🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 309
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 2 940
Ее, ама слагайте ги тия линкове, де. 😂

Алек за 24 часа

"Учи продуцентство и мениджмънт, икономика, финанси и маркетинг, но най-важните си знания придобива от "университета на живота"."

💀

# 2 941
Видяхте ли интервюто в 24 часа? Колко ли се е изръсил тате за това лъскане на имиджа? Обърнете внимание на образованието  - 100 неща, ама май  нищо накрая.
Не се е изръсил кой знае колко за това интервю. Проблемът е, че и златен да го нарисуват, на мен и на много хора ни е антипатичен. По-добре да не се появява известно време, както направи Капитонката.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 20:59 от zlatenceto

# 2 942
От всичкото бля-бля мисля, че се затвърждава мнението за лъскаво леке. То книги, то специалности, то приключения. И  леко се пуска темата за музиката,  може би точно това е гонило момчето, ама...

# 2 943
  • тук и там
Имам чувството,че втората част е писана преди Егрена- с рекламна цел.После са шляпнали първата част за краят на реалитито,ама като съшита с бял конец направо  си е статията.

# 2 944
Обаче май за първи път казва, че думите на майка му за Маги и Нани са били "нечестни и жестоки".

# 2 945
То вече няма значение, ситуацията не е никак хумористична 😂 откакто ги обяви, че са му "другари от войната".

# 2 946
Обаче май за първи път казва, че думите на майка му за Маги и Нани са били "нечестни и жестоки".
Като цяло статията е малко "преразказана", докато не чуя думите да му излизат от устата и да му видя изражението - не вярвам!

BTW просто не мога да взема Наум на сериозно, до мъжете седи нелепо и нефелно Grin

# 2 947
Добре де, хората, които критикуват Магда какво била постигнала на 36-37, да кажат какво е постигнал Алекс със заможни, образовани родители? Биографията му е потрес. Магда поне е била красива, работила е като модел. Алек нито е учил, нито е завършил, нито е работил за друг освен мама и тати. Какви връзки е имал досега Алек? Май и с връзките бил неопитен...ми на това момче животът му е минал във фустата на мама.

# 2 948
Аз не разбрах пет висши ли има Алек, че така като ги смятам написани, той надминава по способности Александър Велики!? Продуцент ли не щеш, икономист ли, финансист ли/тез май се припокриват/, маркетинг ли...
Само Милена му е на академичното ниво Всякаш.

# 2 949

"Учи продуцентство и мениджмънт, икономика, финанси и маркетинг, но най-важните си знания придобива от "университета на живота".”
С други думи - търсил си попрището, тук и там, падал, ставал, короната оправял, продължавал. Накрая животът така го очукал, та открил призванието си - неудачник по душа

# 2 950
Месеци наред не можем да разберем нито точната му специалност, нито къде е учил висше, нито професионалните му постижения. Иначе маминка избира снаха все едно си търси работник за фирмата им. Scream

# 2 951
Няма и да кажат и да разберем.
Ма карай...остава си завършил гимназия за мен..демек с диплом за среднист...

# 2 952
  • Берлин
Не можем нищо да разберем, защото няма нищо. Ни бизнес, ни образование, ни бивша. Толкова.

# 2 953
Ее, ама слагайте ги тия линкове, де. 😂

Алек за 24 часа

"Учи продуцентство и мениджмънт, икономика, финанси и маркетинг, но най-важните си знания придобива от "университета на живота"."

💀
Би си паснал идеално по образование с Нани, която и тя учила много неща, дизайн курсче от софтуни го представя като академична степен чак.

# 2 954
На мен ми направи впечатление, че в статията пише как се е обезличил след първата си сериозна връзка... 🤭

Общи условия

Активация на акаунт