🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 733
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 860
За пръв път харесах какво каза Надежда (откакто си смених рязко мнението за нея). Че Алеко е страхливец и глупак и не й трябва такъв.

# 1 861
Без съмнение беше кофти начин, доста унизително за жените, единствено за това го обвинявам, че трябваше да дойде и да им го каже в очите. Но просто не му достигна смелост, след толкова любовни трели по време на шоуто. Някои правят пари за сметка на участниците.

Всъщност, това шоу Ергенът по принцип е много брутално, та няма какво да се влагат чувства от страна на участниците, а и от страна на публиката. Каквото - такова, да не бяха влизали най-добре.

# 1 862
Ами Надежда какво друго е очаквала от Палячото?

# 1 863
  • Бургас
Поне разбрахме защо се е покрил.

# 1 864
Надежда се държа много достойно, браво! Бясна е, не го крие и си го нарече глупак директно. Много ми хареса как върти очи по време на видеото.

# 1 865
Споко бе...това е филм...не плачат наистина...постановка е цялото шоО...

# 1 866
  • София
Допусках точно това-нито една.
Загубено време, от месеци хората следят предаването и се вълнуват..и накрая нищо..

# 1 867
Щях да кажа, че поне една почивка изкараха, но нито храната им е била храна, нито сънят сън и доста глупости и унижения изтърпяха

# 1 868
Надежда е адекватната в държанието си и коментарите си, Магдалена дали е повярвала вече🤣

# 1 869
И двете финалистки са ми доста антипатични, но чак на мен ми стана гадно за тях. Много долна постъпка...

# 1 870
  • The wild, wild west
Йоана излезе най-голямата победителка в този сезон - хем една от последните избранници, хем и беше спестен целия този цирк и унижение…

# 1 871
Влюбен съм и в двете аз го тълкувам като дайте да правим секс в София та да преценя.
Ако беше избрал едната   другата нямаше да е така наранена както сега като избяга като мишка

# 1 872
  • София
Много смотан финал - трябваше поне да дойде лично да им го каже. Колкото и двете да не са ми симпатични, поне заслужаваха да им се каже истината в очите.

# 1 873
Господи, да търсиш утеха в детето си….
Магдалена, моля те.

# 1 874
Такава вражда между момичетата, конкуренция и накрая за какво - за един страхлив измамник, дано поне Магдалена и Надежда са си сипали по едно онази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт