🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 368
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 835
Тя и Александра от сезон 1 излезе като герой и обра и лайкове и жалейки заради "лошият" Виктор, ама сега не я виждам да е постигнала нещо уау.
Ами абсолютно достатъчен успех е за човек без образование (поне до скоро все още не беше завършила психология, а имаше само завършен курс по хипнотерапия), със съмнително минало, с...не искам да давам диагнози, защото нямам такова образование, но да кажем човек с определени психологически особености, да има маса последователи, да има възможност да изкарва пари чрез тях, а и най-скандалното - да дава консултации на "пациенти".

# 2 836
Александра не е окей, то се вижда от космоса. Засичам я често в едно заведение и понякога я виждам как се е втренчила - много е стряскащо. Веднъж едно дете се въргаляше по пода в нервен изблик, и тя отиде до него и го гледаше отгоре със една супер смразяваща усмивка, каквато не съм виждала и във филм на ужасите. Жокера пасти да яде.

# 2 837
  • София
Алечко може да не е бил гадже с никоя, но доста се постара да накаря всяка от тях да повярва, че е много специална за него, че го кара да се чувства както никога досега и че между тях се случва нещо велико. Не е измит, само защото и те са зле. Той си отговаря за неговите си действия, както те за своите. Имаше няколко възможности да извърти ситуацията в своя полза, но единствено показа, че си е такъв и е бил на мястото си сред тези жени. На мъж, който е способен така безпроблемно да говори едно и също на сума жени, след което да си тръгне с "чиста съвест", не само не бих имала грам доверие, а не бих искала изобщо да ме доближава.

# 2 838
  • тук и там
Капитонката прави същото, че и повече от това-добре си осребри участието. Александра не съм я гледала никъде след "Ергена" за това и не съм си променила мнението за нея кардинално. Много ми е противна Капитонката, това няма как да се промени и да започна да я харесвам,щото Александра била  кофти личност.

# 2 839
Алечко може да не е бил гадже с никоя, но доста се постара да накаря всяка от тях да повярва, че е много специална за него, че го кара да се чувства както никога досега и че между тях се случва нещо велико. Не е измит, само защото и те са зле. Той си отговаря за неговите си действия, както те за своите. Имаше няколко възможности да извърти ситуацията в своя полза, но единствено показа, че си е такъв и е бил на мястото си сред тези жени. На мъж, който е способен така безпроблемно да говори едно и също на сума жени, след което да си тръгне с "чиста съвест", не само не бих имала грам доверие, а не бих искала изобщо да ме доближава.

Аз съм със смесени чувства към Магдалена и до вчера й оправдавах реакцията и поведението в Надкаст, обаче след като чух отговорите й на блиц въпросите….

“Би ли дала втори шанс на Алек?” Тя отговаря: НА ТОЗИ ЕТАП не.

Моля? Какво значи на този етап не? Тук отговорът е категоричен, особено след всичко видяно. Аз ако имах възможността да видя с очите си отстрани как някой ме е манипулирал така, гаслайтвал и това нарцис поведение в интервютата, не просто няма да желая да ме доближава, ами не знам какво…

Магдалена направи две крачки напред и рязко се върна 10 назад.

Трябва да поработи върху себе си и то спешно.

# 2 840
Капитоноа поне не пречи на никога , аз не знам кой ще отиде на терапия при Александра ,но явно се намират ентусиасти.

# 2 841
За магито мога само да кажа Хитрата сврака с двата крака.

# 2 842
  • тук и там
Май забравихте психоложката Християна..Та не знам за Александра, но щом Християна е била детски  психолог, всичко е възможно ..

# 2 843
Хареса ми Маги в Надкаст. Яко сипа на Сашко и каза, че не му прощава, за разлика от оная мазнотия Нани, която щяла да  му дава втори шанс.
От цялата тая история се видя мамин колко е глупав! Майка му го уплаши (или заплаши) и той си би камшика, ама по най-нелепия начин. Този път съм сигурна, че продукцията го е подхлъзнала с това видеобръщение и затова той сега е бесен.

# 2 844
Знам, че много от вас само слушат подкастите, но има особености и в езика на тялото й. Сега наблюдавах как тя казва на Туджаров "Това предаване е предаване за любов!". Туджаров отвръща: "Но не се гледа само любовта. За да е интересно и за да хващаш всички хора, максимално голяма аудитория, ти трябват и много други неща. Трябва да сте много различни и когато сте много различни, имате много различни цели." И Маги извърта драматично глава, вдига поглед, цупи леко устни. Тя е свикнала да е обградена от одобрение и всички да се съгласяват с нея. Очевидно не й харесва да чува другата гледна точка, нищо, че Туджаров й я поднася по възможно най-тактичния начин. И това се усещаше през цялото време.

# 2 845
Хора, вие сериозно ли не виждате огромен проблем в коренно различно поведение и излъчване на един човек, било то преди и след участието в риалити ?!?!!!
Това е проблемът, не, че е нямал чувства или че някоя си е помислила, че са гаджета. Тези жени не падат от Марс в крайна сметка.
Тръпки ме побиват от такива хора.
Актьорите, когато са извън роля, са приветливи и свестни типове, и говорят за това нормално! Айде да не смятаме, че социопатско поведение в стил раздвоение на личността е ок, щото жените вътре били фейк, глупави, или продуцентчето било кофти.....

# 2 846
Маги я гледах при Туджаров и ми затвърди мнението, че е прилепчива и задушаваща..
не само в любовта, но явно и в приятелството..
прилепя се за хора, които изглеждат добре и са атрактивни, за да си повдига самочувствието колко е вървежна и готина..
инфантилна, неориентирана и с много нереалистична представа за себе си..
вместо да се занимава с агенции за звезди, да иде на психолог по-добре..
има яко неща за отработване по центрирането си и връзките, според мен е склонна да се унижава много за мъж, като реши, че е влюбена, както беше и в ергена..
иначе за Алек е права, че е зловещо това негово поведение, но аз го казах още като изгони така бездушно Мария, че има нещо много психопатско в него..

# 2 847
Хареса ми Маги в Надкаст. Яко сипа на Сашко и каза, че не му прощава, за разлика от оная мазнотия Нани, която щяла да  му дава втори шанс.
От цялата тая история се видя мамин колко е глупав! Майка му го уплаши (или заплаши) и той си би камшика, ама по най-нелепия начин. Този път съм сигурна, че продукцията го е подхлъзнала с това видеобръщение и затова той сега е бесен.

Не му прощавала...ама на този етап. 🤣 След време, ако реши, че има изгода ще му прости. 😄 След като шумотевицата около Ергенът отшуми и хората я позабравят, за да напомни пак за себе си, вече виждам заглавията на бъдещите й интервюта "Простих на Алек". 😜

# 2 848
Хора, вие сериозно ли не виждате огромен проблем в коренно различно поведение и излъчване на един човек, било то преди и след участието в риалити ?!?!!!
Това е проблемът, не, че е нямал чувства или че някоя си е помислила, че са гаджета. Тези жени не падат от Марс в крайна сметка.
Тръпки ме побиват от такива хора.
Актьорите, когато са извън роля, са приветливи и свестни типове, и говорят за това нормално! Айде да не смятаме, че социопатско поведение в стил раздвоение на личността е ок, щото жените вътре били фейк, глупави, или продуцентчето било кофти.....
Аз, противно на останалите, мисля, че Алек беше себе си вътре в предаването, а сегашното му поведение е под влияние на вилицата, която родителите му са му сложили на врата още от малък. То си пролича колко много го е страх от тях. Прашинката, която видяхме от техните взаимоотношения, ни се видя грозна, представям си цялостната картина каква е. Не мисля, че е социопат без чувства и с ледено поведение, мисля, че е отглеждан от властни хора, които не му дават право на избор. Но, в никакъв случай не оправдавам поведението му, защото това е слаб човек без воля да отстоява себе си.

# 2 849
Бооооже, че тя Християна психоложката е адекватно агънце пред Александра. Толкова нестабилна личност, че няма как...Капитонова е котенце пред нея. В Ергена и аз бях срещу Капитонова, но като изгледах и другите прояви на Александра, на мястото на Виктория сигурно с кофа щях да я залея и да я бутна от някоя скала.

Общи условия

Активация на акаунт