🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 216 089
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
И утре в "Преди обед" като холограма ли ще се яви, се чудя, че и там бая неудобни въпроси го очакват? Smiley
Не очаквам неудобни въпроси... ако отиде изобщо.

# 76
Да споделя мнение и за реакцията на Магдалена-на Надежда била истинска, Маги не знаела как да си махне маската-не Магдалена го обясни много добре, тя каза, че реакциите й са били неадекватни, защото до последна не е вярвала какво се случва и беше точно така-тя наистина не вярваше и аз мен реакцията й беше напротив-много истинска.

# 77
,, Я си ги е.. и двете, ма най - си обичам мама,, е положението.

Честит финал, дами!
Права бях, че този къса със съобщение.
Стана ми много мъчно, за момичетата, но се спасиха. Има по-добро за тях.
Много тесногръда майка, отвратих се.
Иска младо и свежо момиче, ама вече с изградена кариера и път, на който стъпила, ма без багаж, вероятно и без характер, ей така, за допълнително комфорт, на родата 🤢

# 78
  • София
Концепцията на формата е такава. Вкарват едни момичета, които трябва да се представят за влюбени в Ергена от ден първи до финала. Без значение дали има физическо привличане, дали намират общи теми за разговор, дали са на една вълна като цяло. Момичета, които месеци наред нямат лично пространство, очаква се да клюкарстват, да правят скандали и да въртят интриги. От Ергена се очаква да има добра комуникация с всички - дори с тези, които не харесва и са му досадни или дори неприятни. Защото не той решава коя кога ще си тръгне. Българските продуценти съвсем влошават нещата и откъм кастинг,  и откъм сценарий. Този сезон беше мега зле. Постоянно се усещаше силната режисура и монтаж - хайде да отидем там, искаш ли да седнем тук, ти какво мислиш за вчера и други подобни "фини" прелюдии към "истинските" сцени и разговори. Алек беше много скучен Ерген, но не виждам коя от жените вътре е подходяща за него.

# 79
,, Я си ги е.. и двете, ма най - си обичам мама,, е положението.

Честит финал, дами!
Права бях, че този къса със съобщение.
Стана ми много мъчно, за момичетата, но се спасиха. Има по-добро за тях.
Много тесногръда майка, отвратих се.
Иска младо и свежо момиче, ама вече с изградена кариера и път, на който стъпила, ма без багаж, вероятно и без характер, ей така, за допълнително комфорт, на родата 🤢
Да, самият той не беше подготвен за реакцията на майката.
Съвсем се обърка, а майката, наистина тесногръда, но от друга страна и правя евала, че имаше смелостта пред камерите да си каже мнението.Предполагам си е давала сметка за отзвука , но реши все пак да бъде честна, което следва да й се признае.
Не я защитавам, но според мен е възможно да му прошепне нещо на ухо без камери.

# 80
При предните два финала имаше финално парти организирано от продукцията, тази година няма. Сигурно мама не пуска Алек и продукцията е решила, че в този случай е излишно да организират. 😄

# 81
Надежда се усети какво става още когато ги събраха с Магдалена под арката. Магдалена не разбра дори след като им пуснаха видеото.  За нея беше шок и не можа да реагира, Надежда беше побесняла, ако Алек беше на живо пред тях, сигурно щеше да му лепне един шамар.

# 82
Надежда се усети какво става още когато ги събраха с Магдалена под арката. Магдалена не разбра дори след като им пуснаха видеото.  За нея беше шок и не можа да реагира, Надежда беше побесняла, ако Алек беше на живо пред тях, сигурно щеше да му лепне един шамар.
Да и аз забелязах, че Надежда много бързо разбра какво става и се ядоса. Веднага си промени изражението а когато започна клипа на Алекчо направо беше бясна и искаше да се махне от там възможно най-бързо.
Според Маги малко го преигра - и тя осъзна какво става но го играе влюбената до край “как той накрая ще се появи от някъде”.
Истината според мен е някъде по средата  - Алекс е влязал за известност и забава. Вижда накрая как две жени са влюбени в него и като  сложим думите на Мама - бяга с пълна газ.
Само да добавя, че последните 5 минути с двете момичета на хълма бяха много красиво направени кадри.

# 83
Питате,.защото Алек не застана пред момичетата и не каза решението си, освен, че е страхливец сигурно не е успял да научи текста на всички глупости които изчете Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 14:03 от Реа

# 84
Записвам се за новата тема.

Интересно как е изтекла информация за финала, защото във форума се знаеше от месеци.
И за другите сезони ли беше така?

# 85
Този сезон е пълен провал за продуцента и екипа на предаването. Вкарали 28 годишен инфантил и му натресли събрани от кол и въже момИ, половината от които се оказа, че дори са обвързани.

Относно майката - евала на тази жена. Знае си стоката, прецени ги и двете колко струват и каза това, което мисли. Буквално направи услуга и на тримата. Магдалена наистина става само за украшение. Нито е умна, нито за тези 36 години е направила нещо с живота си - цял живот е била брошка за мъжете, която те да показват пред приятелите си. Надежда е същата работа - сто неща учила, ама на 34 още търсела себе си. Алек е ясен - 28 годишен инфантил. Майката си е майка. Нейната работа е да предпази сина си от грешки и да си каже мнението - все пак точно затова са я поканили в предаването.

Продуцентите - за следващия сезон подберете мъж на поне 32 - 35 години, ако искате да се получи нещо и моми по-млади от него. Не знам с кой акъл  го избрахте този дечко и му натресохте 2 лели - златотърсачки, чиято цел е да увиснат на нечий врат, за да ги издържа доживот.

От ФБ най-много ми хареса това
- Саше, айде маме, казвай на каките чао, че си тръгваме Joy

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 07:56 от Lady Cassiopeia Duval

# 86
Надежда се усети какво става още когато ги събраха с Магдалена под арката. Магдалена не разбра дори след като им пуснаха видеото.  За нея беше шок и не можа да реагира, Надежда беше побесняла, ако Алек беше на живо пред тях, сигурно щеше да му лепне един шамар.
Магдалена има готов модел на реакция за много житейски ситуации - тя така си е свикнала, реакция по модел. Има и такива хора - с по- ограничено автономно мислене. Тя така е свикнала да е отражение, че изпадна в ступор от ситуацията на финала.
Избор нямаше за Алек, нито за девойките / лош подбор/,нито за финално решение /мама😉/ , нито за това как да го поднесе /продуцентски и сценарни решения/.
Клетият човек🙃!

# 87
Неприятното от цялата ситуация е, че жени, врели и кипели (уж) в този живот, с много опит и връзки, клъвнаха като риби на тоя мухльо, за който по средата на предаването казах, че може да изхвърли като мръсно коте жената, с която е преспал и да и хлопне вратата под носа. Малко хора отбелязаха тези ми думи в потока от постове, който се лееше безспирно в темите за предаването. Първата индикация за това беше изгонването на Виктория, после очеизвадна - изгонването на Мария, а накрая беше напълно реално да постъпи така, както постъпи и както обещаваха спойлерите тук.
Колко сме наивни жените... Малко нежност, малко думички, поръсени със захар и си прецакана, защото почваш да вярваш в розови слонове. Сетивата ти са притъпени и всеки идиот може да те направи за смях. Направо си казвам пу-пу! за късмета да срещна нормален, отговорен и добър човек, с който да създадем семейство.

# 88
Цитат
Бтв се изложиха ей, до една сватба не го докараха, Нова направиха 3 JoyJoyJoy

Денскинг старс имат по-голяма успеваемост при сватосването и хепи енда със сватба от Ергенът Joy

# 89
Най-смешното нещо снощи бяха физиономиите на Надежда. Хареса ми това, че е неподправена и си показа на секундата какво мисли за глупавите му словоизлияния. Не очаквах и да прегърне Маги. Вече съм способна да ѝ простя дори крадените снимки в Инстаграм. Joy

И за двете жени ми стана кофти, макар да нямах любимка този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт