🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 734
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 2 055
Виктор НЕ е имал хонорар.

в подкаста си с Тото Евгени сподели, че е получил компенсация за пропуснати ползи. Не е използвал думата хонорар.
Същото е при Виктор - снимали са 3 месеца и са му дали 3-те заплати, които е изпуснал, защото си е взел неплатен отпуск. Искали са да му видят трудовия договор и са му платили каквото пише там.
много интересно.
Виктор тогава беше фитнес инструктор нали? надали е била висока заплатата му, той изкарва повече от рекламки и като го канят за водещ, но щом са му платили според трудовия договор - значи сигурно е попрецакан.

# 2 056
Маги обаче има голям приятелски кръг, наистина е като принцеса, всички сега споделят нейна снимка с картичка от серията "Love is...".

Нани има едно прекрасно малко момченце, което й дава сили и смисъл.

Алек има народната любов и мама и тати да го държат за ръка.
Кой каквото си ожъне...

# 2 057
Надежда не искала ѝ да чува за него, от седмици се говори.

# 2 058
Много мразя да се прецаква финала, но това е устата форумна. Не може да бъде затворена. Аз знаех как се развива цялото предаване, но умолявах да не се издава нищо, защото... Не знам защо, ама не е окей. Има си отделна тема. Няма да напиша нищо за тези хора, въпреки че имам един много подходящ епитет. Дано да са изпитали истински кеф от това, което правят.

Та...
Понеже много се интересувате от зодии, не знам какво ви говорят, но от мене едно-две изречения.
Водолеите са уранийци. Уран е техният управител.
Те са изключително свободолюбиви. Най-най-нелюбовно ориентираният знак в целия зодиак. Не умеят да се съобразяват, тежи им. Ураниецът е този, който се разделя с вас с бележка, с есемес или без обяснения. Просто изчезват. Те действат внезапно, без предупреждение и винаги ви идват като гръм от ясно небе.
Гръмотевиците и светкавиците се управляват от същата планета. Токовете, които преминават по телата ви, също.
Хората, със силен Уран в картите си са ексцентрични, непредвидими, внезапни и нямат усещането, че дължат разговор, обяснение, пояснение. Раз-Прас! - ей така действат.
Уран управлява разводите и разделите в нашите хороскопи.
Уран управлява и телевизията.
И всичко шантаво и нестандартно. Всичко, което не е "като хората".
Мога да ви говоря и още, но няма нужда. 3 месеца четохте (четохме) учебник за Водолея.

Само хубави неща Grinning Не може да им се вярва, щото те самите не си вярват. Сърцето им липсва буквално, но добре играят колко е голямо то. Всъщност не, не играят добре. Усеща се, вижда се, погледа,, маниерите, майстори на празните приказки за любов, приятелство и дружба, и дотам 😄 Те не преживяват живота, а го мислят... Еми кофти. Аз мисля че не е само до зодията, но холограмния ерген си е живо олицетворение на това.

# 2 059
Въпреки , че харесвах Маги , накрая ми стана неприятно , заради Надежда. Нейната реакция ме натъжи (ако е роля поздравления , доста автентично)

# 2 060
Той по един особено начин успя да им каже, че всъщност не обича нито едната.
Ми не може и мама, и тях, или- или, не става всички, кой психолог го хареса този, още на снимка не изглеждаше сериозно, юноша бледен, говори заучени фрази, че си и вярва почти де, за малко и себе си да излъже накрая, но мама спаси момчето.

# 2 061
Виктор тогава беше фитнес инструктор нали? надали е била висока заплатата му, той изкарва повече от рекламки и като го канят за водещ, но щом са му платили според трудовия договор - значи сигурно е попрецакан.
Каза 5000 и нещо лева за трите месеца.

# 2 062
Надежда не искала ѝ да чува за него, от седмици се говори.
Видя се отвращението й, надали са се събрали. Grinning Маги може би повече би склонила, но едва ли са заедно. Мама не одобрява.
Аз нямам думи за този човек. Wink
Едит: Хора, ще припадна, даже Глория се е възмутила и коментирала във фейсбук. Joy

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 00:16 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 2 063
  • SF
Вероятно майката би харесала Йоана, ако я беше запазил за представяне пред родителското тяло.
Тя пък е стюардеса, та знам ли.
Радвам се, че на Надя и на Йоана им беше спестена тази глупост на финала. Те ми бяха симпатични.
А пренавитите Маги и Надежда го отнесоха.
Обичала го била. Ами накрая къса кончета.

# 2 064
Знам, че мнението ми е непопулярно, но на мен ми хареса финалът - изключително емоционален и въздействащ ми беше, монтажът във финалните сцени също беше много добър.
И в крайна сметка, нормална житейска ситуация, в която хората се разминават и не намират любовта.

# 2 065
За мен Маги знаеше и не можа да изиграе добре шокът

# 2 066
Каза 5000 и нещо лева за трите месеца.
мерси.
всъщност не е прецакан, сигурно му се е вдигнал с много хонорарът след предаването. Така че набързо е наваксал 3те месеца липса на реклами.

# 2 067
  • SF
Само хубави неща Grinning Не може да им се вярва, щото те самите не си вярват. Сърцето им липсва буквално, но добре играят колко е голямо то. Всъщност не, не играят добре. Усеща се, вижда се, погледа,, маниерите, майстори на празните приказки за любов, приятелство и дружба, и дотам 😄 Те не преживяват живота, а го мислят... Еми кофти. Аз мисля че не е само до зодията, но холограмния ерген си е живо олицетворение на това.
Не е само до зодията, разбира се. Астролозите много не се интересуват от зодии.

# 2 068
Ергена в началото се предполага, че влиза с идеята да намери любовта, на 2-рата седмица разбира, че няма да го бъде и след това се започва мъката за него… да го играе влюбен , защото има договор и няма как да се пръсне панаира ей така просто.
Накрая нищо чудно да си е казал, че цирка става прекален и ако избере някоя ще върви вече  много срещу себе си и това което чувства реално.
Ама факт, да, трябваше да го направи очи е очи, заслужаваха това поне

# 2 069
Като цяло днес имах адски неползотворен ден откъм работа, с този спойлер и постоянното циклене, за което виня себе си Innocent

Видях, че доста хора са били така и спокойно можем да кажем, че Тушев днес струваше на българската икономика едно 1.5 до 3 милиона в пропуснати ползи (както би казал Вико)

Кой щЕ ни даДе паРииИИ

Общи условия

Активация на акаунт