🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 216 070
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Алеко като каза преди финала  "Най-после ще мога да изразя емоциите, които изпитвам", си викам егати наглото човече, продължава да играе, при положение, че ще избяга с подвита опашка веднага след тези думи.
Но той явно е имал предвид, че с тази си постъпка ще демонстрира истинските си емоции по отношение и на момичетата, и на продукцията. Получи се продукт в стил "ти лъжеш мен, аз лъжа теб".
Оправдавам го за нежеланието да направи избор - нито те бяха за него, нито той беше за тях. Обаче не оправдавам начина, по който го направи. По-малко унизително за него щеше да е мама Ксюша да му беше праснала един задвратник и да си го повлече към София, дърпайки го за ухото. 

П.П.: И на мен ми направи впечатление изборът на песен накрая. Хммм...

# 31
  • Тайланд
Дали е снимал посланието в един дубъл 😄😄😄😄? ще е забавно са пуснат всички опити - Outtakes,  дето им казват. Дали е сричал докато реди суперлативите и парфюмиграните клишета? Майка му до него ли е стояла? 😛😛
100% мама държи камерата с една ръка и точилката с другата! Като заложник във видео на алкайда е.

# 32
Хареса ми, ергенът беше като герой от следобеден сериал от съседна държава, краят също. Нямам търпение за следващия!

# 33
  • SF
А на мене ми беше доста скучно. Епизод след епизод по нищо не се различаваха.
Особено последните два епизода.
Вчера чухме 6 пъти "Нека си поговорим за малко", днес пак така: Какво ще кажеш да си поговорим малко.
То е ясно, че е сценарий, ама... Хайде малко креативност при заснемането на тези еднакви моменти, а! Simple Smile

И повтаряемостта на думите към Маги и Надежда и от Маги и Надежда към Алек.
Като в песента: Любовните думи, що мене мълвеше, сега ги на друга мълви.

# 34
А на мене ми беше доста скучно. Епизод след епизод по нищо не се различаваха.
Особено последните два епизода.
Вчера чухме 6 пъти "Нека си поговорим за малко", днес пак така: Какво ще кажеш да си поговорим малко.
То е ясно, че е сценарий, ама... Хайде малко креативност при заснемането на тези еднакви моменти, а! Simple Smile

И повтаряемостта на думите към Маги и Надежда и от Маги и Надежда към Алек.
Като в песента: Любовните думи, що мене мълвеше, сега ги на друга мълви.
И май не дадоха нищо от разговорите на сестра му с момите

# 35
  • SF
Защото е било едно и също. В общи линии повторение на разговора с майката. Сестрата отиваше при момите, за да може майката да остане насаме със сина.

# 36
  • София
Даже и видеото можеше да пропусне, директно мама Ксения трябваше са отиде да им каже
“Аз казах и Алек реши, че не ставате”.

Сестрата изглеждаше блага и добра, но доста подтисната от Ксения. Тя нейно дете ли е или багаж?

# 37
Много лош кастинг ,  нито една не беше подходяща за него -простакеси , куковици  с хармоники , “жонглиращи” с ножове и  лични драми , жени с целящи  да си вдигнат акциите . Личеше му на Ергена още към средата на предаването , че е поотегчен и аз не видях да има страст и влюбване в нито една, а самото предаване изисква да провокира такива емоции в момичетата и пейкинг . При всички случаи щеше да има една разочарована ( Йоана също се беше увлякла )
Но е факт , че и той не подходящ за двете дами . Не може да им бъде опора , да им даде сила , да  взема важни житейск решения .
Майка му си го познава добре -вятърничав , лековат , лутащ се , леко позьорче .  Докторката  спокойно пряма беше с него  и тя не нагруби нито една от претендентките директно  , но имаше една много грозна дума -багаж.
Финалът с бягството с “ видео “ беше позорен за него , не за момичетата. И тук имам една моя си версия , че не избрал никоя , но продуцентите в типично сеирджийския си стил , които често внасят свой почерк във форматите са го убедили да е по този начин. Няма любов  , няма избор  , сеир и отзвук да има.
Скучен сезон и в следващия само тайландския трубадур може да предизвика силния ми интерес Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 04:08 от gerido

# 38
Под анонса на Преди обед даже и Глория се възмущава от мухльото 😄

# 39
  • SF
Някой трябваше да го играе контрапункт, както миналата година бащата на Евгени хареса Валерия, след като майка му беше скептична към нея.
Сестрата нещо не получи достатъчно ефирно време.
Ами можеше наистина малко да разчупят табличната схема - виждат се, усмихват се, оттеглят се, говорят си, връщат се, усмихват се, после мнението, положително или сдържано, после чао, трябва да ви я отнема за малко.
Леле, голяма досада беше точно това. Можеше да се измисли нещо по-интересно и различно при тези сцени. Например мацката да ходи да се облича за среща, през това време родителите да приказват с Алекс.

# 40
# 41
Добихме представа каква свекърва ще е, ама каква ли мащеха е...

# 42
# 43
# 44
Така е, пръстенът от Алтънбаш да го взима мама Ксения.

Общи условия

Активация на акаунт