Любители на котки - Тема 195

• 36 421
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Кой антибиотик пие за гиардията? Опасна ли е за хората?

Антибиотика е метровис 100мг. за 5 дни. Според вет гиардията не е заразна за хората. Телма за сега приема АБ с мултивитаминна паста и се чувства спокойна. Сега обаче се притеснявам, пие си водичка ходила е вчера до тоалетна по голяма нужда , но не е чуркала? Дали има нещо общо с приема на лекарства незнам. Днес почивам и ще я наблюдавам!

# 421
  • на брега на морето
Таня, това не са ли твоят Рижко и майка му?
Скрит текст:

# 422
ЧРД на красавицата Линош! Heart Eyes

Според мен Аш си е идеален, такъв елегантен по-бързо ще се катери по дърветата. Simple Smile

Всяко коте си идва с характера наистина, не съм сигурна че се поддават на възпитание котките. Но то в това им е чара. Ако подходиш към тях с търпение и любов, ти отвръщат със същото.

Бавно и постепенно успях да превърна един див уличен котарак в мъркащо и гальовно същество. Миналата седмица си подреждам колата, а той се излегнал на тротоара, мърка и ме наблюдава. А вчера стоя търпеливо докато му махна един кърлеж от гърба. Позволява ми да го държа и галя, да го почиствам от осили докато яде. Вече ми има пълно доверие!

# 423
  • София
Аз само да попитам..

# 424
  • София
Жива и здрава да е Линка. Да не спира с белите и смеха покрай тях.

# 425
  • София
Тази снимка ми иде да я открадна за аватар. Страхотна е! //И аз съм такава любопитка.//

# 426
И аз за се похваля с нашите бебоци котки и да попитам от кога да им се дава нещо допълнително и какво.

# 427
  • София
Ще се радвам да я използва за аватар:) Sharky*
Колко сладки котенца.

# 428
Здравейте, момичета!
За първи път пиша в темата и се надявам да е правилното място за терзанията ми. Simple Smile
Имам едно почти две годишно котараче, което обожавам.
В края на годината ми предстои пътуване и няма да съм вкъщи 15 дни.
Имам много злополучен опит при предишни отсъствия и се чудя какво да правя.
Миналата година го оставих при приятелка, която има много котки, но беше изключително мъчително за него - първо при преместването (клетки, кола, неизвестност), после се е крил дни наред в къщата на приятелката, отказал да се храни и изобщо не е общувал с другите котки.
Не искам да го подлагам пак на това, така че този вариант отпада.
Оставяла съм го за 4-5 дни вкъщи, като моя близка идваше да го храни и да си играят Smile, и, честно казано, беше много щастлив.
Сега обаче са много дни подред и се чудя дали е удачен вариант, дали няма да е самотен и т.н.
Другата опция е да го оставя на хотел, но стресът по преместването остава.
Моля ви, дайте идеи, предложения, опции... всичко, за което се сетите. Simple Smile

# 429
  • Варна
Ако нямат майка, купи сухо мляко за котенца.
Моята майка днес ми доведе две котенца.
Имаше и трето, на което чистих очите, ей, не го е донесла още. Няма да пипам повече.
Ега ти звера, не ме съска само ако давам храна, доскоро и тогава съскаше.

# 430
  • Стара Загора
Здравичка и игрива да е Линош.

Да кажа, че другата седмица в Лидл ще има доста прилична ( поне на снимка) катерушка, на още по прилична цена.

# 431
Халичка, този любопитко такава е мимикрия! Не се вижда нищо освен очи!

Жива и здрава да е Линош! Да я слушате много!

И на мен ще ми се наложи три дена и две нощи края на лятото да ги оставя сами. Нямам близък да им дава прясна храна и вода. Аз не ги мисля - много храна, вода, всички тоалетни. Майка ми, главния отговорник не иска да тръгва.
С интерес ще чета мненията за сами котки.
Четох за камера и да ги гледаш. Индианец съм с технологиите. Какво е нужно и как става? Не ми се смейте, моля!

# 432
Благодаря ви, момичета, за милите думи и пожелания! ❤️🤗
Оказа се, че кака не можа да се прибере на време, та реших да спретна аз тортето на Линка! Оказа се почти мисия не възможна да творя и гладно коте да ме гледа как се туткам😆. Нямаше удържане, три пъти бодна муцката, голяма забава си беше!

И с подаръка 😉

Голяма игра падна, тук вече прилича на таралеж, измита от всякъде 😁

Много сладка снимка, hali4ka85 и честито за аватара на Sharky*
Sephora, малки бонбонииии ама май още са за мляко.

# 433
lusia, много честита Линка-малинка Heart
Това коте е родено с късмет. Такава обич се лее от теб само като й кажеш името, че  огрява наоколо всичко. Да е здравичка и да се радвате взаимно на обичта си Heart Eyes

# 434
Котките се чувстват най-спокойни у дома. Преместване за тях е неописуем стрес! Е, има и разни изключения де, те са някакви преродени номади сигурно. Simple Smile
По-добре котката да остане вкъщи и някой да ходи да я храни и да почиства. За чувствата на котка аз не бих се тревожила. Те са си самодостатъчни. Аз не знам дали животните имат усет за колко време е изминало. Иначе познават часовника, да. Търсят си манджата по часовник. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт