🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 696
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 2 100
Хаха.. какъв беше тоя прошлек с анцуга, бе.. Simple Smile
Радослав Тушев ("говори Биг Брадър"), сега прави "Дансинг Старс" и "Ергенът" едновременно. Отпрал е едно дупе...  И с тоя анцуг, вярно е като прошляк тука

# 2 101
Не съм потресена от майката на Алек. Има много жени като нея, с нейния начин на мислене. Само че разби на пух и прах всичките му превъзнасяния от какво прекрасно и щастливо семейство идва. Тази жена не е била щастлива, всичко в нея говори за това -  начина и на мислене, това което казва , дори вида ѝ.  Тя не знае какво е да наслаждаваш на живота, всичко трябва да в по правилата и нормите.

И се обзалагам, че се е хванала с бащата на Алеко, само и единствено да не стои сама! Гаранция, при тия нейни приказки и разсъждения! И за да е по-сигурно, го е вързала с Алеко.

# 2 102
Има нещо вярно, че травмите на всеки човек се повтарят като сценарий:
Надежда нежелана от свекървата
Маги пак се разминава с човек, който не е готов за семейство

Изобщо не разбирам защо се съмнявате в реакциите, те цял сезон това показаха - Маги е оптимист, който живее ден за ден, вярва в Любовта, Доброто и прочее, винаги широката усмивка, чака да си получи подаръка; Нани се усети още по време на разговора с Ксения, че ще се повтори гръцкото й лято, цялата помръкна, още по средата на видеото на Алек усети, че той говори едни клишета, за да им замаже очите.

И двете излизат като победителки от този финал, първо, отърваха се от един страхлив тип, второ, сега ще се превърнат в народни героини и дори няма да се сърдя, защото никой човек не заслужава да скъсат с него с видео. Simple Smile

# 2 103
В соц медиите го попиляват. Супер.

# 2 104
Цял ден ви чета,не смогвам и да пиша.Тук беше по-забавно и от финала...много недостойно ги заряза,всичките думи 3 месеца за чест,достойнство и подобни ги хвърли на вятъра.Четях на зад за подкасти и надкасти,къде мога да ги гледам,че и тях съм пропуснала?

# 2 105
И на мен не ми се вярваше, че ще си бие шута накрая, мислех че ще го изиграе до последно.. Яко срам..утре как ще се покаже от вратата ми е интересно Grinning

# 2 106
  • The wild, wild west
Ей сега Магда като изгледа епизода с проекто-свекървата и всичко ще и се изясни защо, как и какво! 😂 И на Надето също!

# 2 107
  • SF
Аз не разбирам какво се възмущавате? Нали всичко е сценарий ? Или само когато ни изнася ?

Ами ние обясняваме от какво се възмущаваме.
На мене никога не ми изнася да е сценарий.

# 2 108
Този коментар ме застреля. 😁
Скрит текст:

# 2 109
Ей сега Магда като изгледа епизода с проекто-свекървата и всичко ще и се изясни защо, как и какво! 😂 И на Надето също!
Тя Маги вече си каза, че е разбрала.

И сторито на Надежда

# 2 110
Какво се възмущавате, като всички постъпвате по същия начин. Малко са смелите хора

Всяка една от вас е въртяла к номера и си е била камшика като не ѝ оттърва. Напълно нормално е за вас, но не и за другите
В случая жените се показаха като по-смели от него и с много повече за губене. Той какво можеше да загуби- одобрението на родителите си?

# 2 111
Дори мъжете му наливат. Прогнозите ми се сбъднаха, превърна се в най-мразеният ерген. От около месец усещам, че нещо не е наред с характера на този мъж, а някои потребители бяха още по-досетливи и го усетиха от самото начало. Браво на тях.

# 2 112
О, това с украшението беше много гадно, направо се чудех дали ще почне да ги обижда директно, или ще си остане с тънките намеци... 😬😬😬
Никой човек не е предмет, никой...

Ама бяхте прави, Алек верно си хареса две изящни статуетки, високи, слаби, излъскани, за да са му като трофей и всички да ахват, че е забил кака... 😬😬😬

# 2 113
В случая жените се показаха като по-смели от него и с много повече за губене. Той какво можеше да загуби- одобрението на родителите си?
Той явно никога не го е имал. Мама Младенова се държеше с него сякаш е невменяем.

# 2 114
Трябваше да се появи и да им каже истината, след това да си тръгне с високо вдигната глава, всички щяхме да му се радваме, че е дошъл, постъпил е като мъж и не е подвел нито едната щом не се е влюбил. Ама да се скриеш..не знам какво си е мислел, но очаквано сега ще му се изсипе страшно много хейт. Момичетата се отърваха, оказа се недорасъл, а в началото той ми беше любимият ерген. Сега като се замисля от 3мата най - добър беше Евгени. Поне се опита да е по - мек с чувствата на жените в имението. Не знам, дано си подберат ергена за следващия път. 😄

Общи условия

Активация на акаунт