НАБОР 2005 - ще се втурнат в живота, ще превземат света

• 38 868
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Стана в последния възможен момент, почти нищо не яде, защото не обича да закусва толкова рано, набутах 3 линдора в раницата и инструктирах да си ги извади на чина, да са му подръка. (по-късно пак му го напомних в съобщение, Gorgi Wink ). Тръгнахме 7 мин след предвиденото, аз кипях от вътрешно напрежение, но съм горда, че не го показах Trollface Бяхме на мястото в 7.50 и направо влезе. Това 7.30 е безумно, училищата са заключени.
Като свърши, отиваме за риза и обувки Weary

Alex, сигурно към началото на 3ти модул - към 10.30ч.

# 61
Нашите ги викаха за 7,15 часа. Успех пожелавам на всички зрелостници!
Оф, ще преговарят ли?
Не ги е срам да висят час и половина ...

# 62
На мен баща ѝ някак ми отне правото да я закарам! 😂 За добро или лошо.. но съпреживях с вас! Нямам никаква информация, но да о не са се намръзнали наистина с това чакане..

Спунк, прекрасна темичка!

# 63
  • София
И моят го доставихме в 7:40. Пред училището имаше вече поне 50 деца. Оставихме го и след това нито се обади, нито писа. ММ 5 пъти попита, дали съм сигурна, че сме го оставили пред правилното училище и аз започнах да се съмнявам, но в крайна сметка е това.
Сутринта не изпълних ритуала с оплезването, срам голям, но пък нахраних котарака, дадох му витамини и го погалих три пъти. Да се надявам, че съм изпълнила условията за привличане на късмета.
Ха, ха, и аз като му лиснах вода си помислих, сега пък да не вземе да се подхлъзне Laughing

# 64
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Надява се на Ветрената мелница, някакво колело или изобщо на Елин Пелин или Вапцаров

Още веднъж успех на всички деца!

МС сутринта каза, че е сънувал строеж и според него това значело, че ще се падне Ветрената мелница  Simple Smile

А дано е прав мъжО ти!

# 65
  • София
vnd, хареса ли ти финалът? Добре им се получи втори сезон, хареса ми. На Духовникова много не съм фен, но добре се справи.
J_M_M, много неприятно, дано приключите с тая серия. Моят вечно е с някаква сутрешна хрема, джипито казва, че това било и едва ли не, че нямало какво да се направи, което е безумно..
Ян@, весел тиймбилдинг. Много обичам, смятам, че страхотно помага работата.
Спункич, хаха, смени я, що не, само помазаните знаем кво туй.

За протокола - и аз се оплезих. Лиснах малко водичка, щерчето каза, че му е все тая. Миналата година не помня точно, но тя май беше лиснала на синковец, съседът каза, че в хола му имало вода.. колко бяха излели тия деца, не знам, но влезе, където искаше, хаха.
Успех на децата, спокойно да си попълнят и напишат всичко, само моето ли ще е на есе?

# 66
  • Plovdiv
Резултатите баш на моя рожден ден:rolling_eyes:
И един ден преди моя. Joy След моя, е и на Ани.Grinning Ако има и още, взаимно да си пожелаем като подарък, всички деца да получат желаните оценки. Grinning
Спунк, посланието в червено е просто....Heart

# 67
  • София
Хайде намърдвам се при вас в приятна компания, като обмислям да си сипя нещо силно в кафето , с риск от уволнение.
 В нашата служебна бел. пишеше 30 минути преди началото (8 30) да се явят.
Имаше си носещи се лежерно шемети с кафенца и цигарки към 8.20 пред НТБГ.
Плезенето в пудриера брои ли се? Flowers Four Leaf Clover

# 68
  • Варна, България
Привет и от мен!
Синът ми се падна в неговото си училище. Приятелите му из цяла Варна.
Беше спокоен, всичко приготвил от вечерта Dizzy Face Smiley
Закарах го в 7.50, имаше доста деца пред училището.

Не се изплези (не го знаех), но му лиснах малко вода. Благодари ми, че не съм му намокрила чорапите Smile Smile
Стискам палци на всички деца да дадат най-доброто от себе си!
Той ще пише Есе на свободна тема. Моля се темата да е благодатна за писане и да има муза!

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 09:21 от voltage13

# 69
  • София
Моята щерка излезна към 7.15.Училището е на 15 минути с кола,но много държеше рано-рано да е там т.е. в 7.30.Така са ги инструктирали,а и тя не обича да закъснява.Проверих,доставена е пред училището.
Аз уж бях спокойна,но вчера ме стегна около сърцето.Може би,защото виждам нея притеснена напоследък,повече от 7 клас.А снощи разсъждаваше какво би могло да се падне.То май и всичките 12-класници са били така.
Спомням си на изпитите преди 5 години, пихме кафе с други майки.Днес ще пия кафе на бюрото и работа за 5 стотинки няма да мога да свърша.А не е да нямам такава.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 10:02 от Ali97

# 70
Мартеа,  дали да не сменим картинката на темата? 🤣

Тази архивна снимка от ДЗИ в края на 19 век е хубава и отразява корените на традицията да се оплезиш за късмет преди изпит, независимо от нивото на природна интелигентност, но тази с жребчетата по ми харесва.

Моята баща й в 7:20 я оставил пред училището. Аз също имах пръст в това. Предният път, когато трябваше да бързат двамата, трябваше да я остави на летището в 4 най-късно. Объркали терминалите, та я оставил в 4:15. Оказало се, че и други бащи карали деца, та не беше последна. Но хайде, терминалите са 2, училищата в София 200. Затова решихме да тръгнат рано.

# 71
  • София
При нас положението не е "по вода", ами "по кал", че са ни разкопали и затворили улицата . Сутринта излязохме чисти, но до колата бяхме с по 4 пръста кал по обувките и по запретнатите крачоли.
Дано не го "подхлъзне" тая кал, че ша им се не види  и ремонта, и чудото.

Стискам палци и в мокрите си обувки, които измих от калта и сега ги суша с една духалка под бюрото.

# 72
# 73
  • София
vnd, хареса ли ти финалът? Добре им се получи втори сезон, хареса ми. На Духовникова много не съм фен, но добре се справи.

Ами да кажем -да ,но този път не успяха да ме изненадат с убиеца,само с подробностите окоро причината за убийствата.Първи сезон беше изненада за мен.

И сина ми не се плези..../не съм го прочела това/...но ако му го бях казала със сигурност отивах на 4-ти КМ вече
Stuck Out Tongue Closed Eyes

И аз като Ali97 днес не съм в работен режим.....

# 74
Ааа, Али, не всички 12-класници са били така! Някой играха до малките часове и хич не им пукаше, че днес са на матура… щото нали днес си е днес, а утре ще го мислим и когато утре стане днес вече няма какво да го мислим Grin

Общи условия

Активация на акаунт