ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 325
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Дано е хубав краят тази вечер!

# 706

И аз се надявам на един щастлив край с много екшън, но без жертви от нашите любимци. Дори Месут ми се иска да остане жив.
     Но какво ще стане, след като заплаха виси над всички. Ще имат ли сили нашите герои да смачкат главата на змията, да изкоренят злото.

Цитат
Две различни творби в един сезон 🤍🖤👑#CagatayUlusoy

# 707
Добро утро. Минах само набързо през публикациите ви ,но не четох всичко ,само 1/2 изречения .

Мисля като се има предвид халката ,че той ще се ожени ,за кого не знам ,но тя ще го приме такъв какъвто е. И нищо чудно това да е Лейля

Качвам отново всички снимки сумирани на едно място .
А,аз си изтървах коня ... Направих си план ,но го отложих . И да ви кажа ,най-вече от притеснение и даже страх от Чаатай 🤦🏻🤦🏻🤦🏻😀. Та ,той е човек като нас ,сама го осъзнавам ,но все пак... Та той е малко наперен ,но с пълно оправдание , но му обръща сърцето . Сега има да му хванем дирите,кой знае ,къде ще бъде човекът . За после също не се знае. Ако му предложат пак за телевизията и приеме отново феновете му имаме шанс .
Ето го и момчето ,което играе него в пародиите . Всъщност доста си приличат .
https://www.facebook.com/share/19nfGv5xt38pmHrk/

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 08:51 от diana_atanasova55

# 708
Здравейте, дами!

Дойде и нашият ден - денят на "Gaddar". С него идва и финалът на една продукция, която ще се помни.
     В продължение на няколко месеца ние живеехме в света на Gaddar. Опитвахме се да го разберем, коментирахме, спорихме, съветвахме и мечтаехме.
     Поучавахме и дефинирахме поуките.
     Радвахме се и страдахме.
     Очаквахме напрегнато и въздъхвахме облекчено. Но през цялото време се възхищавахме на таланта на Чаатай, на добре подбрания актьорски състав, на продукцията като цяло и вулканът от сетови снимки, които предизвикваха умиление.
     Доволна съм - малко тъжна, но и много въодушевена. Чачо за пореден път доказа, че е перфекционист, умеещ да изненадва и радва феновете си!

Желая ви един специален ден... един от онези дни, които започват с усмивка и завършват със спокойствие и... happy end!

# 709
Настъпи Гаддар дей и финалът на тази вълнуваща екшън продукция. Последен онлайн и вечер. Всички сме тъжни и обзема носталгията  всяко начало има и край. Феновте се сбогуваме със сериала и екипа също го направи. Нсистина са като фемили много се привързаха и сприятелиха и това е най хубавото. Водопад от снимки ,усмивки и настроение.
Такова чудо рядко виждаме ще го сравня със Фериха .. който е следил нещата тогава от близо знае за какво говоря.
За хепи енд на Гаддар съм убедена на хиляда процента, може и Месут да оживее.  
Дахан ще живее като Гаддар с осъзнат избор и Айдан ще приеме това ще не ще.  
Новият фраг е бомба гибиии Nature Boom финалът ще е уауууу такъв какъвто заслжава целуяр екип и ние зрителите които ги подкрепяме и гледаме.  

Нещо важно да напиша да имате предвид.  
Тъй като възникнаха  технически проблеми и докато се отстрани повердата ще е така.. Помолих Еми да пусне новата тема изпратих я на лични за всеки случай да сме спокойни.  Молбата ми е ако имате възможност включете се да изпишем темата преди онлайна:praying_hands:
Епизода няма да го пропусна ще го гледам с вас на тв екран от вкъщи. Имаме канала на голям телевизор с качество.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 11:46 от femmi2

# 710
Добро утро, момичета☕️☕️☕️

Днес е краят на една продукция и надяваме се началото на нещо ново и предизвикателно за нашето момче.
Ще липсва определено. Макар Гаддар да не остана в моето съзнание като любима продукция, нито Дахан като любим образ, влюбих се в целия екип и настроението, което излъчваха, докато заснемаха всичко. Тези хора наистина се харесаха и забвляваха максимално. И всичко това ще липсва. Ще ми липсва да ги виждам заедно и да чакаме новите серии, трейчета и снимки.
Дано отново нещо му привлече вниманието по телевизията, за да излиза по-честичко. И се надявам да съберат този екип или поне част от него отново за следваща продукция. Не съжалявам, че следих, гледах и коментирах, и бях част от това пътуване. Беше ни хубаво така, както и на тях🥰
Чакаме следващите проекти с нетърпение.
Довечера съм на линия. Да се надяваме на щастлив финал.
Днес работя от вкъщи, така че ще надничам👀👀👀

Успешен ден ви пожелавам☀️☀️☀️

"Не бях жесток. Средата ми е лоша"!

https://www.instagram.com/p/C76IiFFIi-X/?igsh=MXAzMDU0eHdldGNxZw==

💞💞💞

# 711
Съобщавам новината на Феми и Еми които ме кандилкат от отдавна за мнение имам малко да догледам Ябани ,че съм назад след това го почвам този Безмилостен Heart и то не сама ;д

# 712

Феми, знаеш че не обичам да пускам теми, които аз не съм правила. Но знаеш и че никога не отказвам услуга на приятел.
     С удоволствие ще ти помогна! Получих темата ти и ще я пусна от твое име.
     За годините, през които пиша във Форума съм била подкрепяна от много момичета. Те ме научиха как се прави нова тема, как се изработват гифки, колажи и т.н., за което съм безкрайно благодарна. Не забравям тази помощ!
     Съпричастност, взаимно разбиране, толерантно отношение - това е bg-mamma за мен. Пошлите писания, хули и обиди от съфорумки елиминирам на момента. Такива хора не заслужават моето внимание!
     Да не се отклонявам повече, а да запретваме ръкави. Да изпишем тази тема преди започването на финалния епизод, за да мога и аз спокойно да гледам и коментирам заедно с вас!
    Йоана, разчитам и на теб по-честичко да хвърляш поглед в темата и да отмяташ постове с някоя снимчица или коментар.

# 713
Привет! Hug Айде и аз да се включа, че да свършим темата. Малко се притеснявам, какво да пиша, не знам. Освен, че с нетърпение чакам финала довечера и се надявам на щастлив край. Задавайте въпроси, че да не дрънкам глупости. Joy

# 714
Çağatay представя представянето на живота си в сезон 2 на #Kübra.
S2 не е просто серия, това е ИЗЖИВЯВАНЕ!
БРАВО @cagatayulusoyy 👏.
В един нормален свят бихте спечелили ВСИЧКИ награди за Gökhan. Заслужаваш го! 👏👏👏
ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ!

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1798895011918168416?t=BtJsCGTH … uE3yfK4PkZ8Q&s=19

Нашият Комисар с биричка и цигарка😀🍺🚬

И нашите мъже в черно, братя по неволя😀

Аз стигнах до 3ти епизод на Кюбра снощи и наистина Чачо играе като звяр. Може би това е една от най-запомнящите му се роли 👏

# 715
Дидиии, много се радвам, че ще започнеш да гледаш "Gaddar". Късметлийка си, поне ще го изгледаш в завършен вида, а не парче по парче. Тъкмо след това ще разкажеш впечатления.

Пипи, защо да задаваме въпроси. Всеки пише това, което го вълнува. Не се притеснявай, а се стягай за довечера. Аз категорично заявих на синовете си тази вечер да се правят, че отсъствам. Не искам никой да ме безпокои!

# 716
Цитат на: YoanaIv. [video
[/video]link=topic=1657631.msg48133675#msg48133675 date=1717753398]
БРАВО @cagatayulusoyy 👏.
В един нормален свят бихте спечелили ВСИЧКИ награди за Gökhan. Заслужаваш го! 👏👏👏
ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ!

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1798895011918168416?t=BtJsCGTH … uE3yfK4PkZ8Q&s=19

Нашият Комисар с биричка и цигарка😀🍺🚬

И нашите мъже в черно, братя по неволя😀

Аз стигнах до 3ти епизод на Кюбра снощи и наистина Чачо играе като звяр. Може би това е една от най-запомнящите му се роли 👏

Кюбра е шедьовър и е от най впечатляващите продукции и роли на Чачи и ОГМ Пикчърс. Той наистина изживява тази роля.   

Мислите ли че довечера ще има парти за финала и всички заедно ще гледат и забавляват.

# 717
Gaddar e в тренда и в Испания😀

Дахан и Ямур- брат и сестра. Чудесни🥰

И едно готино фенско клипче на тези двамата сладури😍

https://x.com/yilmazbrothers/status/1798988704817758255?t=NbDiw8 … dD2Ym3WTDLsg&s=19

# 718

https://x.com/yilmazbrothers/status/1798988704817758255?t=NbDiw8 … dD2Ym3WTDLsg&s=19

Много ми хареса този коментар!
БРАВО @cagatayulusoyy 👏.
ТРЯБВА ДА ВИДИТЕ!

# 719

Верно са големи сладури! Heart Чачко си го знаем, но Енвер(не му запомних името на актьора)направи голяма роля.В доста сериали съм го гледала, все едни отрицателни невзрачни роли. Но от  "Семейство" започна израстването му. Метаморфоза от лош към добър персонаж-не всеки го може. Heart

Общи условия

Активация на акаунт