🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 216 995
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 120
Виктория и Мария сега сигурно са във възторг от финала Joy
В стори Виктория плюе по финалистките, приветства Алек за постъпката и естествено, отново се самопредлага. Нямам думи, просто!

# 121
Още се чувствам гадно заради финала. А и тая майка много грозни неща наговори - да нарече детето “багаж”! Ми, нали и нейният мъж я е взел с два куфара даже?! И двете момичета как се радваха само, че срещите им със семейството на Алек били минали добре.

За думата "багаж" съм съгласна. Но тази жена е минала по този път. И тя, и мъжа й имат деца от предишен брак. Видяла е, че любовта си е любов, но е много трудно. Възможно е някое от децата им да не е приемал новия родител и да са имали драми, и проблеми през годините. Затова се опита да го предпази от това. Човек, който не е минал през това си мисли, че нещата са цветя и рози, детето ще го приеме и всичко ще е прекрасно. Много хубаво му каза - "Ще се справиш, но на каква цена? И защо?". Защото тя самата явно е платила тази цена и знае, че не е никак малка. И, ако може да спести това на сина си - защо не? Тя си го познава най-добре и знае дали може или не може да поеме отговорността за отглеждането на чуждо дете. Това не е за всеки. И за Надежда е по-добре, че се размина с Алек. Не й трябва да роди още едно дете от него и после да остане сама с две деца. Както вече писах - мама направи услуга на всички и им спести много болки и разочарования занапред.
Толкова много теми в този форум съм чела, в които жените твърдо и категорично заявяват, че не желаят мъж с деца,  заради усложненията и заради факта, че ще трябва да делят ресурсите за своето дете с доведените,  но пази боже мъж /или свекърва/ да каже нещо такова, ще го изядат с парцалите - двоен стандарт.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 09:23 от gala66

# 122
  • Leeds, UK
Според мен от ден първи Алеко знаеше, че тук няма нищо за него. Ама пусти договор. Нищо лично към жените, но мама е абсолютно права за двете. Просто не си подхождат. И възрастовата разлика си е проблем кой каквото иска да си говори. Аз като майка на син, съвсем честно си заявявам, че не бих искала снаха с 8 години по-голяма. То просто интересите им са различни. Не мога обаче да му простя, че не застана пред тях и не каза, че не се получават нещата, че нещо не му достига, че някак си не може да си представи бъдещето с тях, а изговори един куп небивалици. Истината кажи бе, истината! Тя не винаги е красива, но е най-доброто. Унизително беше просто. Защо изобщо трябваше да се стига дотам?! Красиво облечени, усмихнати, и буквално изоставени пред олтара. За всичко е виновна продукцията.

# 123
Виктория и Мария сега сигурно са във възторг от финала Joy
В стори Виктория плюе по финалистките, приветства Алек за постъпката и естествено, отново се самопредлага. Нямам думи, просто!

Сипват й и на нея, като е толкова жалка! Това се размята из социалките

# 124
В случая майка му мери с двоен аршин. Имала е доста повечко "багаж", но е създала второ семейство. Бащата на Алек ако мислеше така, то него нямаше да го има. Пък и Надежда изглежда има достатъчно средства да си гледа детето, семейството ѝ май никак не е бедно.

# 125
Ахф… сега доглеждам епизода вчера, ясно ми беше какво ще е на финала, ама такова отвращение изпитвам… толкова захаросани приказки от този човек, направо така се подигра с тях и детското “в мене е проблема” и така ги метна по пързалката да повярват, че е нещо специално, а той милия така се омаза…  плужек

# 126
Още осмислям снощната ситуация аз.
Няма нормално момиче да се запише на тоя кастинг вече след глупостта снощи. Никоя жена не заслужава да я уведомят с такова нелепо видео, още са ми пред очите тия огорчени, невярващи, ударени от ghosting-а на един милениъл жени.

Наистина тоя край е отражение на болшинството млади (а и немлади) мъже в страната. Отделно край с образа на Алеко като положителен Ерген.

Още си мисля защо мъжът престана да включва мъжка дума, дълг, такива работи към решенията си. Изтъпанчил се там да обяснява, че поради чувствата си, ще остави две жени без решение.
Виктор поне избра, въпреки че както каза, след даването на пръстена се разделили по живо по здраво и край.

А за Маги ми е жал, пуснах сълза, когато каза невярващо "Аз го познавам. Той ще дойде". Такива са бг романтичните истории - хубава жена, мъжка мизерия, разотивайте се.

# 127
Защо основната тема е заключена? Нова ли има?

# 128
  • Leeds, UK
В случая майка му мери с двоен аршин. Имала е доста повечко "багаж", но е създала второ семейство. Бащата на Алек ако мислеше така, то него нямаше да го има. Пък и Надежда изглежда има достатъчно средства да си гледа детето, семейството ѝ май никак не е бедно.
В случая са били на една възраст, бащата също е имал деца, т.е същия опит и “багаж”. Не е съвсем същата ситуация.

# 129
  • София
Не съм чела спойлерите, обаче от 2 седмици очаквах да стане нещо такова. Е, не точно да си тръгне по този начин, но не очаквах да има някакво развитие с която и да е след предаването. Мислех, че ще стане, като при Виктор - ще даде пръстена и до там. Толкова ясно се виждаше досадата и отегчението в очите му, толкова му беше писнало от всички с техните достадни драми и глупости, че ако зависеше от него, още тогава щеше да си събере багажа и да избяга. Затова не мисля, че майка му има някакъв пръст в решението му.

п.п. Представям си каква щеше да е реакцията на майка му, ако им беше довел Християна, пияна на кирка (както си беше почти постоянно) и Теа. Е тогава наистина щеше да отнесе шамарите Joy

# 130
Още се чувствам гадно заради финала. А и тая майка много грозни неща наговори - да нарече детето “багаж”! Ми, нали и нейният мъж я е взел с два куфара даже?! И двете момичета как се радваха само, че срещите им със семейството на Алек били минали добре.

За думата "багаж" съм съгласна. Но тази жена е минала по този път. И тя, и мъжа й имат деца от предишен брак. Видяла е, че любовта си е любов, но е много трудно. Възможно е някое от децата им да не е приемал новия родител и да са имали драми, и проблеми през годините. Затова се опита да го предпази от това. Човек, който не е минал през това си мисли, че нещата са цветя и рози, детето ще го приеме и всичко ще е прекрасно. Много хубаво му каза - "Ще се справиш, но на каква цена? И защо?". Защото тя самата явно е платила тази цена и знае, че не е никак малка. И, ако може да спести това на сина си - защо не? Тя си го познава най-добре и знае дали може или не може да поеме отговорността за отглеждането на чуждо дете. Това не е за всеки. И за Надежда е по-добре, че се размина с Алек. Не й трябва да роди още едно дете от него и после да остане сама с две деца. Както вече писах - мама направи услуга на всички и им спести много болки и разочарования занапред.
Толкова много теми в този форум съм чела, в които жените твърдо и категорично заявяват, че не желаят мъж с деца,  заради усложненията и заради факта, че ще трябва да делят ресурсите за своето дете с доведените,  но пази боже мъж /или свекърва/ да каже нещо такова, ще го изядат с парцалите - двоен стандарт.
Само дето този път не го каза просто мъж, или свекърва! Каза го жена, която е стоварила двоен “багаж” на съпруга! Значи, за нея може, за другите - не може?! Толкова дълбоко съм отвратена от нея, че целият ми негативизъм към Надежда се изпари в миг!
Погледнете първо визията и - лекар и бизнесдама да се появи в национален ефир с побеляла коса и дрехи като за на пейката пред блока, е признак на пълно неуважение към зрителите на първо място! То, по-добре да беше изпратила сестрите му само, вместо да се излага така. После, с простотиите, които наговори за репродуктивните проблеми на едната и “багажа” на другата, напълно удари дъното тази жена!

# 131
Голям смях с финалния епизод - като турски сериал го бяха монтирали, то погледи, до жестове, то протяжна музика..... само по една баклава липсваше

Не харесвам нито Маги, нито Надежда и всъщност ми е все тая, че никоя не е избрана. Явно Алеко и Наум цяла нощ са пили и записвали посланието, че Наумчо с очила трябваше да се барне, за да съобщи топ новината на двете будали.

На мен много неприятно впечатление ми направи майката на този "мъж". Тя може и да казва каквото всички си мислят за тези две жени, но е човек без такт и съобразяване. Никой от родителите на момичетата не си позволи да се държи с Алеко както тя се държа с тях и коментарите, които напраави.

А всъщност аз така и не разбрах какво Алееко може да предложи на една жена? Парите са на тати, който бие задвратници, мама диктува парада, той дрънка на китара като му отпуснат малко юздите и май е това. Иначе големи претенции за половинка.

Трябваше Валерия да й представят, че да й паднат очилата. То класа, то свежест и невинност....

# 132
Постъпката на Алек беше меко казано не мъжка. Младият мъж просто послуша мама. Нищо чудно да се свърже извън предаването с някоя от вече отпадналите дами, която маминка е преценила е одобрила.
Не ми харесва това отношение към майки и жени над 30г. сякаш са втора ръка. Във фейсбук дори ги наричат лелки. Алек изглежда поне на 38, ако трябва да сме честни. Дете. Грозна работа. Вече няма мъже.

# 133
  • София
Тези захаросани приказки от страна на ергена, както и от някои от момите, по принцип ми звучат толкова неестествено. Не мога да повярвам, че някой в реала наистина се изразява така. Аз лично ако някой ми говори така, ще съм адски мнителна и не бих го приела насериозно.

# 134
Май някои не сте слушали внимателно какво каза майка му и само изкарвате думите й от контекста. Тя не каза, че Алек не трябва да се обвързва с жена с дете. Тя каза, че той трябва да е наясно каква цена трябва да плати и какви компромиси трябва да направи. И да обмисли дали е готов за това. И очевидно не е.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 09:39 от Meddyy

Общи условия

Активация на акаунт