🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 216 957
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 105
И аз чета масово хората да говорят, че всичко в по сценарий.  Да има сценарий през цялото предаване, но финалното решение си е на самия Ерген. Предполагам в световен план също се е получавало така, че накрая не е била избирана никоя мома.

# 106
  • Варна
Мога с две думи да опиша тези три месеца.

Лапешка работа.

# 107
Хм,съмнително ми стана,когато Маги направи подарък на Алеко вчера. Кой ще си носи в багажа песен на Мария Илиева😂Текст и музика! Рапечатана,подвързана...Това си е абсолютен спойлер за мен,че е знаела че ще бъде на финал! Не знам,не знам...

# 108
Как може такова гнусно унижение на две красиви жени! Дано никой не се запише за следващите им предавания и да трябва да чифтосват кози.

# 109
Бих искала да гледам сезон, в който да съберат най-колоритните участнички от трите сезона (повечето от сезон 2 и по няколко от 1 и 3) и един наистина читав Ерген - интелигентен, забавен, джентълмен, мъж, който уважава и цени жените и се отнася с тях като с дами.

Няма такъв в очите на жените. Защото като започне да ги гони и веднага фенките на дадената персона го обявяват за най-гадния, отвратителен и подъл човек. Просто концепцията на шоуто е такава и колкото и да е читав мъжа, винаги ще бъде нахейтен.

Аз пък съм доволна от Алек. Игра честно. От продукцията са му казали да ги целува и да се прави на романтичен (уж той бил организирал срещите, романтичните свещи и пр, дръжки-пръжки), а и те много му се хвърляха, нямаше как да избяга, веднага щяхме тук да го обявим за груб и гей. В миналите сезони нямаше толкова много обяснения в любов към ергените, което ме кара да мисля, че Алек е провокирал невъздържани чувства в някои от дамите. Една жена да се изправи пред цяла България и да каже на мъж "обичам те" в ефир, еми значи този мъж става.

Ето защо, в моята класация Алек е номер 1. Единствено трябваше да се появи и лично да обяви решението си. Обаче пък рискуваше да го замерят с камъни двете каки, че както се бяха натокали, току виж можеше да се стигне до кървава саморазправа. Sweat Smile

# 110
Хм,съмнително ми стана,когато Маги направи подарък на Алеко вчера. Кой ще си носи в багажа песен на Мария Илиева😂Текст и музика! Рапечатана,подвързана...Това си е абсолютен спойлер за мен,че е знаела че ще бъде на финал! Не знам,не знам...

Ехеее, я помисли за подаръка на Надежда и приложи същата логика Smile Ностранани

Последните дни са обяснили са и двете какви подаръци искат да направят и някой от продукцията им ги е приготвил.

# 111
Есмее, какво стана с разкритията ти?

Не разбирам въпроса.
По принцип нямам разкритие.

Ха-ха, забавно!
Вчера два пъти пишеше, че знаеш всичко за финала ама дали да го напишеш, да не се приеме като спойлер.
Така и нищо не сподели. Стана ми любопитно.

# 112
Днес, ако изобщо се появи в студиото на Преди обед, очаквам да се държи надменно и че си е горд със себе си, че няма от какво да се срамува и че не му пука. А и тъпата му палячовска усмивка от ухо до ухо очаквам да видя.

# 113
Не мога да повярвам, че има хора, които смятат, че двете жени са влюбени. Виждам ги като наистина обиграни, изискващи, здраво захапали кокала, търсещи единствено бъдещото си доживотно обезпечение. С цената на всичко! В замяна можеха да предложат единствено  телата си.
През целия сезон се самонавиваха и заблуждаваха Алек, че са искрени.
Заслужиха си финала. А това, че паднаха от високо си техен проблем. Обикновено така се случва.

# 114
Няколко неща не разбрах този сезон. Всъщност какво висше образование е завършил Алек и каква точна е работата му? Сам ли живее или с маминка? Как мисли да се развива професионално и наистина ли иска музикална кариера? Майка му заля с такива въпроси жените, а самият той изглежда сякаш не отговаря на тези критерии.

# 115
Този мъж реално не е инвестирал нищо в която и да е било от участничките. Отива в едно предаване, където всички срещи са подготвени от продукцията, всички цветя са купени от продукцията, та не се и знае дали всички слова не са нашепвани от продукцията. Той не си е мръднал и веднъж пръста да се потруди истински. А както знаем, на мъжете това им е скъпо, в което “инвестират” - дали с време, дали с усилия, дали с пари и тн. Та за него дори и тези жени са поднесени на тепсия. Та той няма какво да губи от цялата работа - нацелувал си ги е, наговорил им е едни глупости и който от където е. Сега няма да влизам в в детайли, но може и love bombing да е била цялата работа за малко ego boost. Факт е, че за съжаление, това което се случи, до голяма степен отразява днешната реалност в света на дейтинга. Жалко е.

# 116
  • Вестерос
Ситуацията не е хумористична!

Не се стърпя за нова тема. 🤦 Поне да я беше барнала.

Чакам с нетърпение Мамин Сашко в 10:15

# 117
Че има сценарий, който се следва, има.То е ясно.Но ако всичко беше сценарий, защо тогава на финала, докато двете стояха като препикано мушкато,Тушев отиде да им каже, че това е положението и избор на ергена?

# 118
Виктория и Мария сега сигурно са във възторг от финала Joy

# 119
Виктория и Мария сега сигурно са във възторг от финала Joy

Моля те, ако имаш Инстаграм, виж сторитата на Виктория. С глас се смях за добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт