"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 64

• 34 600
  • 840
  •   1
Отговори
# 420
Повечето успешни бременности се имплантират до 8-ия ден. Може и след това, но имплантация до 8-ия ден е нормална. Та да, няма да важи за всяка жена, но за една значителна част ще важи

# 421
Много благодаря, за отговорите, стискам палци този път цикълът да ме пропусне и да видя заветните две чертички! Ако ли не поне ще знам да не правя тестове толкова рано.

# 422
Правете си тестове поне 1 ден след закъснение. Така ще си спестите тревоги и разочарования Simple Smile

# 423
Здравейте,

Подкрепям Violetka91.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 09:42 от Sis987

# 424

Здравейте дами, тази сутрин си направих тест и имам тази много бледа линия. Имате ли представа какво значи това? Възможно ли е да е фалшива?

# 425
Не я знам тази марка, но ако се е появила в указаното време, много малко вероятно е да е фалшива. Но пък аз и не я виждам много-много. Кой ден от цикъла е колко дни след овулацията, ако е следена?

# 426
Днес ми е 28ми ден от цикъла, като съм трети месец на фемара и тази сутрин не издържах и си направих тест въпреки, че е рано. Мисля че около 12 дни след овулация съм..

# 427
  • София
Положителен е. На тия тестове вторите черти са бледи и на седмица закъснение Grinning Ако искате да си затвърдите, пуснете ЧХГ днес и след 2 дни пак да проследите удвояването. И лека бременност Heart

# 428
Олее как се развълнувах ,дано сте права.. Благодаря ви 🩷

# 429
Потвърждавам, чак се бях филмирала защо не се насища втората черта седмици наред . Честито и успех 🍀
Положителен е. На тия тестове вторите черти са бледи и на седмица закъснение Grinning Ако искате да си затвърдите, пуснете ЧХГ днес и след 2 дни пак да проследите удвояването. И лека бременност Heart

# 430
  • Пловдив
Ivvelina, щом сте с фемара, гответе се за възможност с близнаци 😊 🤞

# 431
Здравейте дами... Правим опити за бебче от близо 2 месеца, и нищо.. И по време на овулация също.. Овулацията ми е била (спрямо календара на телефона ) от 21 до 27 юни. Днес на 05 юли от няколко дни имам киселини и леко гадене на моменти, чакам менструация след 5 дни. Правих тест, но беше отрицателен, дали е възмножно да е рано за тест, а да има бебче 😊😊

# 432
  • София
Киселини и гадене се появяват по-късно и то вече бременността е потвърдена.
Следенето с приложение не е оптимален вариант. Може най-малкото да се използват ленти.

И да, рано е за тест.

# 433
Следенето с приложението не е точно. Но е възможно да е рано още за тест, особено ако сте правили от тези по-малко чувствителните.

Киселини и гадене се появяват по-късно и то вече бременността е потвърдена.

По принцип да, но не винаги. При мен гаденето започна преди да ми закъснее. Сега съм 20 гс и не е спряло, пия си лекарства, помагат, но пак го има. Та много си зависи

# 434
Какво значи потвърдена с тест, тогава е бил положителен ли? Защото тестът за овулация е положителен 12-48 часа преди овулацията, не в деня на овулацията. Потвърдена ли е овулацията по друг начин? Ако да кажем овулацията е била на 24-и,то днес са 11-12 дни след нея. Все още има време за имплантация, но е малко вероятно. Бих се приготвила да ми дойде, съжалявам. Не че е невъзможно да има бременност, възможно е, просто е малко вероятно. Възможно е да е имало някаква кратка имплантация, но да не се е задържала. В общи линии бих казала малка вероятност има наистина да има бременност
Да, потвърдена е само с тест.. но опитите продължиха и след теста затова така се надявам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт