Любители на котки - Тема 195

• 36 410
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Bundyrose, какво стана с възрастната котанка?

И аз много се изнервях докато наглася снимките да са под 5 MB, ама вече поствам само през телефона, че там за секунди мога да resize-вам снимката.

# 466
Хора,моля ви,ако има някой от Пловдив,Тракия,зад 146 бл. цяла нощ мяука коте,по принцип там има майка с няколко,но като отидох,тях ги нямаше,това е друго,много по-малко и самотно.Още е със сини очички и е леко като перце,за жалост беше много стресирано,постоянно плачеше и даже не подуши пилешкия бульон а може и да не може да яде още такива неща.Хора,бързах за работа,сърцето ми се къса,че го оставих.Дали.няма.някой наоколо да му даде детски пастет,разреден с вода,със спринцовка.

# 467
Момичета, може ли да ме ориентирате как да определя възрастта на малки котета, коиро бяха хвърлени в кашон пред дома ..Хапват пастет, дълги са около 20-22 см. Отворени очички, опитват се да се мият ...

# 468
скаридка, нашите се родиха между 24 и 30.04 и са с отворени очи, къпят се, доколкото могат и вече отиват на храната на майка си. Имаме и с десетина дни по-малки, те също се опитват да се мият. Може би са на 1 месец твоите.

# 469
Синко се сдоби с трета котка, намерил я в храстите до Лидъл. Да покажа малкия рижав бандит, сладурчо и крадец на сърца Heart Eyes

Вече съвсем се отчаях. Вместо да мисли за моите внучета, човекът прибира котки. Даже му казах... абе, сине, коя ще те вземе с три котки. Той ме успокои.. че и той нямало да вземе някоя с две кучета Joy Демек, недей много да мислиш, за всеки влак си има пътници.

# 470
Даже му казах... абе, сине, коя ще те вземе с три котки.

Днес фейса ми предложи разсъждения на О.Памук, че жена, която не обича котки, не може и мъж да обича. В още по-голяма степен е валидно обратното. Мъж, който се справя с три аристокотки, ще се справи и с дама. Защото и мъжки да са домашните любимци, котките  са носители на женската същност и женска енергия.

ПП: Ще оспамя тук, за да не пиша на лични на Ванне. С моята куча (с коригирана все още медикаментозно сърдечна недостатъчност) го докарахме до заставане на две лапи, пронизващ поглед в очите и след подаване на хапчето, си го взема сама от ръката ми. После отива в банята и ляга на хладно, докато кризата не премине. Да се чуди и мае човек от разбирането, което животното влага.

# 471
  • на брега на морето
Синко се сдоби с трета котка, намерил я в храстите до Лидъл.
Ми добро дете е твоят син; рижавите котки са на пари и късмет Simple Smile
Страхотно е котето.

# 472
  • София
Много сладък е малкият рижко Simple Smile

# 473
Много чаровен този рижко. И как позира... Heart Eyes

# 474
Аз такъв зет искам, като сина на Vanne. Добър човек. Браво на мама му Flowers Hibiscus

# 475
cardhu, благодаря, много мило! Heart

Шарлот, кучешката душица напълно осъзнава, че твоята ръка с хапчето й спасява живота!
Лятото и жегите са голямо изпитание за хора и животни със сърдечни заболявания. Моята кучка вчера преплете краката, ама и аз съм виновна, че й се водя по акъла да отидем на нейната полянка в три следобед. Както подтичваше и така взе да залита.

Борим се с бълхи у нас тези дни. Леле, някакво чудо е! А са накапани и кучето с каишка дори.
Сега ги метнах с гребена, от котките по две мазни бъхли, от кучката един кърлеж и две бъхли също. Кошмар!
Ще се къпем и пак обезпаразитяваме.

# 476

Блеки и новата му любима поза. Котка на метър🤣

# 477
Vanne, поздрави от един оранжев лигльо за друг😻

# 478
  • София
Аш хареса капсулите и не се налага да изстисквам в устата, сам си ги облизва. Simple Smile

# 479
  • София
Ванне, и аз имам един такъв ерген на 33,  с 4-годишна черна сибирска котка. Без гадже от есента Simple Smile.  Сина, де, не котката.

Общи условия

Активация на акаунт