🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 782
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 890
Надежда плачеше по-скоро от яд, и то яд на себе си, че доброволно се е подложила на подобна излагация.
След този финал не знам на какви участнички можем да се надяваме догодина, освен на най-дебелокожите и очевидно търсещи известност/спонсори/клиенти.
Сълза от Маги така и не успяхме да видим.😄

# 1 891
То това е супер тъпо, защото най-вероятно ще спят в един хотел в Родос, ще пътуват в един полет към София. Абсолютна малоумщина. Вечерта го е страх да се покаже, ама следващите дни до полета ще се гледат постоянно

# 1 892
Голям провал. А екипът на БТВ е ултра некадърен.

# 1 893
'принцесата' Маги въобще не е адекватна... щяла Надежда да намери утеха в детето си, а тя нямала къде...ужасно токсични съждения..като емоционален кърлеж е тая жена

# 1 894
Всичко е измислица, филм подготвен предварително.

Така е, една свястна нямаше този сезон, дори не можахме в темата да се скараме качествено, лагери не се образуваха, въобще, пълен провал.

# 1 895
  • София
Да унижиш и разплачеш две жени.. и да им наговориш такива щуротии, нито е мъжко, нито е достойно, сори.

Благодаря на всички, които правехте темата забавна, интересна, различна.. коментарите този сезон бяха по-забавни от самия сезон, искрено се смях с вас.

# 1 896
Интересни ми бяха реакциите на момичетата: Маги беше изненадана, не разбира какво се случва, но Надежда беше бясна и с изражението и езика на тялото си показваше, че схваща какво се случва, но е ядосана. Едната не спря да говори как не вярвала на случващото се, другата тихо беснее и си къса нещо там и дума не обели.
Алеко каза, че от седмици е мислил как да се раздели с едната. Ми тогава за какво беше тоя цирк, та чак и до срещи с родители се стигна?

# 1 897
Алеко оплю себе си, за да защити мама.
Можеше спокойно да им каже - мама не ви хареса.
Не се ли е сетил, че всички ще видим какво се е случило и какво е казала мама.
Жесток финал, хаха.
Надежда бе много емоционална и истинска. Магда, като че ли не й пукаше много.

# 1 898
Харесах какво каза Надежда. Кратко, точно и ясно "Глупак". Пълен глупак. Месец разиграва тези момичета. Миналият епизод разправяше как не можел да си представи живота без тях и хоп майка му се появи, разамаха му пръст, като му каза, че не харесва тези жени за него. А коя ще хареса за негова жена?
Без съмнение беше кофти начин да си кажеш решението, доста унизително за жените, единствено за това го обвинявам, че трябваше да дойде и да им каже в очите.
А по темата за това жените с деца, които искат да имат нова връзка, аз съм за. Защото и тези жени заслужават щастие и дори тази жена да не те дари с внуче, то с времето ще заобичаш децата  като свои внуци. Какво като не са нейна плът и кръв? "Не е важното кой те е родил или заченал, важното е кой те е отгледал и се е грижел за теб независимо от всичко."

# 1 899
Евгени също така отряза Елена - перфектна си, ама не си перфектна за мен. Мухльовци...
Аз и тогава се чудех на възмущението и хейтът към Евгени, как би могъл да ѝ го каже безболезнено?

# 1 900
Да унижиш и разплачеш две жени.. и да им наговориш такива щуротии, нито е мъжко, нито е достойно, сори.

Благодаря на всички, които правехте темата забавна, интересна, различна.. коментарите този сезон бяха по-забавни от самия сезон, искрено се смях с вас.

И аз благодаря на участниците в темите, ако не бяхте вие, нямаше да го издържа този тъпизъм, но се веселихме в темата добре.

# 1 901
И запалват с кеф по цигара с ванчето щерева по пижама "ей ся разревахме 2 милиона самотни жени'
Всичко е измислица, филм подготвен предварително.

Баш...
И ги кочили на едни скалиии..
И роклАта на Надя седи назад красивУ развятаааа
Тва ще изглежда много ..въздействащо, са си казали Тушо и сие....я се качете там да ви снемем..зрителкиге да пуснат сълзА...

Joy

# 1 902
Сега, като свърши, може да се върнем на темата за Тайланд вече..предлагам Joy

# 1 903
Легендите разказват, че някъде там край брега на топлото гръцко море все още се носи звук на самотна хармоника, а празна палатка очаква суровата есен.. Wink

# 1 904
Интересни ми бяха реакциите на момичетата: Маги беше изненадана, не разбира какво се случва, но Надежда беше бясна и с изражението и езика на тялото си показваше, че схваща какво се случва, но е ядосана. Едната не спря да говори как не вярвала на случващото се, другата тихо беснее и си къса нещо там и дума не обели.
Алеко каза, че от седмици е мислил как да се раздели с едната. Ми тогава за какво беше тоя цирк, та чак и до срещи с родители се стигна?

Ако действително е харесвал и двете (а мен ме съмнява), можеше да постъпи като Генчо с Айлин - маха едната дето повече я вижда като сексуален обект. Празни приказки.

Общи условия

Активация на акаунт