ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 11

• 15 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Той и парализиран преби 10 други🤣 Супермен. Малко нереално, ама нейсе. Няма да изпадам в такива подробности😅

Айдан го качи в колата. Иска да го води в болница, той не иска.

# 76
Нещо не можах да схвана логиката на Коркут. защо разреши на Айдан да помогне на Дахан? Изнервям се така като не разбирам почти нищо.

# 77
Ами според мен си играе с тях. Той не каза защо🤔 А тя всъщност не му помогна, той сам ги претрепа, едва ли Куркут очакваше това.

Ауу Лейля го наръга, докато той се опитва да я целуне🫢

# 78
Лейла го намушка с нож, а той не усети.

# 79
Ох, тази Лейля направо ме изненадва. Дори на колата се качи, за да ги следи.

Нашите влюбени пак започнаха да спорят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Ама забелязвате ли как на едно и също място отбиват всички с колите?😆 На същият ъгъл спират и някой слиза, или, както сега се карат😀

Лейля и мен ме изненада. Малко странен ход, предвид, че се намира сама в къщата му с толкова охрана. Даже и да не знаеше, че той не изпитва болка, как ще се измъкне?

Дахан споделя болката си с нея. Тя май се разтопи.

# 81
Изглежда Коркут пак му постави капан.

Дахан взе да го хваща парализата едва, след като дойде при Коркут. Но той го очакваше.

# 82
Ужас, точно сега ли ще подейства отровата? Или не? Да не би да се разберат с добро?

# 83
Те разбрах дали е капан.
Не разбрах и дали е парализиран изобщо с отрова Дахан. Или просто действа по-късно?
Но не разбрах и защо Дахан просто ей така цъфна? Защо не се обади на някого за подкрепление? Има доста хора, на които може да се обади?🤷‍♀️ Много странни постъпки, не ги разбирам. И сам войнът е войн, но все пак трябва и доза здрав разум.

Тук ще си припомнят миналото явно. Дали това всичко е планирано от Куркут? Той е доста умен. Няколко хода напред винаги. Дахан е доста първичен и не мисли толкова. Той действа💪👊💪

# 84
Руска рулетка, така ще свърши май. Край с Коркут. Нали щеше да е до края?

# 85
Коркут добър план е съставил, щом и пистолета на Дахан е празен. Сега пък на руска рулетка ще си играят.

Неее, не е възможно. Коркут сам застреля.

# 86
Да и аз мисля, че тук ще свърши. Скоро мисля и, че краят на Куркут предстои. Ако не в следващия епизод още.

Кажи честно!!!!!😯😯😯
Е как можа да се самоубие???🤦‍♀️

# 87
Да, Коркут насочи пистолета първо към Дахан, а после се гръмна. Явно така ще завърши.

# 88
Гръмна се в челюста ,нагоре към главата, няма шанс да оцелее

# 89
Това за краят на Курукт не трябваше да го пиша. Аз не исках краят му да дойде🫢
Ама как можа да се самоубие? Поне да го бяха убили достойно, пък той....гръмна се. Супер нелепо🤦‍♀️ Защо се върна изобщо? Не разбрах, наистина🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт