🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 236
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 285
Аз нета не чета, но Инстаграм ми предлага само ергенски профили и истории и каквото съм коментирала, съм го видяла там.
Знае ли се кой е годеникът на Капитонова?

# 3 286
Нищо не се знае, има снимка на Капитонова в бяло на яхта и останалото е съчинение по картинка.

# 3 287
Хора, дайте да не се караме помежду си. Повечето от нас си предполагат разни неща и нямат връзка с нито един от участниците. Но трябва ли да се разправяме за глупости и тук, където трябва да е място за разтуха?

Това за Виктор е вярно. Той затова не беше на финала на Денсинг Старс.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 16:06 от Alucard

# 3 288
  • София
За любителите на Инстаграм. Отговор на Валерия колко е тъжна на снимката с гръб 😉

# 3 289
Редакторке, по-добре изтрий долната част на скрийншота си.

# 3 290
https://ladyzone.bg/malki-razgovori/nadezhda-sled-ergenat-batkot … chobox=1716989908
Ново интервю с Надежда, не знам дали е обсъдено.

# 3 291
Няколкото плахи гласа с нещо добро за Алек са набедени за роднини. Ето ме и мен - не съм му роднина, не съм майка на син, че да се виждам като Ксения някой ден, не съм наскоро създаден профил. Изобщо не съм съгласна с мненията от последните страници, които го изкараха биполярен психопат-нарцисист--необразован - безработен на издръжка от татко. Не знам точно какъв е, но последното му неадекватно решение в шоуто не успя да изтрие у мен впечатлението от 25 епизода, че е възпитан, говори добре, държи се човешки, даже топло, когато му представяха многократно лични драми, отигра няколко конфликта добре, без да набива канчета. За мен е авантюрист, влязъл да пофлиртува, ако се влюби-чудесно, ако не - чао. Накрая не е харесал нито една достатъчно, за да продължи с нея в реала. Не мисля, че е подвел някоя - влезе им в тона, поцелуваха се, отидоха на няколко режисирани срещи, казаха си по няколко романтични думи. Миналата година, в деня преди да я отхвърли,  Евгени обясняваше на Елена бъдещия им живот заедно. Явно това се иска от ергена, не е приятно, но на такова предаване сме зрители. Да съобщи решението си с видео е гадно, но и до днес се чудя дали не е предложение на продукцията. Много ефектно завършиха слаб сезон, като по учебник представиха феномена на гоустването и възпалиха чувствата на публиката в последния момент. Интервютата му навън са слаби, не е подготвен пиарски, явно зарязан от продукцията, наежен и в кръгова отбрана от хейта, който залива него и майка му. Това виждам аз, а не завършен психопат, който е крил жестокостта си до последния епизод.

Точно това идвах да напиша и аз. Взривиха медийното пространство с този финал, всеки тръгна да прави подкаст с коментари на последния епизод, а и някои от предишните участнички се възродиха от пепелта на забравата, та шоуто, което едва изтърпяхме ни изигра и накрая си направи рейтинга на гърба на Алек. Защото той, че постъпи като мизерник - постъпи. Че се държа като г@з в последващите интервюта - също е вярно. Но той излезе единственият с негативен образ от предаването и отнесе толкова хейт, че не знам дали си е давал сметка за последствията отвън. А продукцийката си направи бум-епизода, участничките трупат още по-голяма популярност. Блогъри, влогъри, ютюбъри си правят парички от гледания на дори и най-елементарните си разсъждения по темата.

# 3 292
  • София
Редакторке, по-добре изтрий долната част на скрийншота си.

Благодаря, Алу, може би така е трябвало да се случи (освен че не внимавам). Късно е, не ме притеснява.

# 3 293
Няколкото плахи гласа с нещо добро за Алек са набедени за роднини. Ето ме и мен - не съм му роднина, не съм майка на син, че да се виждам като Ксения някой ден, не съм наскоро създаден профил. Изобщо не съм съгласна с мненията от последните страници, които го изкараха биполярен психопат-нарцисист--необразован - безработен на издръжка от татко. Не знам точно какъв е, но последното му неадекватно решение в шоуто не успя да изтрие у мен впечатлението от 25 епизода, че е възпитан, говори добре, държи се човешки, даже топло, когато му представяха многократно лични драми, отигра няколко конфликта добре, без да набива канчета. За мен е авантюрист, влязъл да пофлиртува, ако се влюби-чудесно, ако не - чао. Накрая не е харесал нито една достатъчно, за да продължи с нея в реала. Не мисля, че е подвел някоя - влезе им в тона, поцелуваха се, отидоха на няколко режисирани срещи, казаха си по няколко романтични думи. Миналата година, в деня преди да я отхвърли,  Евгени обясняваше на Елена бъдещия им живот заедно. Явно това се иска от ергена, не е приятно, но на такова предаване сме зрители. Да съобщи решението си с видео е гадно, но и до днес се чудя дали не е предложение на продукцията. Много ефектно завършиха слаб сезон, като по учебник представиха феномена на гоустването и възпалиха чувствата на публиката в последния момент. Интервютата му навън са слаби, не е подготвен пиарски, явно зарязан от продукцията, наежен и в кръгова отбрана от хейта, който залива него и майка му. Това виждам аз, а не завършен психопат, който е крил жестокостта си до последния епизод.

Да не споменаваме, че това са много тежки, стигматизиращи диагнози. Изумявам се как се размахват с лека ръка в обществено пространство, при това на база едитирани кадри от риалити предаване. Изключително несериозно е, най-малкото.

# 3 294
Когато човек казва в прав текст, че се интересува само от себе си, че винаги е правил каквото си иска, без да се съобразява с другите и не смята, че в това има нещо лошо, е много вероятно той да е нарцисист.

# 3 295
Когато човек казва в прав текст, че се интересува само от себе си, че винаги е правил каквото си иска, без да се съобразява с другите и не смята, че в това има нещо лошо, е много вероятно той да е нарцисист.
Хайде да речем егоист, ама нали и мама точно това му каза в прав текст - "Гледай само себе си", явно така е научен мамин златен. А той малко й се ядоса на моменти, особено когато му каза, че е малко детенце, но после реши да смекчи тона. И един добър монтаж и скалъпен финал - ето хит е вече 2 седмици в мрежите, а всички се оплакваха колко е трагичен сезонът.

# 3 296
Не мисля, че проблемът е в коментиращите, а в конкретния ерген №3. Не сме обсъждали Виктор какво образование има и как може да не се е обвързал с Капитонова. Очевидно е, че при Алек има нещо отвъд това, което са ни прожектирали. Мое право си е да не харесвам ценностната система, на която са заложили родителите му. Защо да не мога да си споделя мнението, че той проявява психопатско поведение? Като започнем с началото на интервюто – спах много добре – колко акъл се иска да се сетиш, че наливаш масло в огъня? Шест месеца не е разбрал какво е натворил във формата. Ами, как да кажа  Алек е добро момче?

# 3 297
  • София
Хич не ми е трудно да повярвам, че Алечко е искал да се измъкне само с писмо Joy

# 3 298
Може би на много хора им е лесно да предположат всякакви негативни неща за, в крайна сметка, непознат мъж, защото проектират собствените си травми и житейски преживявания върху него.
Това ми направи впечатление от много коментари на разочаровани жени под подкаста с Маги, които си бяха отпуснали душата да разказват за бившите си, които все с нещо асоциираха с този зъл Алек.

# 3 299
Той не е зъл, той е невинна мила душица. Както каза майка му.

Общи условия

Активация на акаунт