🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 Между 2 сезона

• 217 164
  • 3 835
  •   1
Отговори
# 3 315
  • София
Мачът е свирен вече, сори Joy

# 3 316
Мен лично с нищо не ме впечатли Алек. За мен е безличен тип, средностатистически мъж, с нищо не запомнящ се. Всъщност не съвсем, ще го запомня с инфантилния му смях и ползването нонстоп на клишета в разговорите му с момичетата. Нито го харесах, нито ми опротивя, всъщност вече не го и помня. Все ми е тая биполярен ли е, мамин ли е, нарцисист ли е? Стана ясно, нито образование, нито работа някога някъде. Просто лентяй с пари.

# 3 317
За мен също. Предишните двама бяха много по-добре изглеждащи от него. И това е нещо, което ми прави впечатление от началото, а не съм си променила мнението след тъпия финал.
Къде я видяха тая красота ергенките, не знам. Но всеки си има вкус.

Това ми е любимото меме от сезона:
Скрит текст:

# 3 318
  • София
Не само Сашко е безличен тип, с нищо не запомнящ се. След първите два епизода аз започнах да гледам отново едва след отпадането на Габриел + сестра, така че, поправете ме, моля, ако греша.... ама в този сезон проведе ли се поне един смислен разговор? За нещо? За каквото и да било? Аз не видях и не чух такова нещо.
Кухи и плоски размени на реплики - това беше. Нито Сашко каза нещо смислено, нито кандидатките за слава. И грозните разправии между жените вътре - това го имаше в изобилие. На толкова смотан сезон този финал му подхожда напълно. И това, че финалът е скандален, не прави самия сезон интересен, добър или успешен. Пълен провал е.

# 3 319
В предишните сезони също нямаше смислени разговори.
Скрит текст:
"Прекрасната" Валерия каза, че ако на среща трябва да разговаря, то тогава не си струвало да ходи.
Като прочетох, че била тъжна, си помислих, че се е разстроила за кучетата от центъра, които сигурно са били евтаназирани, след като вкараха в болница случайна минувачка...
Точно затова започнах да гледам съкратените версии в Ю туб - хем забавни коментари, хем си спестявам много глупости.

# 3 320
И аз така правех. От серия 3 часа, ги накликвах за 20мин. Така и нищо не ме грабна в този сезон, но пък заради тях гледах Хелс китчън, който беше много добър сезон. И там имаше много глупави мъже и жени, ама поне бяха забавни, пък и доста любовни двойки се появих в сезона. Направо надминаха любовното реалити Ергенът.

# 3 321
Не само Сашко е безличен тип, с нищо не запомнящ се.
В случая всеки ерген си заслужава момите, и всяка мома си заслужава ергена Joy По-лошото е, ако шоуто започне да си заслужава публиката, и още по-зле,публиката да си заслужава шоуто Stuck Out Tongue Winking Eye Но чак дотам май все още не се е стигнало. Или просто аз съм оптимистична натура - все пак, винаги може и по-зле, нали Joy

# 3 322
Всъщност някой знае ли, каква е статистиката и как вървеше рейтингът на предаването тази година спрямо предишните и спрямо други предавания и телевизии?

# 3 323
Аз съм изгледала 1-2 срещи и толкова игри. Останалото превъртах. Раздаванки на рози не съм гледала, отварям инстаграм да видя коя е. Само коктейлите и то и там превъртах. Grinning

На мен тази година Хелс не ми хареса, не съм фен на историята със златния отбор, един за друг и то ми беше слабо, та само Ергена гледах, но не защото беше много добър, а защото другите бяха по-зле. Grinning

# 3 324
Сашко, като дойде мама, го строи и избяга окрилен от нейната защита.. няма шанс да се оправи докато се възхищава на мама..
просто се издаде, че е бездушен..това не знам как се оправя, след като му се вижда нормално..

# 3 325
  • Street of Dreams
Не заслужават рейтинг и то не заради финала - постен бюджет и мизерни условия, но пък много реклами; абсурден каст, избран за сеири и скандали; сценарии, подклаждащи същото. Едни излагащи се, изложени, унижени и омерзени жени, останали без достойнство, ако някога са имали. Единственото истинско, което чух, бяха финалните думи на "победителките". Едната каза, че не иска синът й да стане като довчерашния прекрасен мъж, а другата, че първата поне има син, при когото да се върне. Трагедия.

Гледах заради компанията, но всички сме силно отвратени от т.нар. продукция. Не заслужават и минимална работна заплата.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 21:51 от OnDiNe_

# 3 326
Животът е толкова кратък. Не го пропилявайте да гледате нещо, което ви е неприятно до такава степен. На мен направо ми е гадно да слушам колко хора говорят за гледането на това риалити сякаш са ги подлагали на средновековни мъчения.

# 3 327
Животът е толкова кратък. Не го пропилявайте да гледате нещо, което ви е неприятно до такава степен. На мен направо ми е гадно да слушам колко хора говорят за гледането на това риалити сякаш са ги подлагали на средновековни мъчения.
Подкрепям на 100%
И аз не мога да разбера защо не им харесва, но си го причиняват. С изключение на Ергенът, аз нямам никакъв интерес към реалити, музикални, танцови и готварски формати и не съм гледала и една минута от всички тези предавания, които вървят.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 22:50 от Анонимен

# 3 328
На мен ми е приятно да си коментирам тук в темата, с приятели и да гледам Кукушев и разни подкасти. Ако ги нямаше всички тези неща, никога няма да мога да изтрая да изгледам един цял епизод. Отделно на моменти шоуто си беше натоварващо. Да речем песничката по адрес на Вики беше адски гадна - тя чак се разплака накрая. После на финала Нани плачеше на пода. Ами неприятни ми е да гледам чак толкова страдащи жени.

# 3 329
Meddyy, едва ли ще отречеш възможността много хора да сядат да гледат романтично предаване с надеждата да гледат такова, въпреки, че са наясно, че едва ли ще се случи, нали?
Предполагам, че ще се съгласиш и с това:
каст, избран за сеири и скандали; сценарии, подклаждащи същото.
Обаче, OnDine, не мога да се съглася, че предаването е женомразко, точно обратното е - толкова участнички, състезаващи се за голямата награда - един едничък мъж, превърнат в мишена и олигавено парче месо.Joy

Общи условия

Активация на акаунт