🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 401
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 850
Изгледах Пресвета Минка вечношокираната. Много се смях, хора. Тази жена е ходещо противоречие.
 Тя вярвала в приказката, била там за любовта, но не пропусна да си изрекламира пр компанията, която наела за да я води по тежкия и труден път на известна личност.
 Шанс нямала да дава на ергенките и ергенът, а дали те искат такъв, изобще не се пита.
 Първа другарка с Джанаварова и Джаферович.
 Трети път се опитва да пробутва една и съща лъжа, че тъсела път към Надежда, но Надежда така и не и обяснила, защо я избягва. Явно и тя лежи на тази кълка, че една лъжа повторена сто пъти става истина. Още в самото предаване, очи в очи Нани я апострофира и стана ясно, защо я избягва и че не иска контакт с нея.
 Сто пъти повтори, че момичетата се оправдавали със стратегия и думи, които им били втълпени от режисьорите. Аз такова нещо в нито един подкаст не чух, освен Горджъс, която беше много горда от стратегическата си игра.
 От началото на предаването търси и се опитва да се изкара жертва. Още помня, колко беше разочарована, че всички пайове отидоха в лицето на Надя, а тя толкова чакаше този момент.
 Разбрала е, че жертвите в подобни формати обират съчувствието и симпатиите на публиката и цялата и роля и вътре и вън, беше насочена в тази посока. Според мен се е борила с цялото си същество да се докара до този образ. Перфектния вариант за нея, силно влюбена и зарязана на финала. Очакваше фурор, но не по начинът, по който се случи. Защото сега се налага да дели това място с друг. Силно ме съмнява да и е приятно, особено с това его, което всячески подхранва.
 Видя при  Елена как се получи и е мислила, че и тя ще успее, но не става. Тя просто не става.
 С какъв кеф рита паднал човек, не е истина. До вчера ау, въх, ще те чакам, простила съм ти. Видя за два дена, какво се изсипва върху мамин Алеко и яхна вълната.
 Поредния шок за нея, как мама Ксю я била харесала, колко мила била с нея и после как я била хранила на синхроните. Аз не видях мама да примира ни за едната, ни за другата на общите им срещи. Явно Магдалена си живее в някакъв собствен мехур, вижда това, което и се иска да види и после държи сметка на всичко и всеки, който не е съгласен с нейния мироглед. И като развалена плоча се повтаря едно и също, едно и също, белким хване. И явно хваща, защото нещата и се получават. Хиляди последователи, дитирамби, каква прекрасна жена е и пример за бъдните поколения.
 Със здраве да си ползва славата, да я осребри, както може, защото иначе не я виждам, тя просто ще увехне, като мак на слана, ако няма вниманието и одобрението на тълпата. И тогава ще стане страшно, защото ще трябва да се погледне в огледалото и ако има смелостта да се види, изобщо няма да и е лесно.
 Честит празник, банда!
Напълно подкрепям това мнение. Пълен фалш и суета е Магда. Вярно много и се искаше да е жертва, но други й отнеха тази роля.
Светъл празник на всички!

# 2 851
Какво стана с тази тема, първи сезон беше забавно и разтоварващо четиво..
След финала е откровен хейт, към хора, с които 99% от пишещите не е обменял и една дума.
Най-тъпото е , че жени обиждат други жени по доста гаден начин. Основната причина, че са се влюбили?
За какво слушате подкасти, надкасти , че и пишете в теми за хора, които не харесвате?

# 2 852
Маги я гледах при Туджаров и ми затвърди мнението, че е прилепчива и задушаваща..
не само в любовта, но явно и в приятелството..
прилепя се за хора, които изглеждат добре и са атрактивни, за да си повдига самочувствието колко е вървежна и готина..
Е хайде сега, Маги определено си е тип човек, който някои хора искрено харесват за приятелство. Катето спомена, че е в началото скришом е ходила при Маги да я утешава, това не ми изглежда като "прилепване".

# 2 853
Пак че нещо се обсъжда. По едно време темата беше замряла.

# 2 854
И още нещо, върху което е добре да помислим. Каква е вероятността Маги Джанаварова, която е популярна личност в България, обвързана, тя познава много хора, мъжът й познава хора, приятели, партньори, колеги. Нейната най-добра приятелка е страшно пиче, всички я обожават. Двете пътуват, ходят по събития, срещат се с хора. И в окръжението й, в обкръжението на близките й, няма нито един подходящ мъж, с който да се среща Маги Томова. Нито един. И тя решава да й търси жених чрез риалити предаването "Ергенът". Сериозно ли?
Мхм. Обаче такива като Магдалена няма как да изрекат на публично място, че са влязли и за популярност, защото някой може да им изкриви думите и да ги нарече златотърсачки.
Примерно Александра Гърдева, колкото и да не я харесвам, винаги е казвала - аз влязох с отворено сърце, но и с идеята да си популяризирам видеата.
Проблемът е като влизат само за това като Габриела и Васка.

# 2 855
Каквито и да бяха момичетата, този финал си беше грозен и гаден, дори и за зрителя...И Маги е права, че думите на Алек в предаванията след това, само допълниха грозната картина. Личи, че на него никак не му пука как се чувстват те. Между двете страни, Надежда и Маги ми изглеждаха да имат все някакви чувства към него. Грозна ми е цялата работа с този сезон.

# 2 856
И още нещо, върху което е добре да помислим. Каква е вероятността Маги Джанаварова, която е популярна личност в България, обвързана, тя познава много хора, мъжът й познава хора, приятели, партньори, колеги. Нейната най-добра приятелка е страшно пиче, всички я обожават. Двете пътуват, ходят по събития, срещат се с хора. И в окръжението й, в обкръжението на близките й, няма нито един подходящ мъж, с който да се среща Маги Томова. Нито един. И тя решава да й търси жених чрез риалити предаването "Ергенът". Сериозно ли?
Легенда за наивни мили хорица! Но тази PR агенция, не е взела под внимание факта, че става въпрос за 36-37 г. жена, а не за невинна девойка от строг швейцарски пансион, израснала в Алпите. Странно е, след дългогодишен мутренски бекграунд, да ти дават ролята на инфантилна простодушна старлетка?! Магдалена може и да се е вписала в тази роля, предвид и нововъзникналите приятелства с Валерия и Катя, но дали ще е успешна в дългосрочен план? И за финал- на годините на Магдалена имах 12 г. дете, две магистратури зад гърба си, работех на две места и ходех на език и балет….о, и всички заедно с мъжа ми, който правеше собствен бизнес , намирахме време и да пътуваме. Това за тези, които считат Магдалена за невинна подведена млада девойка, в началото на житейския път.

# 2 857
Маги е мързелива жена, дето на 36 се е сетила да го играе наивно влюбена.

Ако Алеко не беше представен като милионер-предприемач, кака въобще нямаше да се навие да я играе тая игра.

Била "управител на заведение", и "работела в семейния бизнес", нейната работа през целия й живот е била да е красив компаньон с дълги крака и в добро настроение. Неслучайно Ксения казва "стъпило на пътя си", защото Маги е доста далеч от стъпила върху нещо. Баща й каза на Алек - досега аз й оправях проблемите, ти трябва да поемеш. И тук не става въпрос, дали на 36 имаш деца и брак, а дали на 36 си финансово и емоционално независим. Щото да го играеш "малка глезла" и да гониш 40 не е ОК. Същото важи и за мъжете.

Тя в момента не му е бясна, щото била много влюбена, и видиш ли, чак сега осъзнала че той не изпитвал чувства, бясна му е, защото си е мислила, че капанът е щракнат и малкото неопитно момче се е прехласнало завинаги по нея. Реакциите й са точно ТОЯ как въобще си позволява да говори така. Щото говори чрез егото си, а не чрез "разбитото си сърце".

# 2 858
На 28 не е малко неопитни момче. А млад мъж. Поне би следвало да е.

# 2 859
Маги е мързелива жена, дето на 36 се е сетила да го играе наивно влюбена.

Ако Алеко не беше представен като милионер-предприемач, кака въобще нямаше да се навие да я играе тая игра.

Била "управител на заведение", и "работела в семейния бизнес", нейната работа през целия й живот е била да е красив компаньон с дълги крака и в добро настроение. Неслучайно Ксения казва "стъпило на пътя си", защото Маги е доста далеч от стъпила върху нещо. Баща й каза на Алек - досега аз й оправях проблемите, ти трябва да поемеш. И тук не става въпрос, дали на 36 имаш деца и брак, а дали на 36 си финансово и емоционално независим. Щото да го играеш "малка глезла" и да гониш 40 не е ОК. Същото важи и за мъжете.

Тя в момента не му е бясна, щото била много влюбена, и видиш ли, чак сега осъзнала че той не изпитвал чувства, бясна му е, защото си е мислила, че капанът е щракнат и малкото неопитно момче се е прехласнало завинаги по нея. Реакциите й са точно ТОЯ как въобще си позволява да говори така. Щото говори чрез егото си, а не чрез "разбитото си сърце".

Алек в случая не се различава по никакъв начин от Магдалена. Той работи за баща си и е стъпил на всичко изградено от него. Всеки мъж, взел живота си в ръце, независещ от никого, няма да позволи по никакъв начин майка му да му говори за задвратници и поставяне на мястото му. Този човек здраво зависи от семейството си и заради това майка му си позволява да му говори по този начин.

Тъй, че тук са двама ''глезанчовци'' и драма не виждам. Друг е въпросът - трябва ли да съдим някого толкова строго, само защото семейството му е успешно и може да подаде ръка на децата си, и да им даде хляб в ръце?

Всеки се оправя в живота си, както намери за добре, в крайна сметка. Аз също много съм джъджвала Магдалена, че продължава да се държи малко като ''държанка'', но такива жени има. Със сигурност има и много добри, и свестни мъже, които си гледат семействата на драго сърце, без да набиват канчето на жена си. В случая, мъжете с които е била, прави това да бъде ''глезена'' грозно само по себе си. Ако има стабилен мъж до себе си, който я обича, и деца от него, например, картинката ще изглежда по-различна.

Магдалена има лош вкус за мъже. От там й идват всичките проблеми. Отделно, че баща й е доста патриархален и очевидно е възпитавана, че жената трябва да бъде по-слаба от мъжа.

# 2 860
Алечко може да не е бил гадже с никоя, но доста се постара да накаря всяка от тях да повярва, че е много специална за него, че го кара да се чувства както никога досега и че между тях се случва нещо велико. Не е измит, само защото и те са зле. Той си отговаря за неговите си действия, както те за своите. Имаше няколко възможности да извърти ситуацията в своя полза, но единствено показа, че си е такъв и е бил на мястото си сред тези жени. На мъж, който е способен така безпроблемно да говори едно и също на сума жени, след което да си тръгне с "чиста съвест", не само не бих имала грам доверие, а не бих искала изобщо да ме доближава.
Е какво му е на Алеко - детенце на мама. Пуснаха го в сладкарницата зад щанда. Похапна, похапна пасти. Като му накърти се изниза. Детска му работа 😉

# 2 861
Дочух от хора били в Родос,че Алек е искал директно да си тръгне и да остави двете моми без никакво обяснение.Но от продукцията с голям зор са го склонили поне да направят едно заключително видеобръщение....че иначе ще е без завършек предаването.Но иначе никой не бил очаквал това от него,такъв завършек.
Та какво остава да се види с всяка една от тях и да им каже,че не ги избира и т.н.,както би било редно според мен.Той просто е искал да изчезне възможно най-бързо от там...Всеки може сам да си направи изводите що за човек е.

Аз така и не разбрах с какво образование е Магдалена.
Какво е работела преди,освен управител на ресторант(работа предложена ѝ от бившия ѝ приятел с когото е имала 10г. връзка).
Че си живее в своя свят,нейна си работа,няма лошо, стига да си намери човек с който да си импонират.

# 2 862
На мен още на груповата среща вечерта, когато се фръцна и ги заряза ми стана ясен, че е от този тип, нещо като не му е кеф и се изнася и покрива. Този тип са много токсични, натоварващи и уморяващи, все си на тръни да не им накривиш на шапката, лошото е, че по нищо няма да ти дадат индикация. Ей така ще се хилят широко и после като изневиделица ще изчезне.

P.s И да не е само драма, малко смях. Междувременно пред палатката на Магдалена, съдбата на едни Баленсияги Simple Smile
https://www.facebook.com/reel/820543836598659

# 2 863
  • Берлин
Видях на позната абитуриентски снимки и Надя в кадър. Та била съученичка с едно от момичетата. Та била едно към едно с представянето си в шоуто, само по-смотана и задръстена. Цитирам: "всички бягаме от час, тя си остава. И винаги информира госпожите кой какво направил и тн." Нищо ново, боНба няма.

# 2 864
Дочух от хора били в Родос,че Алек е искал директно да си тръгне и да остави двете моми без никакво обяснение.Но от продукцията с голям зор са го склонили поне да направят едно заключително видеобръщение....че иначе ще е без завършек предаването.Но иначе никой не бил очаквал това от него,такъв завършек.
Та какво остава да се види с всяка една от тях и да им каже,че не ги избира и т.н.,както би било редно според мен.Той просто е искал да изчезне възможно най-бързо от там...Всеки може сам да си направи изводите що за човек е.

Аз така и не разбрах с какво образование е Магдалена.
Какво е работела преди,освен управител на ресторант(работа предложена ѝ от бившия ѝ приятел с когото е имала 10г. връзка).
Че си живее в своя свят,нейна си работа,няма лошо, стига да си намери човек с който да си импонират.
Това си го разбрала от подкаста на Йоана и Еленор

Общи условия

Активация на акаунт