Любители на котки - Тема 195

• 36 420
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Аризона, няма проблем котето да остане 15 дена само в къщи, ако има кой да идва да му дава храна и да му чисти. Нищо няма да му стане. По време на пандемията и локдауна нашите съседи (те живеят над нас) не можеха да се приберат в София, а котаракът им беше останал сам в апартамента. Аз го гледах повече от месец - вярно ходех по 2,3 пъти на ден, давах му храна, чистех му, и си играех с него. Но през по-голямата част от времето той си стоеше сам. Нищо не му стана, жив и здрав си е, прекрасен котарак е.

Това е Сървайвърът Зоро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 436
Котката ми в последните два часа не се чувства добре. На 15г е. От нищото буквално. Моля, стискайте ѝ палци. Утре ще я водя на вет.

# 437
Стискам палци и лапички от Тути.

# 438
  • Варна
Bundyrose, какво се случва

# 439

Лежи си в ъгъла. Макар, че е възрастна попринцип е доста енергична. Сега храних другите и въобще не стана. Сутринта нищо и нямаше. 😪

# 440
Честит празник на Линка!🌻
След 10 дни и Заки става на 4 години.
Започнах диетата на Сакура.И на Зак покрай нея,но той така или иначе не яде много.
Днес ми излезе спомен от котарака,който ми изгубиха в Германия.Ходих в Кърджали да го видя и малко след това ми го изпратиха,но не стигна до мен.Тибу.
Моите котки стоят сами без проблем.Могат да бъдат местени в други къщи Пак без проблем.

# 441
  • Варна
Ще я заведете на вет
Моята възрастна Мага веднъж ме посрещна със залитаща задна част. Веднага я заведохме на вет, трябваше и невролози да търсим, но тя се подобри бързо и все още е добре.

# 442
Честита да е Линош! Да е здрава и много дълги години да ви радва!
Когато пътуваме, използваме услугите на https://www.facebook.com/Buddyguardbg
Препоръчвам и съм доволна и спокойна с тях.
Буда и Марси много страдат, когато ни няма, стоят в очакване и са напрегнати. И двете са като часовници за всичко. Знаят кой  и кога става сутрин, цялата рутина вкъщи. Вечер в 22.00  идват и започват да мяукат, докато не ги затворя в тяхната стая.

# 443
Стискам палци за котанка и аз! Дано да е някакво временно неразположение!

В жегата само се местим от кълка на кълка и предлагаме шкембето за галене Simple Smile

# 444
Честита да е Линош ! ❤️ Да е здрава и  игрива, все така да дарява човеците си с любов.

Стискаме палци и лапички за болната котанка.

Честит рожден ден на Бу и ДX3, бъдете здрави и много щастливи! 🌹

# 445
Vanne, мнооого красива маца Heart Искам да й нацелувам нослето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
И аз за се похваля с нашите бебоци котки и да попитам от кога да им се дава нещо допълнително и какво.
Ще питаш майка им. Тя е най-компетентна по тези въпроси.

# 447
  • София
Не успях да го снимам как беше заспал. Усети ме.

# 448
Страааашна усмивка Joy

# 449
Офф, бебоците са много сладки, още слепи? Сега започват да пълзят ли? Много малки са още за допълнителна храна. Засега на майчина кърма или ако нямат майка на адаптирано мляко за новородени бебета само.
Като прогледнат и проходят добре, може вече са се дохранват с пюрета или пасирани храни. Когато имат вече зъби, с по-твърда храна.

Общи условия

Активация на акаунт