🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 226
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 300
Може би на много хора им е лесно да предположат всякакви негативни неща за, в крайна сметка, непознат мъж, защото проектират собствените си травми и житейски преживявания върху него.
Това ми направи впечатление от много коментари на разочаровани жени под подкаста с Маги, които си бяха отпуснали душата да разказват за бившите си, които все с нещо асоциираха с този зъл Алек.

Много много съм съгласна с това с проекциите. Да.

# 3 301
Влизам да търся инфо за Ерген #4, че този сезон тотално го пропуснах, а тук по неразбираеми за мен причини още се дъвчат участници от втори сезон Grinning

Но вече имам поне една причина да подхождам с уважение към мненията на някои съфорумки Wink

# 3 302
И само да добавя, тъй като хвърлих поглед само на последните 1-2 страници. За мен изобщо не е ок да се поставят диагнози, без необходимото образование, основавайки се на това, че някой е прочел статия в сайт от рода на дама.бг (абсолютно произволен пример) или статус в социалните мрежи и е решил, че е много запознат с нарцистичното личностно разстройство. Още повече, че нарцисизмът е личностна черта и изключително много хора се намират някъде в спектъра и могат да я проявят в различна степен. Включително, доста вероятно е огромна част от пишещите в тази тема също да се намираме някъде в спектъра.

# 3 303
Рано е още за ерген #4, юли/август трябва да го обявят.

Но аз също много се вълнувам кой са избрали. Кой знае човекът колко се е притеснил сега покрай този финал... 😀

# 3 304
Темата е "между два сезона",нека се придържаме към нея от уважение към авторката.Стига с тия навирания на Генчо,Валерия,Елена и т.н.Те вече отдавна са в девета глуха.Поне за мен.Да оставим тия,които още се вълнуват от тях,да си се вълнуват.Една абсурдна идея ми се роди в главата -Криси Горджъса дали се е сетила за такъв разврат на събитията (като сценарист,имам предвид): Ако татко Алеков  си пада по тънката част ,въпросът на Алеко към мама: "Татко дали ще я хареса?"удря мама право в сърцето ,а тя мисли,мисли,и после ,ако не се лъжа ,изрича вече култовата реплика "Ситуацията никак не е хумористична".Хм.

# 3 305
За любителите на поезията - татко Танко издава стихосбирка с творчеството си.
Значи от любопитство влизах няколко пъти в профила му. Генчо докъде я докара с книгите, дето издателствата почти щяха да печатат не знам,но Танковата стихосбирка ще има огромен успех, убедена съм.Да се учи Генчо от татко си.

# 3 306
  • София
И само да добавя, тъй като хвърлих поглед само на последните 1-2 страници. За мен изобщо не е ок да се поставят диагнози, без необходимото образование, основавайки се на това, че някой е прочел статия в сайт от рода на дама.бг (абсолютно произволен пример) или статус в социалните мрежи и е решил, че е много запознат с нарцистичното личностно разстройство. Още повече, че нарцисизмът е личностна черта и изключително много хора се намират някъде в спектъра и могат да я проявят в различна степен. Включително, доста вероятно е огромна част от пишещите в тази тема също да се намираме някъде в спектъра.

Абсолютно, освен това да харесваш себе си в здравословна степен, е важно условие за успешно съществуване.

# 3 307
Пак лъже Нанежда, наслаждавал се сина й на лятна ваканция в Гърция, проблемът бил, че не можела да му се обажда. Снимките са започнали началото на септември, в Гърция също тогава се учи
The school year in Greece begins around September 10 and ends on: June 15 for kindergartens and primary school. June 30 for junior high school.

# 3 308
И все пак, повечето хора се интересуват от мнението на други хора - близки, приятели, колеги (в зависимост от обстоятелствата) и едва ли рязко биха отсекли в интервю, че не ги интересува ничие мнение. Дори и тези, които се харесват и се обичат, се съобразяват (ако са без диагноза).

# 3 309
  • Street of Dreams
В началото бях изказала позитивно отношение към Алек, не само защото се държеше галатно, позитивно и възпитано, а защото успяваше да накара всяка да се почувства добре, за да я опознае. Към средата вече ми изглеждаше социопатско и заучено - не помня дали го споделих тук. Не го казвам като диагноза за критикарките тук, а защото за социопатите точно това е известно - познават човешката душа и знаят на кого какво да кажат, за да го докоснат, без те самите нещо да изпитват. И дори Алек да не е клиничен случай, то накрая точно това се оказа - никога нищо не е изпитвал, нямаше грам емпатия в него. Той дори не разбира къде е сгрешил. Не го виня за това, че не е избрал никоя от кошмарния каст, който му поднесоха. Финалът за мен беше предвидим и няма лошо никоя да не избере, нито пък има някакво значение как им го е казал. Но той остави двете най-уязвими и раними жени до края. Тези, които най-много се надяваха - едната да срещне истинска любов въпреки всички разлики и другата, която мечтае да срещне мъж, който би приел и обикнал детето й. Нямам никакво съмнение, че е разпознал тяхната уязвимост от самото начало.

# 3 310
Или може би след предаването е заел изцяло отбранителна позиция и поведението му е защитна реакция.
Но за съжаление позициите на жертви вече отдавна са заети и той няма как да се вреди и да получи снизхождение, шанс...

# 3 311
  • София
Може би на много хора им е лесно да предположат всякакви негативни неща за, в крайна сметка, непознат мъж, защото проектират собствените си травми и житейски преживявания върху него.
Това ми направи впечатление от много коментари на разочаровани жени под подкаста с Маги, които си бяха отпуснали душата да разказват за бившите си, които все с нещо асоциираха с този зъл Алек.

Тц, не са ме зарязвали така и нямам лоши чувства към бивши Laughing Алеко си го съдя по собствените му действия (и бездействия).

# 3 312
Грам не ме интересува, че ги е зарязал, как или заради кого. Поведението му извън предаването е това, което смъкна летвата до невиждано ниско. Grinning

# 3 313
Ами дано ви се извини най-после, че не му завиждам. Simple Smile

# 3 314
  • Варна
То ще кажеш, че освен на 26-те, трябва и на всички други да се извини 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт