знам кой изпорти сезона тая година, но изненада нямаше никаква.

# 1 933
Добре, че не дошъл и тате, че можеше и шамари да има.Joy

# 1 934
От темата вече няма смисъл. Заключвайте я. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт