🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 693
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 2 115
  • The wild, wild west
От момента в който изгони Мария така безцеремонно стана ясно точно какъв е - колко струват всичките ми думи и превземки. То е ясно, че не му беше кой знае какъв изборът, но можеше поне малко по-обрано да се държи с тези, които не го кефят, а и с другите, а не да им говори глупости колко са невероятни и неповторими.

# 2 116
Ти на 30 годишен мъж в праймтайма на национален ефир да говориш че искаш да го напляскаш.... Това ако не е кастрация не знам..
А той имам чувството че 10 пъти е подчертал на щерева и Тушев "падам си по големи" ама "падам си по големи' и те добре де... И му туриха 15 над 35 , 1 на 45 и една Шармин с големи... Бомби 🥹
В случая жените се показаха като по-смели от него и с много повече за губене. Той какво можеше да загуби- одобрението на родителите си?
Той явно никога не го е имал. Мама Младенова се държеше с него сякаш е невменяем.

# 2 117
Очаквам следващият ерген да е някакъв технически гений - nerd типаж, който е готов за любовта. Чаровно непоръбен.

# 2 118
По принцип и автора не го харесвам. Ама айде един лайк.

# 2 119
Алек е олицетворение на съвременните млади мъже, за съжаление. Да, трябва да имаш смелост да се заявиш като мъж, дори и пред разстроени и истерични жени.

П.с  Още веднъж благодарности на мадам Тушльо и Чико! Спестиха ни много нерви и излишни емоции.

# 2 120
Във фб чета интересни коментари от мъже, че мамата на Алек сякаш го е "кастрирала". Ще допълня, че според мен всяко дете, било то момче или момиче, трябва да бъде насърчавано да поема отговорност за действията си, да застава зад думите си, да се бори и да може да решава само.

Мили мъжки майки, не е нужно да отглеждате децата си до пенсия. 🌹

# 2 121
Аз очаквам следващият ерген да е многоженец.

# 2 122
  • Берлин
За Алеко:

Персонаж на сезона - Ксения.

# 2 123
Изтърсачето винаги е най глезено, 3 каки , 1 батко към които родителите да са строги защото те му дават пример, самите каки също го дундуркат.. той винаги остава най малкия дори на 50.. и изведнъж виждаш че си отгледал не мъж а мекотело
Във фб чета интересни коментари от мъже, че мамата на Алек сякаш го е "кастрирала". Ще допълня, че според мен всяко дете, било то момче или момиче, трябва да бъде насърчавано да поема отговорност за действията си, да застава зад думите си, да се бори и да може да решава само.

Мили мъжки майки, не е нужно да отглеждате децата си до пенсия. 🌹

# 2 124
Лъжеше момичета, преструвал се, целуваше ги всички наред, карал яхти, продуцентите му подготвяха разни изненади и романтични вечери, разходки сред красивите места...В живота той може и да е стиснат, не е жестов....Всичките изненади за момичета не е направил той....Накрая постъпи много долно!

# 2 125
Другото за ергенската майка - не знам колко са уж заможни, предприемачески ориентирани и т.н., но тази жена не изглежда изобщо като да е виждала пари, да е пътувала или да е видяла свят. Според мен доста са послъгали в представянето на този ерген, сигурно живее с родителите си.

Успяхте ли да разберете коя е “бившата” на Алек? Руса и юристка ми се върти в главата.

# 2 126
Има нещо дълбоко сбъркано в цялата концепция на това предаване. Но с този финал направо го докараха до абсурд.
Друг Ерген да се навия да гледам, ще трябва на мен да ми плащат за пропуснати ползи.

# 2 127
Той на Маги при вечерята с магарето си а призна "нали знаеш че не винаги ще успявам да те изненадвам така"
Ще те изненадвам ... С телешко в буркан от мамето.
Лъжеше момичета, преструвал се, целуваше ги всички наред, карал яхти, продуцентите му подготвяха разни изненади и романтични вечери, разходки сред красиви места...В живота той може и да е стиснат, не е жестов....Всичките изненади за момичета не е направил той....Накрая постъпи много долно!

# 2 128
Сега се сещам, че към средата четох жълта статия, че живеел на таванското помещение при техните. Като нищо да е вярно.

# 2 129
Разбирам защо при американците от 25+ сезона само един е без победителка и дори тогава пичът е говорил лично с момичетата.

Нямам особени надежди за следващия сезон, защото сигурно отказаха и малкото нормални да се запишат. Силви и Милена например казаха, че заради Евгени и Валерия са се пробвали. Сега коя ще иска да се запише след този финал? Кой себеуважаващ се човек ще иска да си го причини?

Да го правят имение на инфуенсърите или нещо такова, то наистина само такива, търсещи известност и без чувство за срам ще останат.

Общи условия

Активация на акаунт