🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 065
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 2 040
# 2 041
Наум с първо включване, вика, не е ли като да скъсаш с някого със смс?

Да, и с клишето, "It's not you, it's me"...

Тушев има навик да омаскарява хората, независимо какво се е договарял с тях.

Това според мен е лично решение на Алек. Сигурно е питал Тушев: "Мислиш, ли че е окей такъв финал?", и онзи му е отговорил "Давай, брат, решението си е твое, ще накараме Щерева да напише финалните ти думи и ще излезеш сух от водата". И баламурникът Алек е повярвал. Да, ама не.
Тушев прецака и двете предавания тоя сезон. Даде незаслужена титла на Щонова, а тука загуби времето на хората да се надяват, че ще има хепи енд..

# 2 042
  • София /Абсурдистан
Само аз ли не мога да понасям тъпотиите, които пише Щерева.

# 2 043
It's not you, it's mom.😭😆😆
Наум с първо включване, вика, не е ли като да скъсаш с някого със смс?

Да, и с клишето, "It's not you, it's me"...

# 2 044
Ох, много сте сладки някои, как се вълнувте, възмущавате, критикувате. Излиза, че продукцията си е свършила работата все пак.

Това е едно шоу и нищо повече. Ако някога, някъде случайно неееещичко се получи, то ще е страшен късмет.

И понеже за всеки влак си им пътници, за мен проблемът е в лошия... хайде, да не казвам лошия, в неподходящия за тоя ерген каст. От самото начало беше ясно, че нито една не е за него. И какво предпочитате, този финал или кака Маги да е втора Капитонова?

И не ми е мъчно за жените. Пълнолетни са, знаят, че не просто влизат в шоу, а във фрийк шоу и вероятността да бъдат унижавани и хейтени клони към 100%

Толкова от мен. Напред към други развлечения. Хубаво лято, дами! Пожелавам на всяка не роза, а палма под която да си мързелува това лято! 🌴😉
Нека не избира никоя, но да им каже честно в очите. Да не лъже, че обича и двете. Пълна глупост.

# 2 045
Интересно ми е Алеко колко пари е получил за тази излагация. След това представяне трудно ще си намери приятелка
Явно подценявате женската глупост. Сега , ще се напълни с млади , не гонещи влакове фенки , готови да му покажат детеродни възможности . Но то добре , че е женската глупост , че с тези льольовци с които се е нспълнило , живо дете нямаше да се роди Grinning

# 2 046
Той по един особено начин успя да им каже, че всъщност не обича нито едната.

# 2 047
Виктор НЕ е имал хонорар.

в подкаста си с Тото Евгени сподели, че е получил компенсация за пропуснати ползи. Не е използвал думата хонорар.
Същото е при Виктор - снимали са 3 месеца и са му дали 3-те заплати, които е изпуснал, защото си е взел неплатен отпуск. Искали са да му видят трудовия договор и са му платили каквото пише там.

# 2 048
Интересни отговори дава Надежда в Иг на сторитата на които я отбелязват…дали пък не са се събрали след цели цирк?

Моля Ви припомнете ми какво стори беше качил Наум,след края на снимките и още тогава на повечето ни стана ясно,че няма щастлив край

# 2 049
Алек мноого грозно излъга Магдалена колко много майка му я е била харесала. А тя жената бе така категорична, че не я одобрява, че на два пъти му каза, че вече са се разбрали и няма какво повече да се коментира.

Кофти я изигра като я остави с усещането, че е харесвана от родителите му, че и продължи да я залъгва на срещата им.

# 2 050
Стана ми ясно какъв ще е завършекът като чух Ергенинът да казва, че най-накрая ще може да си каже как наистина се чувства. Според мен не се влюбил в никоя през целия сезон и е трябвало да се преструва, а и колко му е да целува жени като типичен женкар. От друга страна доста му се стъжни като чу какво мисли майка му, така че може и заради нея така да е решил, но по-скоро си мисля, че го е играл влюбен.

# 2 051
Алек се влюби в немкинята. Тя реши да си го прибере при магаретата. Велико!

# 2 052
Еми Сашко, добър опит баце 3 месеца да се разделиш от опеката на мама, да пораснеш, но накрая изпита невзет, и 90 дни са много малко да се откъснеш, но пък пак е нещо, голям актьорски състав, голямо чудо, много бяха добри, нямаше слаб образ, дано догодина психолозите намерят някой читав, ама то формата не го предполага. Мама Светла ряпа да яде, сашковата мама и без думи още в първите 35 секунди помете и формат, и сценарий, и Тушевци, и Щереви, а бащата ако беше, леле, дали мама е била доволна накрая?

# 2 053
Интересно ми е Алеко колко пари е получил за тази излагация. След това представяне трудно ще си намери приятелка
Явно подценявате женската глупост. Сега , ще се напълни с млади , не гонещи влакове фенки , готови да му покажат детеродни възможности . Но то добре , че е женската глупост , че с тези льольовци с които се е нспълнило , живо дете нямаше да се роди Grinning

И аз се замислих, как едновременно доотказаха и малкото що-годе ставащи за сезон 4 (страсти в Китен) и ще надъхат допълнително турбо инстаграм кифлите с този финал....

Догодина ще има "оле поните ли Християнкаааа? Ами Силви как сладко свирешее? Па сега тия скощрамби.... бля"

# 2 054
Абсолютно, те му се изгавриха с каста, той им се изгаври с финала. Личи си че продуцента и Джеймс Бонд бяха учудени. То не бяха Кюстендилски сливи, то не бяха 45 годишни психоложки от затвора, то не бяха милени и Антарктиди. . . Човека си каза че мисълта го мъчи от седмици, явно от 12 седмици 😆
Ох, много сте сладки някои, как се вълнувте, възмущавате, критикувате. Излиза, че продукцията си е свършила работата все пак.

Това е едно шоу и нищо повече. Ако някога, някъде случайно неееещичко се получи, то ще е страшен късмет.

И понеже за всеки влак си им пътници, за мен проблемът е в лошия... хайде, да не казвам лошия, в неподходящия за тоя ерген каст. От самото начало беше ясно, че нито една не е за него. И какво предпочитате, този финал или кака Маги да е втора Капитонова?

И не ми е мъчно за жените. Пълнолетни са, знаят, че не просто влизат в шоу, а във фрийк шоу и вероятността да бъдат унижавани и хейтени клони към 100%

Толкова от мен. Напред към други развлечения. Хубаво лято, дами! Пожелавам на всяка не роза, а палма под която да си мързелува това лято! 🌴😉

Общи условия

Активация на акаунт