🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 046
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 525
Единствената мярка за красота е симетрията в чертите, а при Валерия я има. На мен ми харесва, особено на фона на всички корекции, които стават все по-плашещи в хайлайф средите ни. Не съм я виждала на живо, брат ми беше впечатлен от външния 'и вид, но си е до човек.

# 3 526
То при нея вътрешния свят е по-интересен..

# 3 527
Мисля, че всеки може да си прецени кое е красиво и не по неговия вкус. За едни визията на Валерия е нежна, за други скучна или безлична. Предвид, че е в публичното пространство и ако не я обиждаме грубо и кълнем, не мисля, че е проблем да си изразим субективното мнение. Wink

# 3 528
Да си спретнем една игра в стил Момата. На финал са Виктор, Евгени и Алек. Кой ще изберете или ще си тръгнете с мама Trollface
Аз ще избера Евгени. Поне има професия и къдрички Trollface

# 3 529
Да си спретнем една игра в стил Момата. На финал са Виктор, Евгени и Алек. Кой ще изберете или ще си тръгнете с мама Trollface
Остай на мене Витя 😂 Мускули има и няма да ми философства.

# 3 530
Аз взимам Алек

# 3 531
Единствената мярка за красота е симетрията в чертите, а при Валерия я има. На мен ми харесва, особено на фона на всички корекции, които стават все по-плашещи в хайлайф средите ни. Не съм я виждала на живо, брат ми беше впечатлен от външния 'и вид, но си е до човек.

Ами, по този критерий Валерия не е красива - има странен нос и грамадни ноздри, които развалят симетрията на лицето и. Моето субективно мнение в, че точно това е причината за неособеният и успех като модел.

# 3 532
  • София
Остай на мене Витя 😂 Мускули има и няма да ми философства.
И аз го взимам него, тъкмо да не давам пари за фитнес инструктор.

# 3 533
Тъкмо щях да напиша, че се радвам, че няма с коя да си скубем косите за Алек, защото само той ми е приемлив от тримата, и ти сега... Може ли така... Joy

# 3 534
Тъкмо щях да напиша, че се радвам, че няма с коя да си скубем косите за Алек
Я пак си помисли! Imp
Скрит текст:

# 3 535
  • София

Евгени. Показа, че е способен на сериозна връзка и то с Валерия, която не изглежда никак лесен характер.

Иначе какво има общо моделството с красота? Не всяка красива жена гони такава кариера, нито пък красотата е основният и единствен критерий там. На мен Валерия ми харесва външно, но е нормално да не харесва на всички, субективно е.

# 3 536
  • София /Абсурдистан
Тъкмо щях да напиша, че се радвам, че няма с коя да си скубем косите за Алек
Я пак си помисли! Imp
Скрит текст:
Айййй не …

# 3 537
Опция Наум има ли? Не че нещо,ама имам проблеми със заспиването вечер,а той така добре ми действаше по време на излъчванията с тези приказки за рози и тем подобни...

# 3 538
Визуално Алек ми допада най-много. Заради сините очи. Но аз харесвам доста високи мъже, моят е 188 и ми е на границата Laughing
Алек е надолу от това. Мама му ще я оправя бързо, справям се безотказно с такива лелки. Обаче идва моментът с характера, тоя не мога да го изтрая. Говоря за този Алек, който виждаме от финала насам.
Оф, май ще си ходя сама, но и бележка няма да им оставя Smiley

# 3 539
Аз взимам....ТГ...знаете Joy

Общи условия

Активация на акаунт