🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 788
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 875
Всичко е измислица, филм подготвен предварително.

# 1 876
Не мога да не им призная, че финалът беше добре направен. И реакциите бяха истински.

# 1 877
За мен е нормално да не избере никоя, ако не е влюбен.
Ама да не се появи на живо е постъпка на мишка.

# 1 878
Много зле си играят ролите!

# 1 879
Айде сега с роклите пеша на стоп обратно в София JoyJoy

# 1 880
Абе маминка си каза тежката дума и това е. От ясно по-ясно.

# 1 881
Момичетата курбан трябва да правят, че се спасиха от този. Надежда ме изкефи как и стана ясно и как го анатемоса набързо. Той след излагацията жена трудно ще си намери.

# 1 882
То не готвиха ли за него, приятел ли не ги преценява, образователни тестове ли не държаха, спортни нормативи ли не покоряваха...И накрая - това!
Рисковете на живото предаване;) Никой нищо не им е гарантирал, като влизат в това шоу

# 1 883
  • here and now
Удоволетворена съм от финала....
Цял сезон фалш и накрая лъсна истината...

# 1 884
Надежда плачеше по-скоро от яд, и то яд на себе си, че доброволно се е подложила на подобна излагация.
След този финал не знам на какви участнички можем да се надяваме догодина, освен на най-дебелокожите и очевидно търсещи известност/спонсори/клиенти.
Сълза от Маги така и не успяхме да видим.😄

# 1 885
Е, това е то да знаеш финалът и пак да си разочарован Joy

# 1 886
# 1 887
Не харесвах Надежда в предаването, обаче с добро достойнство пое удара и доста добре си разсъждава. Маги беше във филм. Надежда си е права, че Алеко е страхливец.

# 1 888
На мен ми изглеждаха леко фалшиви и преиграни тези изоставени моми. Нещо не им повярвах. Може би Надежда да го игра реалистично. Маги ми беше фаворитката, но нещо не ме убеди, че страда много. Може би майка му усети истината за нея, въпреки че не  ми твърде властна и разбиранията и са много закостинели.

# 1 889
Всичко е измислица, филм подготвен предварително.

Баш...
И ги кочили на едни скалиии..
И роклАта на Надя седи назад красивУ развятаааа
Тва ще изглежда много ..въздействащо, са си казали Тушо и сие....я се качете там да ви снемем..зрителкиге да пуснат сълзА...

Joy

Общи условия

Активация на акаунт