🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 215 916
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 540
На мен в лице ми харесва Ергени, в тяло - Виктор, претенциозна съм.

# 3 541
Ох, много трудно. Grinning Може би Евгени, ама и тримата не са ми по вкуса. Виктор ми е мазен, Евгени е с виснали рамене и изглежда нисък, нищо, че не е. Алек е трътлест, кекав и отпуснат. Абе. Ще чакам да видя четвъртия ерген. Grinning

# 3 542
Тъкмо щях да напиша, че се радвам, че няма с коя да си скубем косите за Алек
Я пак си помисли! Imp
Скрит текст:
Joy
Мамата ще я схрускам и преглътна. За Алек си струва.
Само ММ да не прочете какви ги пиша, че да не ми подари един задвратник... Joy
Но, честно, единствено Алек ми харесва от тримата. И нямам предвид визуално.
Дълго не бях влизала в темата, че бях по-заета. Все още последните 2-3 теми не съм ги чела. Предполагам, че много хейт е отнесъл. Четох и слушах тук-таме за "страхливец", "мамино синче" и ала-бала.
Но за мен всичко се случи по правилния начин.
Аз наистина не смятах, че някоя е подходяща за него. Дори харесваната от мен мома. И у него виждах досадата и желанието цирка да приключва. И най-нормално ми се струваше да не избере никоя от "вкараните".
Правилата на играта изискват момите да отпадат една по една и накрая да останат две.
Харесвал е двете последни най-много. Никога не го е отричал. Но не ги е харесал дотолкова, че да реши, че едната от двете е Неговият човек.
А изборът за видеообръщение едновременно към двете, за мен е от джентълменски подбуди. Защото да каже лично на едната: "Прекрасна си. Ама не те искам", а после същото и на другата, всяка щеше да бъде сама в нещастието / в чувствата си. А така имаха възможност да се подкрепят една друга; да разберат едновременно, че не е предпочетена другата; да ги превърне в мъченици и да пренасочи хейта към себе си, защото той е достатъчно силен да се справи безпроблемно с него.
Смятам, че Алек е най-доброто попадение на продукцията. Исках точно ерген, който да е умен, да умее да говори, да се държи и да реагира адекватно, да е земен и мил. Нямам представа какво би накарало подобен мъж да влезе в подобно предаване. Нямам представа и на Алек какви са му били мотивите. Но бих гледала с удоволствие всяка негова следваща телевизионна изява. Само дето не вярвам да има такава.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 21:19 от Вени Ев

# 3 543
  • София
Последното нещо, което видях в стори на Валерия от сезон 2, беше как се хвали, че й направили забележка и я помолили да не храни котките в един ресторант, обаче тя се снима как продължава да оставя храна на пода на едно коте.
Много беше доволна от себе си.
За МЕН това е поведение на един невъзпитан и арогантен човек. На някой може и да му се стори покъртително мило.

# 3 544
Последното нещо, което видях в стори на Валерия от сезон 2, беше как се хвали, че й направили забележка и я помолили да не храни котките в един ресторант, обаче тя се снима как продължава да оставя храна на пода на едно коте.
За МЕН това е поведение на един невъзпитан и арогантен човек. На някой може и да му се стори покъртително мило.
Не е мило. Поза е. Това беше едно от нещата у нея, които ми направиха неприятно впечатление. Мисля, че имаше в някой от епизодите въпрос към нея - в критична ситуация (не помня каква беше точно) какво ще избере домашния любимец или детето си. Отговори очаквано, като човек, който все още няма деца.

# 3 545
  • София
Тя май между майка си и животно не можеше да избере. Ако не греша? По-скоро щяла да се самоубие, отколкото да избере едно от двете.

ПП Всъщност - това бяха различни разговори. Единият - когато отговаряха на въпроси от кутията (за майката), а другият - когато с Евгени печаха чушки на скара (за детето). Simple Smile

# 3 546
Обича да се държи демонстративно. Това е моето впечатление. Плюс прилична доза суета, което пък си е нормално за уонаби актриса. Външен вид не коментирам, правилата не позволяват. В никакъв случай не твърдя че е грозна. Защитавам само правото на всеки да каже: "според мен е...".

# 3 547
За мен винаги ще си остане много странно как хората изпитват злоба към чуждия избор, което в случая е и добра кауза, създавайки невъзможни морални казуси, за да докажат правото си. Grinning

# 3 548
Да си спретнем една игра в стил Момата. На финал са Виктор, Евгени и Алек. Кой ще изберете или ще си тръгнете с мама Trollface
Аз ще избера Евгени. Поне има професия и къдрички Trollface

Хахаха. Идеален въпрос за анкета.
От тримата харесвам най-много Алек, ама не достатъчно, за да си го избера. Grin

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 20:34 от mini zucchini

# 3 549
  • София
Ако зорлем трябва да си тръгна с някой от тримата - Виктор.
(Не вярвам, че го пиша!!!)
От сезон на сезон нещата с ергените стават все по-зле. Та Виктор, някак, най-малко се изложи.

# 3 550
Е, не – стига с тъпите коментари за кучетата на Валерия! Докато си седите с приятелки по заведенията и се дразните на гладните котета, Валерия ходи да проси пари за кучешкия приют и спасява болни и ранени животни.
Дали са заедно с Евгени – дори да не са, най-малкото играят играта и се показват заедно. Вие нали сте щастливи, какъв ви е проблемът?

# 3 551
  • София
Абе, заедно са, как да не са. Тук ни съобщават от първо лице, едва ли не, че са заедно и са много щасталиви. И всички много им се радваме. Пу, да не им е уроки!

# 3 552
Не знам кой красив и кой грозен, аз си имам критерии, но пък не само визията ми е определяща (водеща, но не само тя) Няма ли тръпка, нещо да ти импонира, да имаш приказка с този човек, както и много други неща...
Аз само си спомних за филма и си представих Евгени на пианото, а аз в ролята на Джулката, ама ...не ме разбраха и почнаха да коментират визията на актрисата. Само да уточня какви ми бяха "виденията", ама....пак останах неразбрана, как да е... Нали се майтапим и реших да са си избера ерген, то пък...пак виновата

# 3 553
Случайно съм на събитие на което е и Васка.
От нейните близки разбрах , че тя си е тръгнала по нейни желание.Карали са я нещо да прави от продукцията , но отказала.Та затова са изиграли сценарии с гонене.Може и за други момичета така да се е случило.
Иначе е красива , но много инфантилна и само се чуди как да се снима.

# 3 554
Аз преди време бях попаднала на коментар под един подкаст на момиче, което се кълнеше, че е купила старата кола на Васка, преди заминаването й за Родос. Но Васка не можела да дойде на самата сделка и изпратила гаджето си при нотариуса с пълномощно. Даже пишеше, че може да покаже документи и да го докаже. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт