ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Цитат
От вчера на #Netflixturkiye 2-ри сезон #Kübra , където #CagatayUlusoy 👑🥇 надмина значително себе си, но освен това той надхвърли всички очаквания 🎭 за актьор на неговата възраст.
@cagatayulusoyy ти си безспорният крал на турското актьорско майсторство. 👑

"Gaddar",  Епизод 20, Финални снимки Част 2 📷

# 721
Gaddar e в тренда и в Испания😀

Дахан и Ямур- брат и сестра. Чудесни🥰

И едно готино фенско клипче на тези двамата сладури😍

https://x.com/yilmazbrothers/status/1798988704817758255?t=NbDiw8 … dD2Ym3WTDLsg&s=19

Уауууу , толкова се радвам че Гаддар е тренд в Испания. Това не се беше случвало отдавна за Чачова продукция.  Испанките и латините  Обожават Чаатай и винаги го подкрепят. Heart

Младежа, който играе Енвер за сефте го гледам, но направи чудесна роля и образ. Един от най добре развитите образи в сериала , като сценарии. Добър тандем са двамата. Чуството за хумор на Енвер е уникално.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 14:47 от femmi2

# 722
Аха, намерих го, Алпер Чанкая! Heart

# 723
Аз Алпер/ Енвер за първи път го виждам. Толкова много ми хареса...екшън, хумор, любов, жестокост...съчета нещата перфектно. Напомни ми на Вартолу от Чукур,  който претърпя същата промяна в характера. И Алпер се справи също толкова добре. А партньорството му с Чачо беше перфе. Дето се казва, имаше химия 😀

Itir Esen/ Ямур от сторито на гримьора:

И отново тя с пост "Благодаря, Гаддар"

Това момиче също за първи път го гледам и ме изненада много приятно😊

Според мен няма да има парти. Тези фотоси в гората, на тревата е било тяхното парти и сбогуване. Сега в социалните мрежи евентуално. Поне така мисля де, но се надявам и аз на едно последно парти. Миналото им беше много яко😆

И още снимки от последния ден

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 14:01 от YoanaIv.

# 724

Алпер/ Енвер го гледах и в "Семейство". Там също беше много добър, но в "Gaddar" показа истинския си талант. А хуморът, който блика от всяка негова дума ме усмихваше непрекъснато. Страхотен тандем с Чачо направиха.

# 725
Изгледах 18-те епизода на Гаддар за седмица. Хареса ми. Като го пуснаха го започнах, но заради автоматичния превод го зарязах. Сега се премъчих, но го изгледах. Мислех, че Енвер само на мен ми се издигна в очите. 😁 Май и в "Присъда" участваше, после в "Семейство" (който така и не догледах, че спряха преводите), все кофти роли, но сега много се забавлявах на сцените с Дахан. Особено като му каже "каинчо" или нещо подобно и ме напушва смях. 🤣
Днес ще опитам да довърша 19 епизод и ще чакам финалът. Приятно гледане и ще чета с интерес коментарите.

# 726
Може и така да е тези фотоси от гората да е като парти за сбогуване . Така пишат прощално от екипа че вече не се надвявам за продължение.
Единствено мрънкам и ме е яд че има потенциал и можеше  поне още няколко епизода да отпуснат. Мисля ,че повечето продукции правят финал на сериала или сезона преди Европейското по футбол ,защото ще им спъне гледармостта.  Турците са луди по футбола. 

Забравих да отбележа че за новата тема има изненада в заглавието. Надвявам се да ви допадне и да нямате против.

# 727
Ехаа, 18 за седмица си е направо маратон, като се има предвид дългите епизоди😀 Браво👏👏👏

От сторито на Онур

Аз очаквам все пак всички по един или друг начин да се сбогуват официално с Гаддар. Да видим дали на Нашият ще му се отпусне нещо от душичката😀

Това не знам дали сте го видяли. Кадър от сета на новата продукция на Хазал Кая.

# 728
Изгледах 18-те епизода на Гаддар за седмица. Хареса ми. Като го пуснаха го започнах, но заради автоматичния превод го зарязах. Сега се премъчих, но го изгледах. Мислех, че Енвер само на мен ми се издигна в очите. 😁 Май и в "Присъда" участваше, после в "Семейство" (който така и не догледах, че спряха преводите), все кофти роли, но сега много се забавлявах на сцените с Дахан. Особено като му каже "каинчо" или нещо подобно и ме напушва смях. 🤣
Днес ще опитам да довърша 19 епизод и ще чакам финалът. Приятно гледане и ще чета с интерес коментарите.
    Anyyyone, добре дошла при нас! Ще се радваме ако споделяш мнението си за сериала и актьорите. И не се притеснявай ако се разминаваме в преценките си! Тук има свобода на словото и зачитане на личното мнение на пишещите!
    Момичета, страхотни сте - още 8 поста и ще мога да заредя новата тема! Ще коментираме финалния епизод в нова къщичка!

# 729
Благодаря! ☺
18 епизода, но в началото гледах всичко от-до. После прескачах по 10 секунди тук там, че някои неща не са ми интересни. 😃
Впечатления: Айдан не ме кефи. Млада, красива, но има нещо, което не ми допада и това си е. В "Чуй ме" я гледах и ми идваше да я удуша, тук не е по-различно. 🤣 Сцените, в които трябва да плаче са направо комични, хич не й се получиха. 😁
Лейля не ме дразни, но и не бих я сватосала с Дахан. С Месут щяха да са добра двойка. 🤪
Любимците ми са Дахан-Енвер-Курт, но заедно, в действие. ❤❤❤ Аз си падам по екшъните и на тях определено им се получават.
Ямур ми хареса също като актьорска игра. Нюлифер и баща й също.
Зарибяващ сериал беше. Чудя се след като ми приключи и Присъда, и Гаддар, какво да захващам?

# 730
Има избор на сериали. Все ще си харесаш нещо. Ако си падаш по екшън бих ти препоръчала  "İçerde"/ "Вътрешен човек". Участват Чачо и Арас и правят чудесен тандем. Обожавам братята Йълмаз. Сарп ми е любимец, а сега до него ще си "подредя" и Дахан.

# 731

Това ново ли е? 😳

# 732
     Това Дуда ли е? Не мога да повярвам? Stuck Out Tongue Winking Eye Тя да не се е приготвила да заминава с Чачо на риба? Мрежата е на линия, само улова го няма.

# 733
Ичерде и Чукур са моите любими в жанра. Чаатай и после Арас също. Аз не гледам много тв сериали, защото просто са много дълги. Но правя изключения за някои, като например продукциите на Чаатай. Ще чакам на есен и тази на Арас да видя.
До тогава ще си гледам Нетфликс май😆 Дано пуснат тоя прословут филм лятото.

Предсмъртното желание на Давут беше Дахан да остави всичко и да се ожени за Айдън.
Предсмъртното желание на Месут е Дахан да запази Гадар жив.
Кой път ще избере Дахан?

Мен, ако пита, изобщо да не слуша Месут😀 Ама никой не ме пита😆

Диде, нова е. От вчера. И е харесана от Чачо. А жената на Къванч е написала в коментар "бебе Дуйгу"😀

# 734
Момичета, извинете ме ако повтарям снимките от сета, но вече не помня какво сме пускали.

Общи условия

Активация на акаунт