🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 319
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 925
Каквото и да говорим за Магдалена, няма абсолютно никакво значение, защото отдавна прекалихме с анализите, включително и аз. Започваме да се повтаряме и ние, което неминуемо води до пренавиване и изпадане в дребнавост, търсене на кусури там, където действително ги няма.

В другите социални мрежи, особено в ютуб, Магдалена се радва на всеобщо одобрение. Което говори само по себе си. Не смятам хората за по-малко интелигентни от нас тук, защото не са я хванали, че е ''фалшива'', ами точно обратното - тя показа едни добродетели, които съм сигурна, че ги притежава и това е достатъчно хората да й се радват.

Магдалена ще си остане най-положителният образ в това предаване, защото по-големият процент от публиката, вече го е решила. Пък нека е фалшива. Тя си взе, каквото трябваше от това шоу.
Аз пък не смятам, че мнението ми е трябва да е като на някои си от ютюб.
Ако искат обаче могат те да се подравнят по мненията тук.

# 2 926
Каквото и да говорим за Магдалена, няма абсолютно никакво значение, защото отдавна прекалихме с анализите, включително и аз. Започваме да се повтаряме и ние, което неминуемо води до пренавиване и изпадане в дребнавост, търсене на кусури там, където действително ги няма.

В другите социални мрежи, особено в ютуб, Магдалена се радва на всеобщо одобрение. Което говори само по себе си. Не смятам хората за по-малко интелигентни от нас тук, защото не са я хванали, че е ''фалшива'', ами точно обратното - тя показа едни добродетели, които съм сигурна, че ги притежава и това е достатъчно хората да й се радват.

Магдалена ще си остане най-положителният образ в това предаване, защото по-големият процент от публиката, вече го е решила. Пък нека е фалшива. Тя си взе, каквото трябваше от това шоу.

За мен като най-позитивен образ си остана Милена.
Маги, с всичките ѝ кусури, наистина веднъж не иззлобя и не си позволи да коментира като другите кой как изглеждал, кой колко бил глупав, кой се преструвал, кой как си изкарвал парите. Дори и спрямо Алек не се изказа злобно. Разочаровано и ядосано - да. Но не си позволи да го нарече п*тьо, мамино синче, мухльо, глупак и т.н.
За мен Маги не е лош човек. Наивна е, с комплекси, които я карат да се свръх нагажда, наивна е и да е пренавита.
Като най-лоша нейна постъпка (не само нейна) ми остава как мълча, когато Шушитата пееха онази песен на Виктория. Тогава трябваше всички да се намесят и да поставят пиклите на мястото им.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 17:18 от holly_mac

# 2 927
…..

Така е, абсолютно- взе си каквото ѝ трябваше, т.е. Заявяване в определени среди/мрежи, ютуб/, валидира се като реалити персонаж в общество, в което иначе би била абсолютен паразит. Браво, Магдалена🙃 Чудесен резултат за нея!
Но това ли беше целта?! На тази Дама😉, навяваща асоциации  с Джар Джар докато подскача до Ергена, не беше ли любовта стимул, пътеводна светлина и смисъл на участието ?!

И моля да бъда изключена от финалното обобщение! Уви, не съм в “по- големия процент от публиката”. Може би защото нямам профили в мрежите и ползвам пренебрежимо рядко ютуб, а може би и защото съм непримирима към нискоинтелигентни, емоционално вредни, вискозни хора, греещи с отразена светлина. Хора-слънчогледи като Магдалена. Чудя се, какво ще стане с нея, когато общественият прожектор се насочи към друг скоро? Как ли ще го преживее и кой ли ще ѝ е виновен?

PS: И за мен Милена е образът, който ще запомня, независимо че беше статист във водевила. Просто уникална Дикенсов или по- скоро тип “сестри Бронте” жена. Ако някой може да претендира за излъчване на аристократизъм, това ще е Милена.

# 2 928
…..

Така е, абсолютно- взе си каквото ѝ трябваше, т.е. Заявяване в определени среди/мрежи, ютуб/, валидира се като реалити персонаж в общество, в което иначе би била абсолютен паразит. Браво, Магдалена🙃 Чудесен резултат за нея!
Но това ли беше целта?! На тази Дама😉, навяваща асоциации  с Джар Джар докато подскача до Ергена, не беше ли любовта стимул, пътеводна светлина и смисъл на участието ?!

И моля да бъда изключена от финалното обобщение! Уви, не съм в “по- големия процент от публиката”. Може би защото нямам профили в мрежите и ползвам пренебрежимо рядко ютуб, а може би и защото съм непримирима към нискоинтелигентни, емоционално вредни, вискозни хора, греещи с отразена светлина. Хора-слънчогледи като Магдалена. Чудя се, какво ще стане с нея, когато общественият прожектор се насочи към друг скоро? Как ли ще го преживее и кой ли ще ѝ е виновен?

PS: И за мен Милена е образът, който ще запомня, независимо че беше статист във водевила. Просто уникална Дикенсов или по- скоро тип “сестри Бронте” жена. Ако някой може да претендира за излъчване на аристократизъм, това ще е Милена.

Е, ние тук масово сме изключени. Просто казвам, че рядко долавям лош коментар за нея по другите социални мрежи, да не кажа изобщо.

Мисля, че малко идеалистично и наивно очакваме някакви прекрасни, перфектни образи, излизащи от реалити предавания по нашите географски ширини. Grinning Много добре знаем, че истински нормалните хора просто си живеят живота и не се намесват в подобни жълти предавания. А, те са жълти, най-вече заради продуцентски решения.

Милена не даде нищо на това предаване, никога не съм я коментирала и няма да я коментирам. За мен е просто призрак в това предаване. Нито ми е позитивна, нито ми е негативна, защото не видяхме нищо, освен личната й драма и несигурности.

# 2 929
Милена - дикенсова аристократка..., че и на сестри Бронте даже...Няма шанс.
Писах дълго и аргументирано, но ще прозвучи грубо. Изтрих и ще се огранича да я сложа при героините на Джейн Остин. Те са  такива съзерцателни, мечтателни, наивистични и с твърдата убеденост, че най-дръзкото им действие не трябва да надхвърли платонично влюбване. Другото от съдбата.
Но този тип поведение е отпреди викторианската епоха даже.

# 2 930
Милена - дикенсова аристократка..., че и на сестри Бронте даже...Няма шанс.
Писах дълго и аргументирано, но ще прозвучи грубо. Изтрих и ще се огранича да я сложа при героините на Джейн Остин. Те са  такива съзерцателни, мечтателни, наивистични и с твърдата убеденост, че най-дръзкото им действие не трябва да надхвърли платонично влюбване. Другото от съдбата.
Но този тип поведение е отпреди викторианската епоха даже.

Вече си мислех, че само аз не намирам поведението на Милена за модел за подражание. Адски ме изнервяше това момиче, честно.

# 2 931
Млада жена на 38, би казала Ксения.
Какъв модел за подражание, какви пет лева? И в най-положителната светлина, с която я освети и награди продукцията, кой би пожелал да бъде като нея!?
 Не искам да давам моята гледна точка като мнение, защото ще е рязка.
Ще опитам любезно да изтъкна плюсовете ѝ -  гъста коса, висок ръст и дълги крака.

# 2 932
Маги не спечели това, което искаше от това шоу, а именно ергена. Тя каза, че навън си има всичко.
Гледах я в Преди обед, и нейното лице ми се видя по-кръгло, и тя ли си е слагала филъри не знам. Устните също изглеждат по-плътни.

# 2 933
  • тук и там
Що пък някой да иска да прилича на Милена?Ми просто има и хора като нея дори и в днешно време.Не съм и фенка,но и нищо лошо не мога да кажа.

# 2 934
Не съм казала, че е модел за подражание. А че не се омаскари в хода на участието си и в този смисъл остава най-положителен персонаж.
Маги не спечели това, което искаше от това шоу, а именно ергена. Тя каза, че навън си има всичко.
Гледах я в Преди обед, и нейното лице ми се видя по-кръгло, и тя ли си е слагала филъри не знам. Устните също изглеждат по-плътни.

Маги каза, че за престоя в имението е свалила 8кг. Влязла е 60, излязла е 52 кг. Което на ръст 177 е твърде малко.
В Преди обед не съм я видяла, но в Надкаст си изглеждаше супер.

# 2 935
Ако мога да се заиграя с един пост, та " паметен" ще остане този сезон на "Ергена", не друго...😉.                                                                        Милена е нещо различно от масата като човек, което не съм и имала представа, че съществува. Попаднах ми наскоро във фейса, във видео при един момък, но беше насред улицата /изглеждаше много добре визуално и със свежо излъчване/, който обикновено причаква явно момите, излизайки от "Преди обед" и се снима с тях. Вероятно положително й се отразява участието, беше спокойна и усмихната.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 19:03 от Анонимен

# 2 936
Информацията, че е бил с въпросното момиче още преди снимките, я разкрихме тук и реално не е известна за масовата публика, затова и Виктор не стана обект на масов хейт. Все пак явно е станало известно, за да се оправдава пред Клашъра.

Изгледах го това интервю. Ми той човекът бая неща от кухнята си каза. Отрязали са частта, в която казва, че са му платили стабилен хонорар, но не крие, че са го повикали лично (както, ако някой още не знае, правят и за всички други риалитита) и че през цялото време е имал големи съмнения, че жените са там за любов.
Което няма как да не важи и за другите двама ергени.

Само в плюс ще е на Алек да даде подобно интервю. Някой спомена за държанието му по интервютата, че е държание на човек, който е заел бойна готовност - съгласна съм. Така че като го преодолее, може би ще издаде някои неща от кухнята и той и най-накрая ще разберем какво аджеба гледахме толкова време Simple Smile

# 2 937
Ако го преодолее. Защото Виктор има много силен интерес да остане в тв средите, докато Сашо май се сбогува с амбициите си. Не му хареса телевизията. Времето ще покаже, но моето усещане е, че повече няма да го видим или поне няма да го видим никъде извън договор.

# 2 938
Хубаво ще бъде да затвори цикъла на този сезон с един подкаст например, но надали. Виктор при Слави беше на по-късен етап, доколкото се сещам.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 21:02 от Анонимен

# 2 939
Видяхте ли интервюто в 24 часа? Колко ли се е изръсил тате за това лъскане на имиджа? Обърнете внимание на образованието  - 100 неща, ама май  нищо накрая.

Общи условия

Активация на акаунт